Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 měl bych ?Domnívám se, že kdybys ji četl celou, reagoval bys na mischův ironicky míněný příspěvek jinak.
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Domnívám se, že kdybys ji četl celou, reagoval bys na mischův ironicky míněný příspěvek jinak. asi ne, prostě někdo žádá o pomoc - sice asi podivně, ale žádá = žádá o pomoc při renovaci hodin, to tady není nic neobvyklého ani nestandardního je to stejný jako bys někomu řekl "ty kapesní hodinky nerenovuj a kup si nějaký od Tchiba, to ti bude stačit" = tak to vnímám já Upraveno 30. června 2010 uživatelem YPO
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Já když jsem si přečetl tyhle nesmysly:... udělám já, poškozený krok (a všechno kolem mechanismu kyvadla) opraví hodinář. Jsem sice strojař, ale to nemusí podle tvrzení zdejších kšeftařů stačit... Pokud se do nich ale pustí hodinář, tak zásadně jedině pod mým dohledem. Jedině ten, kdo bude ochotný pracovat zdarma, to udělá kvalitně.... PS: Přísahám, že pokud se někdo (nebo vzhledem k lákavosti nabídky více hodinářů) přihlásí, nedostane ode mě na internetu ani nikde jinde ani půl slova poděkování, nebo jiné formy reklamy. S tím zdarma to myslím opravdu, ale opravdu vážně. Tak bych grajdovi mohl dát akorát radu, ať jde s takovým jednáním a chováním kamsi... Nejlíp to asi vystihl mechano:... ti ale mají úplně jiné jednání než tenhle drzej blb.
kamilb Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 máš recht..a stejně si myslím že ti dva sou jeden.
skalis Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Kliid. V patek (nejspis) tam frcim okouknout to, udelat par fotek, zjistit stav hodin a pripadne dat echo znamemu hodinari (kamarad me tety) z nedalekeho okoli pro informace ohledne opravy. Muj soused (v Brne) je byvaly zamestnanec Pragotronu a fanda do hodin, treba z nej vymamim nejake kontakty. A v neposledni rade me zajima i samotna hvezdarna. Takze nejaky report udelam. Grajda je neurvalec, ale s pani se komunikuje velmi dobre, takze odtud vitr nevane (reaguji na clena kamilb, pokud jsem pochopil spravne). Pokud jim moje aktivita jakkoliv pomuze, tak budu rad. To vite, sesla se hodinarina a astronomie, navic ve vzdalenosti 15-20 minut autem od mista meho byvaleho bydliste.
Daja149 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Kliid. V patek (nejspis) tam frcim okouknout to, udelat par fotek, zjistit stav hodin a pripadne dat echo znamemu hodinari (kamarad me tety) z nedalekeho okoli pro informace ohledne opravy. Muj soused (v Brne) je byvaly zamestnanec Pragotronu a fanda do hodin, treba z nej vymamim nejake kontakty. A v neposledni rade me zajima i samotna hvezdarna. Takze nejaky report udelam. Grajda je neurvalec, ale s pani se komunikuje velmi dobre, takze odtud vitr nevane (reaguji na clena kamilb, pokud jsem pochopil spravne). Pokud jim moje aktivita jakkoliv pomuze, tak budu rad. To vite, sesla se hodinarina a astronomie, navic ve vzdalenosti 15-20 minut autem od mista meho byvaleho bydliste. Uf, už jsem se obávala, že budu muset poslat i svoji fotku a Grajdovu :-) (Grajda je o deset let starší, než můj starší syn, jen tak na okraj). Na obrázky hodin jsem vložila odkazy (příspěvek na str.3). Našla jsem i nějaké papíry, ale jestli budou k něčemu dobré, to nemám ponětí, takže skalis je uvidí, z ruky je bohužel dát nemohu. Budou-li i další zájemci o prohlídku hodin a hvězdárny, jste vítáni ( a nemusíte se bát, práci po vás nikdo chtít nebude ;-) ).
skalis Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Panove, chvili mi to trvalo, ale tady jsou fotky hodin. Zitra jeste naskenuju katalog nahradnich dilu, ktery mam pujceny od souseda a pak to cele poslu na CD panu hodinari na posouzeni. Kdyby se k tomu chtel vyjadrit i nekdo od fochu tady (mechano, haslermetra a dalsi.), budu jen rad. Mozna se tem moravskotrebovakum podari sehnat druhe stejne hodinky na nahradni dily a neco ma i muj soused. Takze treba bude mit pribeh stastny konec (ale to je prozatim dost optimisticke tvrzeni).
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 skalis: To je obdivuhodný přístup, každej běžnej by to Grajdovi nechal vyžrat a nebo by si dal podmínku "jestli chcete něco ode mě, odstavte toho aroganta od projektu a někam ho zavřete ať neškodí".Mechano to tady komentoval perfektně a navíc od něj to sedí.
skalis Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 a nebo by si dal podmínku "... odstavte toho aroganta od projektu a někam ho zavřete ať neškodí". Tak se stalo .
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 ...super, myslím, že by z toho nečekaně mohlo být fajn vlákno. Díky.
Daja149 Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Panove, chvili mi to trvalo, ale tady jsou fotky hodin. Zitra jeste naskenuju katalog nahradnich dilu, ktery mam pujceny od souseda a pak to cele poslu na CD panu hodinari na posouzeni. Kdyby se k tomu chtel vyjadrit i nekdo od fochu tady (mechano, haslermetra a dalsi.), budu jen rad. Mozna se tem moravskotrebovakum podari sehnat druhe stejne hodinky na nahradni dily a neco ma i muj soused. Takze treba bude mit pribeh stastny konec (ale to je prozatim dost optimisticke tvrzeni). Musím Ti ještě jednou poděkovat, že jsi mi dal šanci a pevně věřím, že tento příběh bude mít šťastný konec. Vám ostatním děkuji za trpělivost.
lib Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Musím Ti ještě jednou poděkovat, že jsi mi dal šanci a pevně věřím, že tento příběh bude mít šťastný konec. Skalis?!?!? Máš nám k tomu co říct? (Omluva za OT!)
mechano Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Tak se stalo . V takovém případě můžeš počítat s mojí chabou pomocí.
mechano Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 skalis: To je obdivuhodný přístup, každej běžnej by to Grajdovi nechal vyžrat a nebo by si dal podmínku "jestli chcete něco ode mě, odstavte toho aroganta od projektu a někam ho zavřete ať neškodí". Mechano to tady komentoval perfektně a navíc od něj to sedí. Přiznávám, že mě ten člověk vytočil, po těch letech a zážitcích jsem zrovna na tyhle alergickej. A že jsem jich pár potkal....
skalis Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 V takovém případě můžeš počítat s mojí chabou pomocí. Diky! A dokazes k tomu stroji neco rict podle fotek? Jestli ma sanci zacit znovu tikat? lib: vole
mechano Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Diky! A dokazes k tomu stroji neco rict podle fotek? Jestli ma sanci zacit znovu tikat? lib: vole Tikat? Určitě.
skalis Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Tikat? Určitě. A merit cas? Kdyby se to nekomu hodilo, tak tady je naskenovany Katalog nahradnich dilu v PDF.
mechano Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 A merit cas? Kdyby se to nekomu hodilo, tak tady je naskenovany Katalog nahradnich dilu v PDF. No, nějak jsem tam neviděl kyvadlo, to by se zadarmo mohlo shánět blbě.
JDenver Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Až bude známa celková finanční náročnost opravy budeme moudřejší.
haslermetra Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Rzi je tam opravdu hodně. Myslím, že i palety jsou zasaženy. Bude to mravenčí práce, hodinář - dobrovolník se bude muset důkladně pomazlit s každou součástkou. Vidím to na několik desítek brigádnických hodin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se