doktor584 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tak už jsem je konečně sehnal, pouzdro je sice ohemrané ale za to originál a né nějakej naleštěnej fejk, mám z nich radost. Už prošli očistou, dal jsem jim novou korunku,lunetu a vyleštil jsem sklíčko i pouzdro. Byli pěkně zahumusený, taky jsem pošteloval chod strojku ted jdou tak 5 s do plusu za den. Trochumě štve korunka, je na Prim sport 2. originál nepoužitá ze starejch zásob ale jde strašně těžko jako by byla trubka u pouzdra o něco větší než na dvojkovejch sportkech. Přidávám foto před a po očistě,omlouvám se za kvalitu.Teda fakt prokoukly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Trochu mě štve korunka, je na Prim sport 2. originál nepoužitá ze starejch zásob ale jde strašně těžko jako by byla trubka u pouzdra o něco větší než na dvojkovejch sportkech. Přidávám foto před a po očistě,omlouvám se za kvalitu. Tu korunku zkus stříknout silikonem(dovnitř do těsnění) v poloze nařizování a potom párkrát protoč. Mně to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tu korunku zkus stříknout silikonem(dovnitř do těsnění) v poloze nařizování a potom párkrát protoč. Mně to funguje.Díky za radu skusím to, jinak trochu oleje do šicích strojů už jsem nanes na trubku pouzdra při vyndané korunce ze strojku ale asi to bylo málo nebo se setřel gumičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Díky za radu skusím to, jinak trochu oleje do šicích strojů už jsem nanes na trubku pouzdra při vyndané korunce ze strojku ale asi to bylo málo nebo se setřel gumičkou.Gratuluju, právě jsi zlikvidoval to gumové těsnění. Na to smí jen silikonový olej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Já nepoužívám ani silikonový olej, ale čistý silikon ve spreji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Mám otázku. Svítí vám někomu původní cifr u leteckých primek? Mně naprosto vůbec včetně ruček:( Přitom starší myslivci svítí i dnes na své stáří celkem slušně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Gratuluju, právě jsi zlikvidoval to gumové těsnění. Na to smí jen silikonový olej...Nevadí stejně do vody nepůjdou, ten olej jsem tam dal před týdnem a korunka jde stejně stuha tak že se gumička asi zatím nerospustila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Mám otázku. Svítí vám někomu původní cifr u leteckých primek? Mně naprosto vůbec včetně ruček:( Přitom starší myslivci svítí i dnes na své stáří celkem slušně...Martine myslím,že fosforeskuje jen pod UV lampou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Aha, já jsem myslel, že indexy - číslice - a ručky svítit měly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Mám otázku. Svítí vám někomu původní cifr u leteckých primek? Mně naprosto vůbec včetně ruček:( Přitom starší myslivci svítí i dnes na své stáří celkem slušně...Jak říká Bohuš, původní svítí jen pod UV světlem. Renovační mají lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 (upraveno) Díky chlapi, hned jsem chytřejší. EDIT: jen doplním, že jsem s leteckými dnes asi deset minut seděl v naprosté tmě na záchodě s tím, jestli se ve tmě rozkoukám natolik, že nějakou minimální lumi zachytím. Moje drahá polovička si ťukala na čelo... Upraveno 26. dubna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 co to je za korunku? DSC_0046.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Originál s odsazením, která k leteckým patří, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 to jsem magor, ze jsem si nikdy nevsiml toho "okruzi"jeste teda debilni doplnujici dotaz - je to puvodni chromovana? (odsazeni i "pocet zubu" mam tak nejak nakoukany, ale ten krouzek jsem mel za to, ze tam nepatri) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Letecký automaty nemám a tak to odsazení na korunce a souvisící záležitosti nemohu prozkoumat. Tak mi vrtá hlavou, zda to odsazení je jenom "pro parádu" nebo je to technické označení, že uvnitř korunky je dvojitý těsnící kroužek, jak jsem to někde na nákresu viděl u těsnění Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Všechny sporty - PS1 i PS2 mají dva těsnící kroužky. Jeden funguje v poloze nařizování jako prachotěsný a oba v pracovní poloze zajišťují vodotěsnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Prosím o informaci, má elton v nabídce ručky, armovací kroužek a číselník s původním znakem letectva? Případně za kolik si to účtujou, údajně by měl být luminisceční.Dík za odpověd, klidně do sz jestli je to tajné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 odsazeni bych spis videl kvuli lepsi manipulovatelnosti (kdyz ma clovek rukavice treba?), otazka je jestli ten cca 1mm dela nejakej markantni rozdil na igenech je to odsazeni podobny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 odsazeni bych spis videl kvuli lepsi manipulovatelnosti (kdyz ma clovek rukavice treba?), otazka je jestli ten cca 1mm dela nejakej markantni rozdil na igenech je to odsazeni podobnyTo osazení tam bude spíš na parádu ale je to pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se