Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

Tak už jsem je konečně sehnal, pouzdro je sice ohemrané ale za to originál a né nějakej naleštěnej fejk,  mám z nich radost. Už prošli očistou, dal jsem jim novou korunku,lunetu a vyleštil jsem sklíčko i pouzdro. Byli pěkně zahumusený, taky jsem pošteloval chod strojku ted jdou tak 5 s do plusu za den. Trochu

mě štve korunka, je na Prim sport 2. originál nepoužitá  ze starejch zásob ale jde strašně těžko jako by byla trubka u pouzdra o něco větší než  na dvojkovejch sportkech. Přidávám foto před a po očistě,omlouvám se za kvalitu.

Teda fakt prokoukly :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 940
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Trochu mě štve korunka, je na Prim sport 2. originál nepoužitá  ze starejch zásob ale jde strašně těžko jako by byla trubka u pouzdra o něco větší než  na dvojkovejch sportkech. Přidávám foto před a po očistě,omlouvám se za kvalitu.

Tu korunku zkus stříknout silikonem(dovnitř do těsnění) v poloze nařizování a potom párkrát protoč. Mně to funguje.

Odkaz ke komentáři

Tu korunku zkus stříknout silikonem(dovnitř do těsnění) v poloze nařizování a potom párkrát protoč. Mně to funguje.

Díky za radu  skusím to, jinak trochu oleje do šicích strojů už jsem nanes na trubku pouzdra při vyndané korunce ze strojku  ale asi to bylo málo nebo se setřel gumičkou.

Odkaz ke komentáři

Mám otázku. Svítí vám někomu původní cifr u leteckých primek? Mně naprosto vůbec včetně ruček:( Přitom starší myslivci svítí i dnes na své stáří celkem slušně...

Odkaz ke komentáři

Gratuluju, právě jsi zlikvidoval to gumové těsnění. Na to smí jen silikonový olej...

Nevadí stejně do vody nepůjdou, ten olej jsem tam dal před týdnem a korunka jde stejně stuha tak že se gumička asi zatím nerospustila.

Odkaz ke komentáři

Mám otázku. Svítí vám někomu původní cifr u leteckých primek? Mně naprosto vůbec včetně ruček:( Přitom starší myslivci svítí i dnes na své stáří celkem slušně...

Martine myslím,že fosforeskuje jen pod UV lampou.

Odkaz ke komentáři

Jak říká Bohuš, původní svítí jen pod UV světlem. Renovační mají lumi

Odkaz ke komentáři

Díky chlapi, hned jsem chytřejší.

EDIT: jen doplním, že jsem s leteckými dnes asi deset minut seděl v naprosté tmě na záchodě s tím, jestli se ve tmě rozkoukám natolik, že nějakou minimální lumi zachytím. Moje drahá polovička si ťukala na čelo... 

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

Letecký automaty nemám a tak to odsazení na korunce a souvisící záležitosti nemohu prozkoumat. Tak mi vrtá hlavou, zda to odsazení je jenom "pro parádu" nebo je to technické označení, že uvnitř korunky je dvojitý těsnící kroužek, jak jsem to někde na nákresu viděl u těsnění Primek.

Odkaz ke komentáři

Prosím o informaci, má elton v nabídce ručky, armovací kroužek a číselník s původním  znakem letectva? Případně za kolik si to účtujou, údajně by měl být luminisceční.Dík za odpověd, klidně do sz jestli  je to tajné.

Odkaz ke komentáři

odsazeni bych spis videl kvuli lepsi manipulovatelnosti (kdyz ma clovek rukavice treba?), otazka je jestli ten cca 1mm dela nejakej markantni rozdil :) na igenech je to odsazeni podobny

To osazení tam bude spíš na parádu ale je to pěkné.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...