New X-Bob Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 joo, Kamile, nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Tak pri tomto mi spadla sanka Gratulacia aj ticha zavist sucasne Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 hmmm, kdybys to nebyl ty Kamile napsal bych z prdele klika, ale ty jsi starý zpravodajec... takže dobře sehraná zpravodajská hra... gratuluji, jediné primky co bych nosil, no možná ještě Bandiho remake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Kompletní příběh a fotky budou v článku, který chystám po prázdninách. Tak ještě pár obrázků: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
staff972 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 ze ja sem vubec lezu, akorat si z toho pak slintam na klavesnici .... nezbyva nez gratulovat ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 S pravou nefalšovanou českou závistí upřímně blahopřeju. To sice prohlásil Miloš Kopecký, když předával nějakou cenu svému kolegovi, ale já se pod to podepisuju. A to nejsem schopný závidět jen tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 V 29. 6. 2010 v 11:45, 'Filipes' napsal: je to skvělý, úžasný, ale určitě nejsem sám koho by zajímal příběh o získání takové vzácnosti a možná jsem jedinej neználek - ale k čemu přesně je ta podivná třetí část řemínku (s dírkama i sponou)? Extenze. Já zase pořád čekám na ten příběh, kde, jak, kdy, proč, zač NOS???... Ploste odkud se to bele??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 Kamile musis prijet! Je to bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 V 29. 6. 2010 v 17:53, 'Kamil' napsal: Kompletní příběh a fotky budou v článku, který chystám po prázdninách. Tak uzzz? Uz tam budeeem? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Ano prossím! My jsme taky zvědaví, kde se ten milássek vzal, glum..!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Chtěl bych napsat přes víkend článek na hlavní stránku, snad to vyjde časově. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 V 21. 9. 2010 v 17:31, 'Kamil' napsal: Chtěl bych napsat přes víkend článek na hlavní stránku, snad to vyjde časově. Teď jsem tohle vlákno objevil - to si děláš pr.el Kamile! Gratulace a na članek nespěchej, čekalo se X desítek let, tak to týden, dva vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 To se mi snad jenom zda. Neuveritelne! Gratuluji a tise zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex732 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Ještě nikdy jsem Orlík neviděl a Kamil má na ruce dvoje. Jdu prohledat všechny půdy v okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 V 9. 10. 2010 v 18:03, 'alex732' napsal: Ještě nikdy jsem Orlík neviděl a Kamil má na ruce dvoje. Jdu prohledat všechny půdy v okolí. tak Kamil je monstrum - má všechno dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rednaxela666 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 krasa krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxTrader Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Každá slavná historie má svoji pointu.. a bez pointy není historie. Všichni napjatě čekáme.? .. A bokem ..gratulace! Nejde jinak, při těch fotkách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 V 9. 10. 2010 v 18:15, 'YPO' napsal: tak Kamil je monstrum - má všechno dvakrát Kamil není monstrum, ale brzo bude, z dvojnásobné dávky ozáření. Mutant PRIM jak vyšitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se