sibirnaya Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Mi kamaradi jsou z valne casti hodinkama nepostihnuti, proto maji z me manie legraci a vozi mi z dovolenych kdejakej smejd. Porad jsem dumal, co s nima, a dva napady uz jsem mel. Jeste tu mam jednu volnou kapacitu, takze kdyby nekoho neco napadlo, ven s tim brotherhood of steel: jedny jsou teda origo. Kamarad hydraulicky lis Zatisi s lisem sbohem, kruty svete zelezny zekon nejak nam narostly 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Ty voe! Hlavně si to nepopleť a nerozmašíruj ty origoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 to sklíčko nějak vypěnilo nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 (upraveno) 42mm uz je mnohem lepe nositelne zatisi se sverakem poradne utahnout jak kdyby tam to sklo ani nebylo jak se asi otviraj? vzdycky me zajimalo, jak to vevnitr vypada Upraveno 3. července 2010 uživatelem sibirnaya 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Ta posledni fotka je dokonala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 zatisi s flexou omluvte snizenou kvalitu obrazoveho zaznamu, me to fakt de lip s flexou nez s fotakem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Ty voe! Hlavně si to nepopleť a nerozmašíruj ty origoš To bylo také první, co mě napadlo Navíc na fotce s bočním řezem je cosi, co vypadá jako teflonové ružové kolečko. V té chvíli by se ve mně krve nedořezal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 to je velka skoda, ze u toho nekdo nebyl s poradnym fotakem. verim ze by se udelalo par krasnych kompozic do kalendare. ty seriznute daytony jsou kouzelny 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 nejak nam narostly Konečně recept, jak si zvětšit rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Konečně recept, jak si zvětšit rolexky Kdybys je vypral,možná by se srazily a byly by z toho krásný juniorský za vysvědčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Vyborny :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Tak tohle je fakt mazec, řehtám se u noťasu tak, že jsem probudil svoji drahou polovičku a ta na mě teď naprosto nechápavě kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Bomba spica. Mas deset bodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 ty vole, sibiřník přefiknul rolexky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Tu fotku s flexou a prepulene "rolexy" chci do kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 ono aj toa posuvne meradlo vzalo za svoje vid prispevok #4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 Vyjimecne cituji s obrazkem, ale tenhle chci do kalendare. Nebo aspon v originalnim rozliseni a dam si ho do ramecku, protoze se mi fakt libi! A nasledujici hlaska me uplne rozsekala... 42mm uz je mnohem lepe nositelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 skalis - tak, tak sibir - hele Honzo, pokud jsi ty rozrezany Daytony nevyhodil a mel bys cestu kolem posty posli mi je, zkusim s nima neco cvaknoutm, myslim, ze to je dobrej material! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se