Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeste jedna presvedcovaci fotka, uz jsem ji na forum jednou daval :) (je to sice 41 mm limitka, ale rozdily nejsou zasadni)

post-3049-1278667009,35.jpg

sory za plevel, ale velmi pekny remen. odkial ze ho mas?

Odesláno

Mate tu niekto skusenosti so znackou Laco? Predsa len tych 40mm u Stowy by ma casom mohlo zacat mrziet. Opat je tu otazka spracovania, ci uz niekto nieco reklamoval atd...

na spracovanie nieje vobec co dodat, modely s automatom, chronom, manualom su urcite vsetky velmi dobre spracovane

luminescencia, povrchovka a neviem co este je paradne...akurat si pozri to uchytenie remena...mne to napriklad nevyhovovalo

nakolko som mal hodinky par mesiacov neviem sa vyjadrit k reklamacii, nebolo co :) a support zo strany Laco za 1

lac1

Odesláno (upraveno)

Mám.. několikery... Vydržely prasácké zacházení, perfektně udělané, originální...

Upraveno uživatelem Onisau
Odesláno

........... a navic tech 40 mm je u Stowa zoufale málo. Proste letecke hodinky musí být velké a tech 42 mm od Laco je alespon něco. Mel jsem Laco také a naprostá spokojenost. Navic to "kouzlo původu" jim dodává šmrnc.

Odesláno

Nožky a pouzdro u Laco jsou super - pokud mě zas popadnou pilotky, bude to Laco právě kvůli pouzdru.

Danke hosi, vidim ze Laco nieje az tak nezname ako som si myslel. A predsa bude ma hriat pri srdci ze mam jednu z tych 5tich naj znaciek pre pilotky :-) Ozvem sa ked dorazia a postnem par fotiek. Sa tesim jak maly :-D

Odesláno

sory za plevel, ale velmi pekny remen. odkial ze ho mas?

Ta fotka neni moje, je stazena z webu. Jen uz nemam zdroj, tak jsem ho tam ani nepsal. Ale mistr Sima Ti urcite podobny (IWC BP style) usije.
Odesláno (upraveno)

Este som trolinku zavahal, ci Unitas alebo automaty?? Na obcasne nosenie bude asi lepsi unitas nie?

no to je otázka, u Unitasu bude problem ze tam bude ve vetsine pripadu mimostredna vterinovka, coz podle meho nazoru na pilotkach kazí celkovy dojem

automat zase ztraci kouzlo toho puvodniho rucniho nátahu

takže babo raď Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

no to je otázka, u Unitasu bude problem ze tam bude ve vetsine pripadu mimostredna vterinovka, coz podle meho nazoru na pilotkach kazí celkovy dojem

automat zase ztraci kouzlo toho puvodniho rucniho nátahu

takže babo raď Posted Image

Ved prave... mohol byt unitas bez sekundovky, aj tak mi je vcelku zbytocna...a pozeram ze automaty maju nejak zvlastne perforovany remienok...a su hlavne nedostupne :-(

Upraveno uživatelem koveras
Odesláno

Ved prave... mohol byt unitas bez sekundovky, aj tak mi je vcelku zbytocna...a pozeram ze automaty maju nejak zvlastne perforovany remienok...a su hlavne nedostupne :-(

no ale laco nema unitas bez vteřinovky, bohuzel

Návštěvník Snow
Odesláno

Kouzlo nátahu u takové klasiky jako jsou letecké hodinky je asi nenahraditelné. Podívej se znovu na fotky, které jsem Ti ukazoval na začátku vlákna. Myslím, že to až tak tragické není.

Odesláno

no ale laco nema unitas bez vteřinovky, bohuzel

Hlavne su tie automaty iba o sto eur drahsie, co uz stoji za zvazenie. K unitasu davaju v zaklade nejaky divny remen, u automatu je to celkom sympaticky perforovany. Skusim dat dotaz na Simona, kolko u neho stoji usitie remena. Myslim ze za 1500,- co robi ten rozdiel bude u neho nieco krajsie.

Odesláno

urcite sa nerozhoduj na zaklade remena. laco remen som na ruke este nemal ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze hned ako ti dorazia zacnes obzerat ktory remen by bol lepsi a pohodlnejsi :)

Odesláno

budou automaty ale jake s ETOU , ci Miytou?

no, miyota se tady vesmes bere jako velmi low-endovy strojek, coz cenove je. ale ja na ni nemuzu rict ani pul krivyho slova. mam strojek miyota 8205 a je to presny strojek, ktery vydrzi leccos. tady by mi vadilo spis vedomi, ze mam evropske hodinky s japonskym strojkem... takze v tomhle pripade rikam za sebe ETA, ale ne kvuli nizsim kvalitam strojku.
Návštěvník Tada
Odesláno

Achjo, zažekl jsem se, že už jsem psát nebudu ale nedá mi to.

Vem Stowy. 41mm je naprosto univerzální velikost a klidně si ty flígry budeš moctv vzít i ke košili s dlouhým rukávem a nebude to vypadat směšně.

Nějak jsem nepostřehl kolik máš obvod zápěstí, jestli jsi to tady psal, ale já mám 18cm a 44mm je pro mě absolutně na hranici nositelnosti (mám pilotky od Steinharta).

Navíc Stowa bude mít nejlepší zůstatkovou hodnotu při případném prodeji. A o zpracování hodinek této značky netřeba pochybovat.

Všichni Ti tady budou tvrdit, že jak hodinky nejsou velké jak talíř jsou k ničemu, ale podívej se co se jich a tady pak prodává, protože to nikdo nakonec nenosí... Navíc s Flígrama od Stowy trošku vystoupíš z davu Steinhartů a Archimedů.

Ale rozhodnutí je na tobě. :)

• Hlasovat proti 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...