Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tu už ale po nás nikdo nechtějte!:) Prodělali jsme na ní kalhoty! musela se třikrát předělávat. Pokud už by to někdy někoho lákalo, pak jedině s vodorovným úkosem na hraně většího průměru tohoto komolého kuželu.

Prime, mám zásadní dotaz: Umíte vyrobit korunku tvaru koule, resp. není to výrobně příliš náročné?

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jedná se mi o nerez. Mám jistou představu s pouzdram elegant 40 a ta kulatá korunka by usnadnila ruční natahování kalibru 50. Pokud by to nešlo, musel by se použít asi automat 74.

Že jsem tak zvědavý: proč by to šlo jenom s nerezem? ;)

Odesláno

To je složité takhle popsat. Je mi líto, ale usnadnit natahování můžou i jiné tvary korunky, které by nemusely být tak komplikované. Pokud například tu kuželovou korunku upravít drobným cca 1mm zkosením do válcového tvaru, už by to neměl být problém.

Odesláno

Prime, kolik stojí váš návrh čupr korunky k pouzdru linea l.e.? Už jsem psal o tom, že jsme to nedomysleli. Beru to na sebe - místo jazykovědnejch keců jsem se měl věnovat hodinářskejm věcem, nebo alspoň nezaclánět. Já ať to zkouším natahovat jakoukoli technikou, stejně to není pohodlné. Zespoda to alspoň jde, ale přesto... přišel čas k nápravě. Vemte si prosím prosím ten fotošop a tu lineu l.e. a ukažte se!!! Vylepšení není fejkování!

Odesláno

To slovo používám jen neoficiálně, neboť kus inspirace z tohoto modelu si zákazník přinesl, což je ostatně zjevné. Nicméně provedení je originální.:)

Odesláno
Prime, kolik stojí váš návrh čupr korunky k pouzdru linea l.e.? Už jsem psal o tom, že jsme to nedomysleli. Beru to na sebe - místo jazykovědnejch keců jsem se měl věnovat hodinářskejm věcem, nebo alspoň nezaclánět. Já ať to zkouším natahovat jakoukoli technikou, stejně to není pohodlné. Zespoda to alspoň jde, ale přesto... přišel čas k nápravě. Vemte si prosím prosím ten fotošop a tu lineu l.e. a ukažte se!!! Vylepšení není fejkování!

Cigi má pravdu s korunkou taky mi to dost vadí, vůbec si to natahováni nevychutnám. :/ Rád bych také jinou pohodlnější a tahle by byla super.

Odesláno

Problém ve výměně korunky u CH.L.E bude v tom, že je z části zapuštěná. Jinou bych uvítal taky. Ale jakou ?

Odesláno

Zkusím o tom popřemýšlet! Po všech těch vašnivých diskuzí na jedno a to samé téma to bude zase milé zpestření.:) Pro mě je toto výzva a já, ač nic dopředu neslibuji, se pokusím nějaké řešení najít. Musím se ale poradit s kolegy neb skutečně nejsem strojař.

Odesláno

Prime, s korunkou vám věřím.

ÁÁha - máme tu inspiraci k tomu soliteru, je výborný, že se to otevřeně řekne! :) Ale já tomu prostě musím pracovně říkat podnikatelské baroko, nese to všechny atributy tohoto stylu.

Odesláno

Musim rict, ze i ja bych uvital jinou korunku. Soucasna zapustena korunka se ovlada velmi spatne, zejmena pokud ma clovek hodinky na ruce. Ale subjektivne se mi libi vic, nez tato nova navrhovana. Pokud by se mi neco vazne libilo, pak by to byla zplostela "cibulova" korunka, jak jsem si hral napriklad zde..

nle_7_onion_long_nums_out_rot2.jpg

O ovladani nemam vybec pochybnosti a vypada to decentne.

Odesláno

Já bych dal primovi volnou ruku, korunka byla od začátku jeho odpovědnost a v uživatelských praktických testech se ne úplně osvědčila. Já to beru. Určitě se bude chtít vytáhnout. Já se rád nechám příjemně překvapit vlastně od kohokoli z vás, nic mě totiž nenapadá. Budu jenom kritizovat a nakonec si vyberu seriovou verzi :).

Odesláno

Pánové, nic mi do toho není, ale do té vaší l.e. CH bych viditelně odlišnou korunku nemontoval, aby se neznehodnotila lim. série jako taková. Aby se hodinky lépe natahovaly bych dosavadní korunku jenom trochu prodložil, popř. trochu zvětšil, ale nenápadně.

Odesláno
Pánové, nic mi do toho není, ale do té vaší l.e. CH bych viditelně odlišnou korunku nemontoval, aby se neznehodnotila lim. série jako taková. Aby se hodinky lépe natahovaly bych dosavadní korunku jenom trochu prodložil, popř. trochu zvětšil, ale nenápadně.

Zvětšit nejde, je zapuštěná, muselo by se upravovat pouzdro. Nová korunka by měla být navržena tak, aby se mohla původní kdykoliv vrátit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...