wyvern Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Ahoj, nevím kam to nejlépe na tomto fóru umístit, tak to dávám sem. V rámci náročného rozhodování které hodinky si pořídit a zároveň z nemožnosti si některé z nich vyzkoušet osobně jsem sáhl k řešení si je sám vyrobit z papíru. Stačí k tomu opravdu velice málo a pocit je to perfektní! Člověk z toho pozná tisíckrát víc než jen ze zírání na fotky. Zde mám konkrétně model Nomos Tangente Sport. Teď už zbývá jen naspořit na ty opravdický... 6
Jakubisko Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Ty brďo! Tohle je bomba! Už jsem sice viděl, že si lidé zkoušeli velikost vytisklém proužku papíru, ale aby si někdo vyrobil model, to tedy klobouk dolů
Horhe Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Hustý, jdu si slepit nějaký rolády. 1
Jay Doll Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 a propos, nelze to považovat za fejk?
Jakubisko Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Hustý, jdu si slepit nějaký rolády. Upřimnou soustrast při práci nad lunetou
Horhe Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Upřimnou soustrast při práci nad lunetou milgaussy v pohodě, a ještě si pohraju s pastelkama
Andrew Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Spona je bomba Upraveno 11. července 2010 uživatelem Andrew
wyvern Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2010 a propos, nelze to považovat za fejk? Taky mě to napadlo, ale dokud je někomu nebudu nabízet k prodeji, tak je to snad ok.
bandicoot Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 To je hustý. Obdivuju trpělivost. Pro mě jsou hodinky střelba od boku takovouhle přípravu bych nezvládl.
wyvern Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Spona je bomba Díky, žádná jiná nebyla po ruce a náhodo to takhle vyšlo, že i ladí s ručičkama! Jinak samozřejmě děkuju všem! Je to taková blbost, ale opravdu to potěší
Koniferka Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Úžasné!Kdysi jsem si taky zkoušel proužky z papíru,ale tohle je úplně jiná úroveň.Ještě si do nich dát železné špony a bude vjem dokonalý.Jak vidím,na stole se ti rozjíždí pěkná sbírka
Helex Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 To je mazec Jinak podle mě jsou NOMOS moc dobrá volba!
stopa99 Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Super....pripomenulo mi to casy stareho dobreha ABCecka...a papierove vystrihovacky...
wyvern Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2010 To je hustý. Obdivuju trpělivost. Pro mě jsou hodinky střelba od boku takovouhle přípravu bych nezvládl. Zase ale když to srovnáš s dávkou trpělivosti nutné k výrobě opravdických hodinek, tak tendle pokus nestojí ani za řeč Úžasné!Kdysi jsem si taky zkoušel proužky z papíru,ale tohle je úplně jiná úroveň.Ještě si do nich dát železné špony a bude vjem dokonalý.Jak vidím,na stole se ti rozjíždí pěkná sbírka Jo jo, vytisknul jsem si jich vícero, ale sbírku zatím rozhodně neplánuju.: ) Se šponama už nevím, no.. : )) Super....pripomenulo mi to casy stareho dobreha ABCecka...a papierove vystrihovacky... Přesně tak! Člověk by nikdy neřekl, kdy se mu ty léta dřiny z mládí vyplatí!
Teatime Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 A co váha, vyhovuje? Seš dobrej!
wyvern Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2010 fotil jsem lecjaky hodinky, ale tohle jeste ne... kdybych je mohl nafotit, mely by vyznamne misto v galerii...! Děkuju! Ovšem to kdybych ale dopředu věděl, tak bych si s tím asi ještě trochu vyhrál.. chybí tomu např. ještě korunka a tak To je mazec Jinak podle mě jsou NOMOS moc dobrá volba! Nomos mě opravdu okouzlily. A to nejen kvůli tomu, že jsou díky designu skoro nejsnažší na vystříhnutí a slepení : ) Jak to jen trochu půjde, sbalím se a zajedu si na výlet do Glashütte.
Návštěvník Tada Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Děkuju! Ovšem to kdybych ale dopředu věděl, tak bych si s tím asi ještě trochu vyhrál.. chybí tomu např. ještě korunka a tak Nomos mě opravdu okouzlily. A to nejen kvůli tomu, že jsou díky designu skoro nejsnažší na vystříhnutí a slepení : ) Jak to jen trochu půjde, sbalím se a zajedu si na výlet do Glashütte. Začátkem příštího měsíce tam plánuju jet a navštívit i fabriku Glashütte original, tak bychom se mohli domluvit a udělat nějakou hromadnější akci 3
dizi Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 To je super! Zajtra pôjdem do toho tiež
skalis Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Dobry a dobrej je i vyber hodinek. Zrovna tyhle tu pred par mesici prodaval Nightingale za cca. 14 kkc, tak se treba zase nekdy v prodejni sekci objevi. A jeste zkus sledovat projedni vlakno Biete na nemeckem Nomos foru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se