Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

nevím kam to nejlépe na tomto fóru umístit, tak to dávám sem. V rámci náročného rozhodování které hodinky si pořídit a zároveň z nemožnosti si některé z nich vyzkoušet osobně jsem sáhl k řešení si je sám vyrobit z papíru. Stačí k tomu opravdu velice málo a pocit je to perfektní! Člověk z toho pozná tisíckrát víc než jen ze zírání na fotky. :) Zde mám konkrétně model Nomos Tangente Sport. Teď už zbývá jen naspořit na ty opravdický...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

• Dát hlas 6
Odesláno

Spona je bomba Posted Image

Díky, žádná jiná nebyla po ruce a náhodo to takhle vyšlo, že i ladí s ručičkama! :)

Jinak samozřejmě děkuju všem! Je to taková blbost, ale opravdu to potěší :)

Odesláno

Úžasné!Kdysi jsem si taky zkoušel proužky z papíru,ale tohle je úplně jiná úroveň.Ještě si do nich dát železné špony a bude vjem dokonalý.Jak vidím,na stole se ti rozjíždí pěkná sbírka

Odesláno

To je hustý. Obdivuju trpělivost. Pro mě jsou hodinky střelba od boku takovouhle přípravu bych nezvládl.

Zase ale když to srovnáš s dávkou trpělivosti nutné k výrobě opravdických hodinek, tak tendle pokus nestojí ani za řeč :)

Úžasné!Kdysi jsem si taky zkoušel proužky z papíru,ale tohle je úplně jiná úroveň.Ještě si do nich dát železné špony a bude vjem dokonalý.Jak vidím,na stole se ti rozjíždí pěkná sbírka

Jo jo, vytisknul jsem si jich vícero, ale sbírku zatím rozhodně neplánuju.: ) Se šponama už nevím, no.. : ))

Super....pripomenulo mi to casy stareho dobreha ABCecka...a papierove vystrihovacky... :notworthy:

Přesně tak! Člověk by nikdy neřekl, kdy se mu ty léta dřiny z mládí vyplatí!Posted Image
Odesláno

:thumbsup_anim: fotil jsem lecjaky hodinky, ale tohle jeste ne... kdybych je mohl nafotit, mely by vyznamne misto v galerii...! :D

Děkuju! Ovšem to kdybych ale dopředu věděl, tak bych si s tím asi ještě trochu vyhrál.. chybí tomu např. ještě korunka a tak :)

To je mazec :) Jinak podle mě jsou NOMOS moc dobrá volba!

Nomos mě opravdu okouzlily. A to nejen kvůli tomu, že jsou díky designu skoro nejsnažší na vystříhnutí a slepení : ) Jak to jen trochu půjde, sbalím se a zajedu si na výlet do Glashütte.
Návštěvník Tada
Odesláno

Děkuju! Ovšem to kdybych ale dopředu věděl, tak bych si s tím asi ještě trochu vyhrál.. chybí tomu např. ještě korunka a tak :)

Nomos mě opravdu okouzlily. A to nejen kvůli tomu, že jsou díky designu skoro nejsnažší na vystříhnutí a slepení : ) Jak to jen trochu půjde, sbalím se a zajedu si na výlet do Glashütte.

Začátkem příštího měsíce tam plánuju jet a navštívit i fabriku Glashütte original, tak bychom se mohli domluvit a udělat nějakou hromadnější akci :)

• Hlasovat proti 3
Odesláno

Dobry a dobrej je i vyber hodinek. Zrovna tyhle tu pred par mesici prodaval Nightingale za cca. 14 kkc, tak se treba zase nekdy v prodejni sekci objevi. A jeste zkus sledovat projedni vlakno Biete na nemeckem Nomos foru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...