Přejít na obsah

Dotaz na moderatory

carpaccio

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Tado buď tak laskav a už drž tu svojí zubatou prdel - s podporou nekompetentního moderátora se cítíš být na koni místo toho aby si byl ve stáji a ojížděl kobyly

Ani se nedivím, že se na srazech neukazuješ, protože skutečně vážně riskuješ to, že bys mohl dostat přes držku. :)

• Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno

Ani se nedivím, že se na srazech neukazuješ, protože skutečně vážně riskuješ to, že bys mohl dostat přes držku. :)

ano takhle se to kdysi řešilo = je to dost primitivní způsob argumentace, který v některých z nás zůstal
Návštěvník Tada
Odesláno

ano takhle se to kdysi řešilo = je to dost primitivní způsob argumentace, který v některých z nás zůstal

Tak rozhodně je to čestnější chlapštější způsob, než o někom psát na veřejné forum takovéhle sračky. Ale pokud by ti lépe vyhovoval souboj, jako za starý časů gentlemanů, nemám s tím problém. Klidně. Šavle za úsvitu nebo pistole? Je to na Tobě. Jenomže to bych nesměl vědět, že seš přesně ten typ ubožáka, co jen sedí doma u počítače a má chytré kecy přes internet a radši se nikde moc neukazuje, což na druhou stranu dokazuje, že máš špetku soudnosti.

Odesláno

Tak rozhodně je to čestnější chlapštější způsob, než o někom psát na veřejné forum takovéhle sračky. Ale pokud by ti lépe vyhovoval souboj, jako za starý časů gentlemanů, nemám s tím problém. Klidně. Šavle za úsvitu nebo pistole? Je to na Tobě. Jenomže to bych nesměl vědět, že seš přesně ten typ ubožáka, co jen sedí doma u počítače a má chytré kecy přes internet a radši se nikde moc neukazuje, což na druhou stranu dokazuje, že máš špetku soudnosti.

Radsej uz nepokracuj.
Návštěvník Tada
Odesláno

Radsej uz nepokracuj.

Ale jo budu. Zrovna mě to začalo bavit. :)

Tak já jsem tady nikdy o sobě neprohlašoval, že jsem bůh ví jak kultivovaný člověk a ani se tak nesnažím chovat. Takže nevidím problém. :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Ptám se čemu prospěje tohle vlákno o ničem. Čemu prospěje carpacciovo bušení hlavou do zdi ? Přečetli jsme si zcela jasně postoj moderátora, který vlákno smazal a zároveň se také vyjádřil admin, oba zamítavě. Thread se začíná hrotit, objevují se invektiva, osobní napadání. Myslím si, že se carpaccio dožije dalšího smazání vlákna  :D.

Návštěvník YPO
Odesláno

Ptám se čemu prospěje tohle vlákno o ničem. Čemu prospěje carpacciovo bušení hlavou do zdi ? Přečetli jsme si zcela jasně postoj moderátora, který vlákno smazal a zároveň se také vyjádřil admin, oba zamítavě. Thread se začíná hrotit, objevují se invektiva, osobní napadání. Myslím si, že se carpaccio dožije dalšího smazání vlákna  :D.

ale neboj, on to někdo zamete pod koberec :thumbsup_anim:
Návštěvník Tada
Odesláno

Kucí s těma urážkama je to smutný. Buď se znáte a pak si to vyřiďte jinde, nebo se neznáte a pak co si to k sobě sakra dovolujete!!!

Tak dovoluje si YPO, protože je to v jeho povaze, anonymně útočit skrz internet.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...