Přejít na obsah

Dotaz na moderatory

carpaccio

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Jasně a Ty mu píšeš že je ubožák.. Ježiš kolik Vám je?

Ano, protože by bylo smutné, kdyby se to za celý život od nikoho nedozvěděl.

spiderer: Hele dostanu BAN když o to požádám? :D

• Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

No... snad si nemyslíš, že bych jinak smrděl u hodinek? Bych byl na zbraních, nožích, holkách...

hele tak me uz to taky zatrhnuli. tak to zkusim jeste raz.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

jeste k tomu souboji tada nebo ypo.

vysledek je tady

http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=tada&word2=ypo

Návštěvník YPO
Odesláno

Ano, protože by bylo smutné, kdyby se to za celý život od nikoho nedozvěděl.

spiderer: Hele dostanu BAN když o to požádám? :D

Víš Tado, ty máš štěstí v neštěstí, tebe nikdo nemůže ani zfackovat, protože by se zamatlal od beďarů :D

ale k věci

anonymně, veřejně skrz internet jsem jinými slovy napsal, že jsi podvodník - zatím jsi mně jediným slovem nepřesvědčil, o opaku - pokud tak učiníš tak se stejným anonymním, veřejným způsobem omluvím

*víc k tomu nic psát nebudu - na omluvu z mé strany jsem připraven

Návštěvník Tada
Odesláno

Víš Tado, ty máš štěstí v neštěstí, tebe nikdo nemůže ani zfackovat, protože by se zamatlal od beďarů :D

ale k věci

anonymně, veřejně skrz internet jsem jinými slovy napsal, že jsi podvodník - zatím jsi mně jediným slovem nepřesvědčil, o opaku - pokud tak učiníš tak se stejným anonymním, veřejným způsobem omluvím

*víc k tomu nic psát nebudu - na omluvu z mé strany jsem připraven

No, nevím jak moc Tě chci přesvědčovat napíšu to takhle:

Hodinky jsem koupil od soukromého majitele, v žádném případě nějakého provařeného prodejce skládaček. Hodinky jsem měl dva týdny, nosil jsem je, nezvykl jsem si na ně.

Rozhodl jsem se že je prodám. Napsal jsem inzerát na chronomag a na dvě zahraniční fóra. Cenu jsem zvolil o 30% nižší než za kterou jsem viděl prodávat Longines letecké na ebay, chrono24 a u provařených prodejců.

Do inzerátu jsem napsal vše co jsem o hodinkách věděl od předchozího majitele (neorigo korunka) o ručkách mi říkal, že jsou origo (to asi kecal, ale skutečně já to nepoznám). Dal jsem tam fotky výrobních čísel a všech detailů, aby se každý dle své znalosti a zkušeností mohl rozhodnout jestli si hodinky za mou cenu koupí nebo ne, případně mi učiní nabídku s tím, že některé další díly nejsou originální.

Předtím než jsem hodinky koupil, jsem přečetl vše co se tady na foru o Longines MVS napsalo a ty hodinky tomu nijak neodporovaly.

Tak takhle to je.

Odesláno

Hodinky jsem koupil od soukromého majitele, v žádném případě nějakého provařeného prodejce skládaček. Hodinky jsem měl dva týdny, nosil jsem je, nezvykl jsem si na ně.

Rozhodl jsem se že je prodám. Napsal jsem inzerát na chronomag a na dvě zahraniční fóra. Cenu jsem zvolil o 30% nižší než za kterou jsem viděl prodávat Longines letecké na ebay, chrono24 a u provařených prodejců.

Do inzerátu jsem napsal vše co jsem o hodinkách věděl od předchozího majitele (neorigo korunka) o ručkách mi říkal, že jsou origo (to asi kecal, ale skutečně já to nepoznám). Dal jsem tam fotky výrobních čísel a všech detailů, aby se každý dle své znalosti a zkušeností mohl rozhodnout jestli si hodinky za mou cenu koupí nebo ne, případně mi učiní nabídku s tím, že některé další díly nejsou originální.

Předtím než jsem hodinky koupil, jsem přečetl vše co se tady na foru o Longines MVS napsalo a ty hodinky tomu nijak neodporovaly.

Tak takhle to je.

Tak proč jsi tohle nenapsal do toho vlákna, hned za JPS-ho post? A byl by tu klid. Karpáčo by nemusel bojovat za pravdu boží a YPO za čistotu prodeje:)) 

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak proč jsi tohle nenapsal do toho vlákna, hned za JPS-ho post? A byl by tu klid. Karpáčo by nemusel bojovat za pravbdu boží a YPO za čistotu prodeje:))

Protože jsem jednal v afektu :)

EDIT: A navíc bychom přišli o tuhle bezvadnou srandu a způsob jak si nahnat příspěvky a plusy a mínusy :) A navíc mám zase proč být na foru :D

Návštěvník Tada
Odesláno

To je mozny .. na celorepublikovym srazu sezral Tada v afektu pul prasete bez chleba.....

Nojo ty kluku hubená, tak mi pořád s fazerem nezáviďte, že na to nemáte žaludek. :worried_anim:

911: Koukej tam dát -, nebudeš mi přece kazit statistiku :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak takhle to je.

takže jsem to vlastně předtím napsal správně - jseš kafka která "sežrala hada" a chtěla to delegovat na někoho jiného - príma, jsem rád, že tu jsi

Odesláno

Afekt sis měl vylít na prodejci.

Vlákno jsi měl rozvinout do konkrétního výsledku (dočasně ukončit prodej do vyjasnění).

Protože nedošlo k validaci tvrzení JPS někým dalším, což je škoda. Měl na konec ve všem pravdu?

Mohlo to bejt poučný pro nás pražský pozéry, co tomu nerozumíme a nosíme machr-značky.

Návštěvník Tada
Odesláno

takže jsem to vlastně předtím napsal správně - jseš kafka která "sežrala hada" a chtěla to delegovat na někoho jiného - príma, jsem rád, že tu jsi

Trošku se pleteš v důvodu prodeje.

bandicoot: Snažil jsem se :) Takhle jsem si ho vylil jen na hodinkách, které se už teď určitě připravují aby mohly na aukro nebo chrono24 s cenovkou zak 3tisíce euro. Ale aslespoň jsem zachránil jednoho místního před tím, aby od něj taky nakoupil. A to s tím poučováním už jsem dávno vzdal, vám nepomůže ani svěcená voda. Ale Tobě by pomohly ty Strely :D

Návštěvník Tada
Odesláno

To nevim, nerad bych aby me karpaco obvinil, ze ti nejak nadrzuju :D

No to je fakt :) Hele, možná by měli být moderátoři rozdělení ještě na čisté a zkorumpované a normálně by tu byl někde ceník, kolik se za co platí - za smazání vlánka, za ban pro ypouše, za smazání nepohodlných příspěvků. To by mohl být dobrej byznys :)

Odesláno

Trošku se pleteš v důvodu prodeje.

bandicoot: Snažil jsem se Posted Image Takhle jsem si ho vylil jen na hodinkách, které se už teď určitě připravují aby mohly na aukro nebo chrono24 s cenovkou zak 3tisíce euro. Ale aslespoň jsem zachránil jednoho místního před tím, aby od něj taky nakoupil. A to s tím poučováním už jsem dávno vzdal, vám nepomůže ani svěcená voda. Ale Tobě by pomohly ty Strely Posted Image

Máme to chápat tak, že bychom Ti vlastně měli poděkovat, že jsi nás ochránil teda od Tvého prodeje? :--) Jinak totiž stále nechápu, co se nám snažíš říci. My nemůžem za to, od koho jsi hodinky koupil - to, že jsi něco nevěděl, to bych Ti i celkem věřil - každopádně odpověď od JPS tam měla být dřív než se to smaže a vůbec by se to nemělo mazat. Někteří, třeba já, teď nevím, co na těch hodinkách bylo špatně a na co bych si při připadém prodeji a nebo koupi měl dávat pozor.

Návštěvník Tada
Odesláno

Peta-Biker: Ne nemůžeta za to že a od koho jsem je koupil, i když ten prodejce musel mít na mě kontakt od někoho z tohohle fóra. No, ono jen pár lidí na světě Ti umí se 100% jistotou říct, jakou přesnou specifikaci ty hodinky mají mít z roku 1935 :) Až budeš chtít letecké Longines kupovat, určitě Ti tady lidi poradí :)

Abych to objasnil ještě víc:

Před pár týdny jsem měl telefon. Dotyčný četl, že náš kolega organic shání letecké Lemanie a že by nějaké měl, ptal jsem se ho jestli nemá nějaké další hodinky, tak řekl že má nějaké Omegy a letecké Longines. U nich se mi zdála cena dobrá. Počkal jsem týden, během něhož jsem si dal dokupy všecko co se dalo, abych byl na hodinkách schopný poznat případné nesrovnalosti a po týdnu jsem hodinky koupil. Nezvykl jsem si na ně a chtěl jsem je prodat. To je celý příběh jehož pokračování jsme tady svědky.

Potom co se tady seběhlo odemně dostal organic SZ s upozorněním, že pokud ho kontaktuje ten samý prodejce aby věnoval zvýšenou opatrnost tomu co kupuje.

Odesláno

Jak uz jsem zde psal - jeden v "dobre vire" prodava originalsponu Panerai, druhy v dobre vire prodava "zarucene original Longines". A když se nekdo ozve, je oznacen za hulvata a sprostaka a Tada z toho vyjde ještě jako oběť!!! Neskutečný Posted Image

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...