verta Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Jelikož si tady většina na léto pořizuje něco s gumou, tak abych nebyla pozadu, chlubím se svými novými Zodiac ZO5525. Já samozřejmě na bílé gumě Budou pro mne jen krátkodobým letním potěšením, no vlastně podle předpovědi trochu delším, jelikož to vypadá, že letošní léto vychází nejen na čtvrtek, ale i na pátek, překvapivě i na víkend Takže pár obrázků prosím všímavější, aby nekomentovali den v týdnu na hodinkách..již je správně přeřízeno, ale přefocovat se mi to nechce
bandicoot Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 To je zas podtitulek Den v týdnu je dobrej "VEN" právě jdu. Bílej řemen je obecně pěknej, k opálení to sekne. Ta bronzová luneta je jako benchmark kam až se chceš opálit? Dej sem prosím po čase zkušenost jestli se do něj každodenní špína "zažírá" a zda, případně jak to jde čistit.Okolo bílejch řemenů tu bylo diskuze dost a každá vyšuměla bez výsledku.Ta informace by se tu šikla. Díky
JakubS Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Dej sem prosím po čase zkušenost jestli se do něj každodenní špína "zažírá" a zda, případně jak to jde čistit. Okolo bílejch řemenů tu bylo diskuze dost a každá vyšuměla bez výsledku. Ta informace by se tu šikla. Díky Manželka má ty samé asi půl roku, špínu to samozřetelně přitahuje dobře, ale dolů jde taky. Čistím to podle návodu zde na foru, jednou týdně vezmu všechny co jsou doma starým kartáčkem s mýdlem pod tekoucí vodou a špína je pryč
jankoxxx Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 pekne, ale ze to je qvartz mi lame srdce.
kabi4 Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Vypadá to, že si je užiješ až až ... http://www.novinky.cz/domaci/205875-vedra-vydrzi-az-do-srpna.html no a v září je tu pak někomu bez problémů prodáš...
Radimk Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Já je měl v hledáčku taktéž, proběhla tu kolem nich nějaká diskuze.Nakonec sem zvolil tuhle variantu:Bílý pásek na ženské ruce je sice prudce efektní, nicméně po cca 2 měsících nošení je to na něm už znát.. Upraveno 14. července 2010 uživatelem Radimk
Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Velmi elegantni hodinky. Pekny fotky, v jakem jazyce je ten den v tydnu.
Koniferka Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) Velmi elegantni hodinky. Pekny fotky, v jakem jazyce je ten den v tydnu. řekl bych,že italsky.Ven=venerdi a to jest pátek. EDIT: no nebo francouzsky,vendredi Upraveno 14. července 2010 uživatelem Koniferka
bandicoot Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Nebo anglicky. Vensday - středa.
verta Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 řekl bych,že italsky.Ven=venerdi a to jest pátek. EDIT: no nebo francouzsky,vendredi v tomto případě je to francouzština ven - vendredi, následuje sam - samedi (sobota) dále dim - dimanche, lun - lundi atd ... druhou volbou je samo aj, ale občas to chce zkusit po francouzsky ne ? 1
Diamondking Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 v tomto případě je to francouzština ven - vendredi, následuje sam - samedi (sobota) dále dim - dimanche, lun - lundi atd ... druhou volbou je samo aj, ale občas to chce zkusit po francouzsky ne ? Škoda že tam není VER..by to korespodovalo s Tvým nickem..jinak hodinky jsou to pro ženy nááádherné a koukám, že i těch 41 mm je akorát..
bandicoot Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 těch 41 mm je akorát... to je skoro nahrávka na smeč, vzhledem k podtónu vlákna...
verta Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 to je skoro nahrávka na smeč, vzhledem k podtónu vlákna...
Diamondking Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) to je skoro nahrávka na smeč, vzhledem k podtónu vlákna... Crashi, kua, ty si sbíráš... Upraveno 14. července 2010 uživatelem Diamondking
verta Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Crashi, kua, ty si sbíráš... tobě je potřeba pořádný lízátko
Diamondking Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Dovolil bych si tvrdit, že mám jazyk trošku delší a když lízátko tak minimálně takové
Columbus Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 (upraveno) V jednom nejmenovám vlákně jsem narazil na odkaz na jakýsi článek a v něm na tuto větu "Mimochodem, v lesbické komunitě s umělými nehty nepochodíte, jsou nepraktické, ale to bychom už zacházeli do velkých intimností." Jak jsem si oddychl, když jsem viděl Vertinu ruku . Vysvětlivka : výřez z Vertiny fotky pánové. Upraveno 14. července 2010 uživatelem Columbus
pete Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Gratuluji. Pro ZODIAC mám slabost, však si tady u nás ze mne dělají hoši srandu. Ale jsou to fajn hodinky za rozumný peníz a vypadají dobře.Ještě jednou ať slouží...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se