Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož si tady většina na léto pořizuje něco s gumou, tak abych nebyla pozadu, chlubím se svými novými Zodiac ZO5525. Já samozřejmě na bílé gumě :smile_anim:

Budou pro mne jen krátkodobým letním potěšením, no vlastně podle předpovědi trochu delším, jelikož to vypadá, že letošní léto vychází nejen na čtvrtek, ale i na pátek, překvapivě i na víkend :thumbsup_anim:

Takže pár obrázků B)

prosím všímavější, aby nekomentovali den v týdnu na hodinkách..již je správně přeřízeno, ale přefocovat se mi to nechce :rolleyes:

post-11494-1279097722,86.jpg

post-11494-1279097757,78.jpg

post-11494-1279097774,33.jpg

post-11494-1279097806,05.jpg

post-11494-1279097823,59.jpg

post-11494-1279097843,11.jpg

Odesláno

To je zas podtitulek :D Den v týdnu je dobrej "VEN" právě jdu.

Bílej řemen je obecně pěknej, k opálení to sekne. Ta bronzová luneta je jako benchmark kam až se chceš opálit?

Dej sem prosím po čase zkušenost jestli se do něj každodenní špína "zažírá" a zda, případně jak to jde čistit.

Okolo bílejch řemenů tu bylo diskuze dost a každá vyšuměla bez výsledku.

Ta informace by se tu šikla. Díky

Odesláno

Dej sem prosím po čase zkušenost jestli se do něj každodenní špína "zažírá" a zda, případně jak to jde čistit.

Okolo bílejch řemenů tu bylo diskuze dost a každá vyšuměla bez výsledku.

Ta informace by se tu šikla. Díky

Manželka má ty samé asi půl roku, špínu to samozřetelně přitahuje dobře, ale dolů jde taky. Čistím to podle návodu zde na foru, jednou týdně vezmu všechny co jsou doma starým kartáčkem s mýdlem pod tekoucí vodou a špína je pryč Posted Image

Odesláno (upraveno)

Já je měl v hledáčku taktéž, proběhla tu kolem nich nějaká diskuze.

Nakonec sem zvolil tuhle variantu:

Bílý pásek na ženské ruce je sice prudce efektní, nicméně po cca 2 měsících nošení je to na něm už znát..

post-205-1279105836,43.jpg

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno (upraveno)

Velmi elegantni hodinky. Pekny fotky, v jakem jazyce je ten den v tydnu.

řekl bych,že italsky.Ven=venerdi a to jest pátek.

EDIT: no nebo francouzsky,vendredi

Upraveno uživatelem Koniferka
Odesláno

řekl bych,že italsky.Ven=venerdi a to jest pátek.

EDIT: no nebo francouzsky,vendredi

v tomto případě je to francouzština ven - vendredi, následuje sam - samedi (sobota) dále

dim - dimanche, lun - lundi atd ...

druhou volbou je samo aj, ale občas to chce zkusit po francouzsky ne ? :whistling:

• Dát hlas 1
Odesláno

v tomto případě je to francouzština ven - vendredi, následuje sam - samedi (sobota) dále

dim - dimanche, lun - lundi atd ...

druhou volbou je samo aj, ale občas to chce zkusit po francouzsky ne ? :whistling:

Škoda že tam není VER..by to korespodovalo s Tvým nickem..jinak hodinky jsou to pro ženy nááádherné a koukám, že i těch 41 mm je akorát.. :)
Odesláno (upraveno)

V jednom nejmenovám vlákně jsem narazil na odkaz na jakýsi článek a v něm na tuto větu "Mimochodem, v lesbické komunitě s umělými nehty nepochodíte, jsou nepraktické, ale to bychom už zacházeli do velkých intimností."

Jak jsem si oddychl, když jsem viděl Vertinu ruku   :D.

Vysvětlivka : výřez z Vertiny fotky pánové.

Upraveno uživatelem Columbus
Odesláno

Gratuluji. Pro ZODIAC mám slabost, však si tady u nás ze mne dělají hoši srandu. Ale jsou to fajn hodinky za rozumný peníz a vypadají dobře.

Ještě jednou ať slouží...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...