Donut Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 modern-time.de z Traunsteinu Chtel jsem mrknout na ten e-shop,protoze ma draha pule shani taky Zodiacy (konkretne AIR DRAGON ZS7630), ale pri vstupu to po me chce uzivatelsky jmeno a heslo...Coz by nebyl problem,kdyz bych nasel jak se zaregistrovat. Mozna to bude i tim,ze nemecky neumim ani Ň Rozlousknul jste to nekdo? 1 1
Radimk Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 statistika je jednoducha.....zensky sou tady tri a pul...Verta,podle avataru fesanda Mikymik,prechytrala Renee a pulku dela Dantechno...uz byl na chirurgii tolikrat,ze clovek nikdy nevi,jestli ma nabouchany slipace,nebo zarizla tanga...............vcera sem ho videl a asi prochazi nejakym meziobdobim.Vubec nemluvil,jemom furt opakoval dokola -odesel muj pritel Tada,Tada-kam se jenom vrtne Tada,Tada................nevim,nepochopil sem to.Asi si pri posledni operaci nevybral ani jedno ze dvou pohlavi a na prubnuti si nechal prisit vemeno z hada
mikymik Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 statistika je jednoducha.....zensky sou tady tri a pul...Verta,podle avataru fesanda Mikymik,prechytrala Renee a pulku dela Dantechno...uz byl na chirurgii tolikrat,ze clovek nikdy nevi,jestli ma nabouchany slipace,nebo zarizla tanga...............vcera sem ho videl a asi prochazi nejakym meziobdobim.Vubec nemluvil,jemom furt opakoval dokola -odesel muj pritel Tada,Tada-kam se jenom vrtne Tada,Tada................nevim,nepochopil sem to.Asi si pri posledni operaci nevybral ani jedno ze dvou pohlavi a na prubnuti si nechal prisit vemeno z hada Klidek Fazer. Knirek mam jak Vigo z Arabely, 12 piv dam bez vycurani a smrdim vic nez Petruska Sustrova. Nejsem o nic vic zenska nez Ty. 1
Cyber Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Klidek Fazer. Knirek mam jak Vigo z Arabely, 12 piv dam bez vycurani a smrdim vic nez Petruska Sustrova. Nejsem o nic vic zenska nez Ty. Kdo Ti dal právo dát sem fotku mojí holky !!!!
mikymik Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Kdo Ti dal právo dát sem fotku mojí holky !!!! Mno, Cyberecku, stejnak uz ses u me nejak podezrele dlouho neukazal.
onney Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 1) hodinky jsou bezva, mám námět na dárek pro svoji přítulkyni2) číst příspěvky na tomto fóru je občas lepší, než sledovat komedie.
mikymik Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 A to zustalo opomenuto, ze cigaro vytahnu na tri prasky, bageta Cvalik se se mi vejde do volete bez zvykani a nadobi meju kazde prvni pondeli v mesici.
alois Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 moc pěkné hodinky na pěkné ručce....gratuluji....
NIGHTinGALE Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 modern-time.de z Traunsteinu Moder-Time je dobrej prodejce. Poštovné má nízké (6 EUR), ceny na Zodiac, šperky Armani a D&G asi tak třetinové (oproti ČR), posílá rychle a balí dobře. Se nedivím, že tam Verta nakupuje P.S.: Co guma? Voní po vanilce? Dříve tomu tak bývalo a vydrželo to pár let. Maminka by měla z té gumy jistě radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se