vito Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Yubari: Jak už jsem napsal výše, tyto jsou kvalitně zpracované a caliber Miyota OS 20 je spolehlivý a velmi přesný.
vE13Lius Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Já když to tady čtu tak musím komentovat nebo se zvencnu. U-boat a kvalitní? Jé jé, U-boat a kvalita jsou přeci synonyma... Už jen ty Vitovy, pořádný kus dobře zpracovaného železa s kvalitní Miotou a to je to starší, raritní kousek. Podle mého názoru, každý, kdo tu značku vidí alespoň na obrázku, se na nic takového nemůže ani ptát. Cena je věc druhá, ačkoli až jednou budu mít, konkrétně já za hodinky takového formátu peníze určitě dám, navíc, také se nikdo neptáme proč Rolexy nestojí 2 000Kč, že? Upraveno 26. září 2011 uživatelem Vencalekl
FraK Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Viděl jsem je u kámoše na živo a vypadaly fakt pěkně. Hlavně se mi líbila ta středová vteřinovka. Radost pozorovat její plynulý pohyb. Taky průhledné dýnko je u mechanik pěkná komplikace. Zajímavý dizajnový počin je i ten "plíšek" na pásku u hodinek.
USER47 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Průhledný dýnko je "pěkná komplikace"? Lol wut?
Baldur Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Aby som nebol celkom OT,mne sa U-boty /aspoň niektoré/celkom páčia.A čo sa týka "komplikácii" v hodinárskom slengu,to by ma fakt zaujímalo,či je priesvitné dýnko považované za komplikáciu,alebo nie?Zatiaľ som to tu nenašiel,,, http://www.chronomag.cz/clanek/2006-07-19/hodinarske-komplikace.html
USER47 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 (upraveno) Podle mě se ten termín používá jen u strojku, ne u vlastností pouzdra... Upraveno 30. prosince 2012 uživatelem USER47
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Komplikace je vše co stroj umí nad pouhé zobrazení času,nejrozšířenější je třeba i datumka.A k U-Boat: u mě mají přísný zákaz vstupu.
belkov Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Mam pocit ze se tady moc nevyskytuji, tak by me zajimalo kolik z vaa jich ma a jak jste s nimi spokojeni. Ja mam flighdecky 55 jsou to obludy, ale prakvapive rychle jsem si na ne zvykl. Ostatni hodinky mi proti nim ted připadají damske:)
belkov Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Ja si pamatuju,ze jedny cca pred rokem prodaval St1g,ale predpokladam,ze byly spis tatky,nez jeho:-)
Chosef76 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Ano, Nero8 mluvil o těch svých na srazu.
Loco Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 U-Boaty tady nejsou z nejakyho duvodu moc popularni. Ja jedny mam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
belkov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Já jsem s nimi max spokojen, v noci nadherne sviti, po serizeni u Valise jsou naprosto presne a na ruce neprehlednutelne.
belkov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Já jsem s nimi max spokojen, v noci nadherne sviti, po serizeni u Valise jsou naprosto presne a na ruce neprehlednutelne.
rahhan Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Zdravím, také jsem fanda U-Boatů,je pravda ,že u nás moc nefrčí,ale jsou nádherné,mám zálusk na U- 51 Green Line,limited edition,kolega je má a uvažuje o prodeji.Vypadá to super,když dvoumetrový stokilový chlap má na ruce takové budíky .
belkov Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 A dá se na ně velice rychle zvyknout.Myslím na tu velikost.
barackpalenka Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Nad U-Boat uvažujem už aj ja. Síce mám tu toho naštudované celkom dosť, než kým som sa regol, ale nie je tu veľa o tejto značke,preto ešte kúsok váham.
USER47 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) Tak ono asi není moc o čem psát...z hlediska hodinařiny na tom nic moc zajímavýho není, jsou to v podstatě přerostlý fashion hodinky s kupovanejma ETA strojkama, kde platíš horentní sumu za velmi pochybnou marketingovou omáčku o designu vycházejícím z autentických plánků military hodinek po dědečkovi. Meh. Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem USER47
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se