skalis Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 V 18. 7. 2010 v 13:23, 'Tada' napsal: Tož se chovej slušně, abys nikdy nemusel k soudu Tado, nechci a nebudu soudit, jaky byl motiv Tveho prodeje (a ani bych to nevidel tak cernobile). Ale nediv se, ze jsou na Tebe lidi nasrany, kdyz v danym kontextu vyplodis takovouhle repliku...
cody Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 V 18. 7. 2010 v 12:43, 'Tada' napsal: Nojo, bohužel jsem nedostal možnost se k tomu postavit jinak... Když někoho zaženeš hrubostí a urážkami do kouta, nemůžeš od něj očekávat, že bude jednat s nějakou pokorou. Nevím jestli si ještě na to vzpomeneš, ale jednou jsem se tady kvůli něčemu s někým dohadoval, a pak si do diskuse vstoupil Ty a slušně si mě k čemusi vyzval a v tu chvíli jsem na slušnost zareagoval slušností a ustoupil jsem. Tohle je ale asi trošku jiný případ. Pamatuju si to. Opravdu - jiny pripad. Když někoho zaženeš hrubostí a urážkami do kouta, nemůžeš od něj očekávat, že bude jednat s nějakou pokorou. Kdyz to je prave ono, jinyma slovama: Kdyz se necham zahnat do kouta tak pocitejte ze pak zacnu bejt drsnej... Vsimni si ze nehodnotim puvod hodinek ani tvuj prodej (omyl, podvod) jen jsem psal postreh k forme tve obhajoby. Ono kdyz nekoho neznas, je dobre vedet jak resi krizove situace. Tam se teprve vetsina lidi ukaze v prave podobe. Me se nelibi (z toho co se da dohledat a precist) tvuj pristup k te veci. Urcite je mi milejsi clovek ktery ma "stastnou" povahu a hned nebreci nad prusvihem nez negativni typek co hned na kazdou prkotinu svolava rodinnou poradu. Ale co je moc, to je prilis. V tehle veci jsi mel ject opatrne na jednicku na pul plynu. A ne obcas prosvistet stovkou a tvarit se, ze ti ho pod volantem (jak se sklonuje felace?) nejaka kraska. No ale kdyz nad tim premyslim, je zbytecne aby do tebe rejpal dalsi clovek. Myslim si, ze nekteri ti to budou davat sezrat hodne dlouho. A pro me je to pouceni. Taky jsem obchodum na foru slepe duveroval, ale posledni nakup me dost znechutil (netyka se vubec Tady). Holt nic neni nafurt, ze jo.
mnovace Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Ahojte, konečně je tady zase trochu vítr. Já jsem si přečetl Tadův inzerát a následnou reakci člena, který uvedl, že ty a ty části hodinek nejsou původní. Myslím, že tyto informace byly zcela na místě a nemělo se to řešit přes SZ, jak někteří uvádějí. Vzhledem k tomu, že na hodinkách bylo snad více nepůvodních součástí než původních, si myslím, že by mohl případný kupující naletět, jestli o tom tada věděl nebo ne, je holt jiná otázka. Prostě a jednoduše prodával šmejd, který by kupujícího poškodil. Dále si myslím, že Tada je totální blb, ale jak správně psal Kibi-neznám ho, ani nechci, po tom co tady vypouští za moudra. Mějte se.
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Známe se - neznáme se... ono je to relativní. Vídáme se tady virtuálně a pak stačej dva hospodský srazy a hned máme pocit, jak se známe osobně. Bacha na to.Byť tu mám kamarády se kterými se vídám naživo a máme se "rádi", tak bych si ani o nich netroufl říct, že se známe...
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 V 18. 7. 2010 v 13:46, 'cody' napsal: Pamatuju si to. Opravdu - jiny pripad. Když někoho zaženeš hrubostí a urážkami do kouta, nemůžeš od něj očekávat, že bude jednat s nějakou pokorou. Kdyz to je prave ono, jinyma slovama: Kdyz se necham zahnat do kouta tak pocitejte ze pak zacnu bejt drsnej... Vsimni si ze nehodnotim puvod hodinek ani tvuj prodej (omyl, podvod) jen jsem psal postreh k forme tve obhajoby. Ono kdyz nekoho neznas, je dobre vedet jak resi krizove situace. Tam se teprve vetsina lidi ukaze v prave podobe. Me se nelibi (z toho co se da dohledat a precist) tvuj pristup k te veci. Urcite je mi milejsi clovek ktery ma "stastnou" povahu a hned nebreci nad prusvihem nez negativni typek co hned na kazdou prkotinu svolava rodinnou poradu. Ale co je moc, to je prilis. V tehle veci jsi mel ject opatrne na jednicku na pul plynu. A ne obcas prosvistet stovkou a tvarit se, ze ti ho pod volantem (jak se sklonuje felace?) nejaka kraska. No ale kdyz nad tim premyslim, je zbytecne aby do tebe rejpal dalsi clovek. Myslim si, ze nekteri ti to budou davat sezrat hodne dlouho. A pro me je to pouceni. Taky jsem obchodum na foru slepe duveroval, ale posledni nakup me dost znechutil (netyka se vubec Tady). Holt nic neni nafurt, ze jo. Dává to smysl. Seš rozumnej chlap a to se tu vidí málo. Snad se trošku poučím. 3 2
Donuts Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Jelikoz uz jsem se parkrat bezvysledne ptal, zkusim to formulovat jinak. Pani moderatori opravdu nikdo z vas neuvazuje o banu pro Tadeaska? Opravdu jenom proto ze tu vyprodukoval nekolik tisic postu se tohle bude tolerovat? Respektive nejenom tolerovat, ale i klidne zahlazovat stopy po jeho pokusu o podvod. 1 1
Peta-Biker Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) V 18. 7. 2010 v 14:41, 'Donuts' napsal: Jelikoz uz jsem se parkrat bezvysledne ptal, zkusim to formulovat jinak. Pani moderatori opravdu nikdo z vas neuvazuje o banu pro Tadeaska? Opravdu jenom proto ze tu vyprodukoval nekolik tisic postu se tohle bude tolerovat? Respektive nejenom tolerovat, ale i klidne zahlazovat stopy po jeho pokusu o podvod. Nemá smysl dávat ban - to nic nevyřeší. Ono se to samo za chvíli už uklidní a vrátí do původních kolejí. Upraveno 18. července 2010 uživatelem Peta-Biker
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) V 18. 7. 2010 v 14:41, 'Donuts' napsal: Pani moderatori opravdu nikdo z vas neuvazuje o banu pro Tadeaska? To určitě ne. Víš jak dlouho spidererovi trvalo dostat se k tadovi do přátel? Až teď to klaplo. Sorry za nemístný žert, nechci přilejvat oheň ani flejmovat, ale tady se to nabízelo. edit: chudák spíďák tohle asi ani netuší... Upraveno 18. července 2010 uživatelem bandicoot
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 V 18. 7. 2010 v 14:56, 'bandicoot' napsal: To určitě ne. Víš jak dlouho spidererovi trvalo dostat se k tadovi do přátel? Až teď to klaplo. Sorry za nemístný žert, nechci přilejvat oheň ani flejmovat, ale tady se to nabízelo. edit: chudák spíďák tohle asi ani netuší... Jo, jsem se překlikl když jsem mu chtěl poslat SZ a dostal se mi do přátel, no... Jsem zvědav, kdyse objeví konspirační teorie, že i na mojí výplatí listinu. Nebo že by tady už byla? 1 7
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) V 18. 7. 2010 v 14:56, 'bandicoot' napsal: žert Upraveno 18. července 2010 uživatelem bandicoot
utrejch Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 http://www.celeceskoctedetem.cz/ <-- tada nema deti, tak pohadky nejen cte, ale i vymysli a krmi tim nas ze se s tim nevychovanym spratkem, co si hraje na hogo fogo, vubec zabyvate ... 1
gas Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 tož tady to žije řeknu jen, ře nemám rád, když si lidi s.erou do huby nebudu konkrétní, ať si to každý přebere, že ...
Návštěvník Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 2Tada: Tě teda pilote pěkně čapli s kalhotama u kolen . Cák nejde o tu botu s legem, co vypadá jak MVS, já bych to třeba nepoznal, a ani by mě nenapadlo to zkoumat, ale to tu zoufalou snahu házet ty sračky okolo sebe. Si tipnu, že tahle causa už má vítěze a ty to rozhodně nejseš. Ty ses v těch sračkách vymáchal a namočil do toho ještě dobráka Jakubiska. To je na zblití. Můžeš se na to tady vy...t a utýct pryč. A myslím si, že to i uděláš, páč takovýhle stigma asi moc lidem nedá důvod s tebou plkat dál o čemkoli. Blbý je, že z fóra utečeš, před sebou ne. To je však jen Tvůj boj, jak to máš nastavený.Já se pořád někde hóóódně v skrytu snažím vidět mladýho vola, kterýmu se něco nepovedlo, zpanikařil, neustál to a neví co s tím. Jedna cesta je, ale nebudu ji tady mravokárně psát, páč nejsem tvůj fotr a je mi to veskrze jedno.Celý jsem to sesmolil, protože si myslím, že tvoje vyfackování z fóra by bylo trochu škoda. Už jsem někde psal, že tvá zapálenost do vintážních hodinek mi byla sympatická...
Traveller Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 V 18. 7. 2010 v 21:30, 'Roman I.' napsal: Já se pořád někde hóóódně v skrytu snažím vidět mladýho vola, kterýmu se něco nepovedlo, zpanikařil, neustál to a neví co s tím. Taky to tak vidím - on prostě ještě nedospěl. Vždy mi přišlo, že žije tak trošku mimo realitu (asi jako naši politici) no a teď se s ní setkal vlastě poprvé a na vlastní kůži zažil, co je to být zodpovědný za své vlastní činy. Tady prostě tatínek nepomůže. Byla to dobrá lekce a nakonec by mohla pro Tadu být do budoucna i přínosná. To je fakt už jen na něm. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se