Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Samo sebou je dnes těžké to podložit nějakým hmatatelným důkazem.Možná dobový inzerát, jenže to nebyly vojenské. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Jsem pevně přesvědčen, že v té reakci není ani stopa komentáře ceny. Vidím tam jen formulaci, že je to bastl.Ty snad neumíš číst. A co je potom tohle?...za 20 tisíc je to fakt nabídka hodná Chronomagu... Kdyby ta cena byla adekvátní tak držím hubu, ale tohle mi přišlo nefér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 jen aby to tady nezapadlo, ty co jsou ted na TZ-UK prodava Jakub protoze je koupil od Tady nebo jmenem Tady? kdyz to tak vidim, tak to uz si snad zadny vintage hodinky nekoupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 (upraveno) Ty snad neumíš číst. A co je potom tohle? Ale já právě umím číst a čtu tam, takovej krám je i zadarmo předraženej, jinak řečeno JPS komentuje nepravost, ne cenu autentických hodinek, nebo řekněme to příkladem, fejk stojí 2000 a ne 130t jako originál, takže chtít za nej 2000 je sice drzos,t ale je to adekvátní tržní ceně, chtít za nej 130t je zlodějina. Takhle já čtu tu větu... Edit: Ještě bych komentoval cenu, Třeba Afrika poznal hodinky, které nikdo jiný nepoznal a následně je chtěl se ziskem prodat za běžnou cenu. Kdo z vás by na půdě našel IWC ve zlatě a proto, že ho nic nestály, by je tady střelil za 4 litry? Já taky koupil v bazaru Diplomaty za 150 a prodal je za 800, no a co? Další aspek toho je pro mě fakt, že když koupím něco předraženého a jsem blbej a nezjistím si cenu, tak by mě to ta knežralo jako fakt, že koupím něco předraženého a následně zjistím že je to bezcenej šmejd, kterej nemá cenu žádnou... Upraveno 17. července 2010 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Asi se to Tadovi moc dobře nečte,ale má slušné obhájce. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 ....,ale má slušné obhájce.Máš na mysli někoho konkrétního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Jistě,tebe a spajdyho.Dostanu banán? Na každého by měl být stejný metr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Jistě,tebe a spajdyho.Dostanu banán? Na každého by měl být stejný metr.Taky neumíš číst. Měl bys nejdřív trochu přemýšlet, než začneš psát nesmysly. Tohle jsem psal včera:Já se nezastávám Tady, taky si myslím, že to od něj nebylo úplně košer. Ale měli bychom se opravdu domluvit, že cena se v prodejních vláknech nekomentuje. A tohle psal spiderer dnes:Tada si nasral do vlastniho hnizda svoji obhajobou v puvodnim vlakne a to ze jsem mu vlakno smazal nebylo nic, cim bych ho chtel kryt nebo mu nejak pomahat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 (upraveno) Taky neumíš číst. Podle tebe tu je asi každý druhý analfabet nebo co? Já jsem psal,spajdy psal.Pánové,ale pozdě,udělali jste chybu(to se stává)a teď máte taky máslo na hlavě. Upraveno 17. července 2010 uživatelem vraby 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Podle tebe tu je asi každý druhý analfabet nebo co?Jestli ti ty dvě citace připadají jako obhajoba Tady, tak třeba číst umíš, ale asi ti dělá problém pochopení napsaného textu. ....,udělali jste chybu(to se stává)a teď máte taky máslo na hlavě.Udělali? Já s tím neměl nic společného, ale samozřejmě uznávám a podporuji právo moderátora, smazat vlákno, pokud uzná za vhodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 tak třeba číst umíš, ale asi ti dělá problém pochopení napsaného textu. Jak kdybych slyšel spajdyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Vidím, že nemusím litovat, že mi to prodejní vlákno úplně uteklo, tady ještě bude husto... jdu si pro popkorn 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Tak teď to dostává už asi pátou dimenzi. Tento typ hádek znám. Začne to tím, kdoměl zrovna hlídat děti a kdo tedy může za počmáranou zeď a končí to tím, že čí maminka je větší megera a že já si tě vůbec brala. Přitom původní topic je prodej nepřiznaného bastlu. Stopněte to dokud je čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Tak teď to dostává už asi pátou dimenzi. Tento typ hádek znám. Začne to tím, kdo měl zrovna hlídat děti a kdo tedy může za počmáranou zeď a končí to tím, že čí maminka je větší megera a že já si tě vůbec brala. Přitom původní topic je prodej nepřiznaného bastlu. Stopněte to dokud je čas. to je normální gang tada je boss jakubisko překupník kibi fotí spiderrer zametá stopy kamil je advokát a všechno to z baham řídí tadova teta pod pseudonymem Chronomag 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 18. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 tady je původní jen hodinovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mělo tam být minutovka. Hodinovka je nepůvodní... to je normální gang tada je boss jakubisko překupník kibi fotí spiderrer zametá stopy kamil je advokát a všechno to z baham řídí tadova teta pod pseudonymem Chronomag SAKRA. To mám asi problém... Jdu se juknout na brzdy u auta :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Detektivni kancelar hadr :-) Na TZ je inzerat nahozeny ciste z kolegiality. ja s Tadou nemam problem a nevidel jsem na tom nic spatneho na tom, kdyz tam nema ucet a registrace je blokovana. Udelal bych to znovu a pro kohokoliv, s kym se znam osobne. Kdyz si srovnate datum, tak predejdete vsem spekulacim o prekupnictvi... Kibi s temi Tvymi fotkami sorry, tupe jsem je prevzal, vlozil k inzeratu a prava neresil, promin. Upraveno 18. července 2010 uživatelem Jakubisko 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Tak teď to dostává už asi pátou dimenzi. Tento typ hádek znám. Začne to tím, kdo měl zrovna hlídat děti a kdo tedy může za počmáranou zeď a končí to tím, že čí maminka je větší megera a že já si tě vůbec brala. Přitom původní topic je prodej nepřiznaného bastlu. Stopněte to dokud je čas. Jen za tebe doufám, že to znáš jen z doslechu a ne jako vlastní životní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Detektivni kancelar hadr :-) Na TZ je inzerat nahozeny ciste z kolegiality. A tobě nevadí, že nabízíš po svým jménem bastl? Taky tam mám registraci, co když to tam napíšu a máš po reputaci? To tě nenapadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Traveller: To vis, ze mi to ted vadi a taky si to tady vyzeru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 18. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) A tobě nevadí, že nabízíš po svým jménem bastl? Taky tam mám registraci, co když to tam napíšu a máš po reputaci? To tě nenapadlo? Na tohle jsem se chtěl teď taky zeptat... edit: odpověď byla rychlejší Upraveno 18. července 2010 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se