Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pánové nelehká úloha mě čeká, ku příležitosti splnění těžkého a dlouhodobého úkolu chci koupit ženě hodinky, vůbec, ale vůbec se v dámském sektoru neorientuju, tak prosím o radu nebo případné nasměrování, zadání je vcelku jednoduché:

velikost 35-41mm

ocel, možná kombinace bílého zlata, NE žluté, atd

kamínky výhodou :D

NE chrono

spíše sportovně-elegantní, nic společenského

jedno jestli mechanika nebo quartz

cena cca 100t

já propadl rolexu,takže postrádám objektivní názor, něco jsem viděl u zenith a tím končím, má už omega constellation, takže tudy ne, ještě dolpním, že ačkoliv je to "dáma v letech - 28 let" :D tak nic usedlého, prej může být lehce kolotoč :)

díky

Návštěvník YPO
Odesláno

fakt natahovací ?

tuhle jsem paní ukazoval cosi v časopisu (PP) a ona mi říká - tolik peněz a ještě se to musí natahovat - to nechci :D

Odesláno (upraveno)

Nechtěl by sis mě někdy v budoucnu vzít? šutry nepožaduju mechaniky ano, cena zůstává stejná.

Nic nevymejšlej a jdi do rolex datejust 36 mm. Výběr jako prase, okolo 4k baků by měly jít sehnat. No z koupi rolád budeš mít radost i ty sám, ne? :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

ypo: čéče klidně natahovací, má přece můj winder :D

roman: rolex mě napadl jako první, ale mám strach, že bych jí je nosil :)

( nevezmu si Tě, máš malé prsa :D )

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 24. 7. 2010 v 14:32, 'Roman I.' napsal:

Nic nevymejšlej a jdi do rolex datejust 36 mm. Výběr jako prase, okolo 4k baků by měly jít sehnat. No z koupi rolád budeš mít radost i ty sám, ne? :)

přesně tak - hodinky až do smrti - respektive než s nima jebne v hypermarketu o regál
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 24. 7. 2010 v 14:41, 'gas' napsal:

tam nechodí, na to má lidi :suicide_anim: :)

vypadá to že umí žít :D - kup jí Pateky a basta - prostě se s tím neser - ha ha
Odesláno
  V 24. 7. 2010 v 14:32, 'Roman I.' napsal:

Nechtěl by sis mě někdy v budoucnu vzít? šutry nepožaduju mechaniky ano, cena zůstává stejná.

Nic nevymejšlej a jdi do rolex datejust 36 mm. Výběr jako prase, okolo 4k baků by měly jít sehnat. No z koupi rolád budeš mít radost i ty sám, ne? Posted Image

souhlas s RomanemI , mimochodem tam právě teď vybíráme, už je jasné, že já doma Rolexy mít první nebudu :)

Odesláno

konečně něco jiného než rolex :) ty omega jsou v reálu prej "hrozné", pravda je, že live jsou horší než foto, navíc chrono, TH ne, doplním, že chce výhradně KULATÉ pouzdro, díky

peťa: Ty dostaneš šmejde :)

Odesláno
  V 24. 7. 2010 v 14:49, 'tombed' napsal:

souhlas s RomanemI , mimochodem tam právě teď vybíráme, už je jasné, že já doma Rolexy mít první nebudu :)

co jsem Ti říkal u mojita o rolexu :)

Odesláno
  V 24. 7. 2010 v 16:46, 'Cyber' napsal:

stejně víš jak to dopadne, tak proč se ptáš na Zenitky a Omegy :))))

no jo furt :) když budeš mít chvilku, písni mě prosím do sz na kterou řadu se zaměřit podrobněji, díky

Odesláno

díky pánové, nic neprošlo, když tyhle všechny fotky viděla, tak řekla něco z čeho jsem se málem pos.ral a vzpomněl si na debatu s milisákem, "hm, dobrý, ale něco jim chybí, řekla bych machrindex" :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...