Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Par cvaku z dovolene starym kompaktem, az si najdu chvilku casu zkusim neco nafotit i vetsim fotakem ;) Mimochodem ty hodinky me fakt bavi, jak jsem se obaval jak je budu vnimat, tak musim rict, ze super!

post-1304-1280236214,31.jpg

post-1304-1280236234,24.jpg

post-1304-1280236249,62.jpg

post-1304-1280236265,4.jpg

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo pěkný, ta druhá fotka v tý vodě mě úplně dostala....jsem zvědavej jak dlouho ti ty IWC-čka vydrží :D

Odesláno

Diky za podporu chlapi :D

Zasdny umeni v tom neni, jsou to jen dovolenkovy cvaky, aby to melo alespon nejakej vizualni dojem, chtelo by to trosku "odstranit" ty skrabance , prach atd ;)

Ale neco bude, jen musim vymyslet co, kazdopadne ty hodinky jsou vic fotogenicky nez jsem si myslel..

Odesláno

Leclerc - jojo jsou :) omlaceny moc prave nejsou, jen na tech fotkach to vzdycky hodne vynikne a delal jsem to narychlo, takze bez retuse..

Jakubisko - dik, stredofky jsou dobry, jen do kalendare by to chtelo jeste par uprav a trosku poladit svetlo :)

Odesláno
  V 27. 7. 2010 v 14:35, 'tombed' napsal:

velké B je pro chlapy s malym P :)

doufám, že se nikdo neurazí...

to doufas spatne....skoda,ze nemame moznost se pri mem ztoporeni potkat--bych te roztrh jak mraz pumpu-----------------------------Spajdy pekny fotky,samozrejme paradni hodinky,ale s tim prodlouzenim ses na me vysral

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...