spiderer Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Par cvaku z dovolene starym kompaktem, az si najdu chvilku casu zkusim neco nafotit i vetsim fotakem Mimochodem ty hodinky me fakt bavi, jak jsem se obaval jak je budu vnimat, tak musim rict, ze super!
Krupkic Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Moc hezký hodinky, ale hlavně fantastické fotky
sureshot Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 na stary kompakt dost dobre foto pekne velmi pekne hodinky.tmavy cifr im pristane.
Kasper Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Na tých fotkách sú ešte krajšie ako v reáli
Luky Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Jo pěkný, ta druhá fotka v tý vodě mě úplně dostala....jsem zvědavej jak dlouho ti ty IWC-čka vydrží
spiderer Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Diky za podporu chlapi Zasdny umeni v tom neni, jsou to jen dovolenkovy cvaky, aby to melo alespon nejakej vizualni dojem, chtelo by to trosku "odstranit" ty skrabance , prach atd Ale neco bude, jen musim vymyslet co, kazdopadne ty hodinky jsou vic fotogenicky nez jsem si myslel..
Leclerc Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Že jsou to ty votlučený od Fazera? Von ti je nakonec namotal? Pár tejdnů jsem tu nebyl a tak nejsem v chronoobraze... Jinak hezký fotky!
Jakubisko Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 A hele, spajdy je zpátky. Vítej :-) První fotku chci do kalendáře! Sice je to středovka jak prase, ale ten ciferník si to zaslouží...
spiderer Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Leclerc - jojo jsou omlaceny moc prave nejsou, jen na tech fotkach to vzdycky hodne vynikne a delal jsem to narychlo, takze bez retuse.. Jakubisko - dik, stredofky jsou dobry, jen do kalendare by to chtelo jeste par uprav a trosku poladit svetlo
911 Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 takze nakonec Bcka nevydrzely dostal jsi povesti a s novym mesicem mas nove?
tombed Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 fajn fotky Michale, konečně jsi přestal chodit na Matějskou
spiderer Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2010 911 - dostal, potreboval jsem k mori neco na tahu tak to moje rozhodnuti trosku uspisilo Tombed - ale porad jsem vyraznym sympatizantem velkeho B, to se nemeni
tombed Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 velké B je pro chlapy s malym P doufám, že se nikdo neurazí...
tombed Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 přesně ták... , uhodl jsi, páč kolotočáři už mají rolex se šutrama
XXXfazerXXX Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 V 27. 7. 2010 v 14:35, 'tombed' napsal: velké B je pro chlapy s malym P doufám, že se nikdo neurazí... to doufas spatne....skoda,ze nemame moznost se pri mem ztoporeni potkat--bych te roztrh jak mraz pumpu-----------------------------Spajdy pekny fotky,samozrejme paradni hodinky,ale s tim prodlouzenim ses na me vysral
tombed Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 jako mráz pumpu... sem si málem učurnul, ale začínám chápat Dane na co vlastně byla ta prasečí hlava
bandicoot Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Pěkný - tipuju, že si doostřoval nějakým SW, ale je to super. Dobře jste chlapi udělali... tu výměnu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se