sureshot Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 zdroj: ablogtoread.com vyrobca: www.magrette.com Limitka oboch 25 kuskov Oba modely su podobne a za rovnaku cenu. Rozdiel je v "dynku" caseback style a dizajne (gravirovany v maorskom style a so zafirovym priehladom na gravirovanu ETA 2824) WR 50m Magrette now uses LUM-TEC as their dial maker and luminant supplier. The laser-cut dials are great looking with LUM-TEC MDV GX luminant. Magrette Kaitiaki alebo Kai Kaha watch za $1,550
jankoxxx Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 (upraveno) tak s tou etou sa mi pacia viac ako s myiotou a svietivost bude teraz asi riadne namakana. len sakra nechapem preco ich robia iba WR50. to je podla mna skoda a ubera im to na hodnote. Upraveno 28. července 2010 uživatelem jankoxxx
stando Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 ...ja tuto znacku moc nemusim...stale mi nieco pripomina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
sureshot Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 to mas pravdu, je mi to zahadou. asi to maju byt viac "luxury" hodinky ako divery (lebo divery su WR 500m co je super,
sureshot Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 tu etu by mohli standartnejsie osadzat...myiota neviem. vie niekto porovnanie? 2824 vs. myiota? (zhruba)
B.F.G. Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 ...ja tuto znacku moc nemusim...stale mi nieco pripomina Myslím že je občas lepší držet kušnu. Nebo sem dej svoji fotku a já ti řeknu koho mi připomínáš ty. Aneb opakovaný vtip přestává být vtipem. 4 1
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Myslím že je občas lepší držet kušnu. Nebo sem dej svoji fotku a já ti řeknu koho mi připomínáš ty. Aneb opakovaný vtip přestává být vtipem. parazitování na designu tam je, né, že né, ale pravda je, že to nemá smysl řešit - jak říkám "každý je rád na světě" 1 1
Kairos Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 ...ja tuto znacku moc nemusim...stale mi nieco pripomina jsem líný sem kopírovat obrázky, ale mě stále něco připomínají Rolex Submariner,Zenith Rainbow,Tudor Submariner, TAG Aquaracer, samý fejkaři ? 1 2
sureshot Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 v pohode chalani, vsetko sa na vsetko podoba, vsetko tu uz bolo a aj v HH su velmi podobne vyrobky.firma netazi z dizajnu pam a zachovava si svoje meno a robia pekne a podla mna aj dostupne hodinky vo svojej triede.
Peta-Biker Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Je mi celkem jedno, na čem filma parazituje a nebo ne - jak vidím tu cenu, tak se mi protáčí panenky To už jsou hodinky na jiným levelu 1 1
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Je mi celkem jedno, na čem filma parazituje a nebo ne - jak vidím tu cenu, tak se mi protáčí panenky To už jsou hodinky na jiným levelu tak tu sovu tam zadarmo nikdo nevydrápe - to se nedá nic dělat - ber to tak, že je to šperk, umění nebo jak chceš 1
instant Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 myslim ze to totalne zabija ten cifernik.. tych nul je tam jak v parlamente, brr btw, panerai ambassadori vedia pobavit.. vsetko je fejk len mlieko je voda (a stalloneho svaly ocel) btw2, z uspechu PAM pochopitelne tazi, ako tisic inych, ale naco sa tu nad tym vzrusovat?
Peta-Biker Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 myslim ze to totalne zabija ten cifernik.. tych nul je tam jak v parlamente, brr btw, panerai ambassadori vedia pobavit.. vsetko je fejk len mlieko je voda (a stalloneho svaly ocel) btw2, z uspechu PAM pochopitelne tazi, ako tisic inych, ale naco sa tu nad tym vzrusovat? Nevadí mi to - mě akorát není sympatická cena za tento výrobek. 1 1
sureshot Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 cena je nadhodnotena a to koniec koncov vo svete hodiniek nie je nic vynimocne. za 1500$ je to s ETA 2824 este velmi slusna cena vzhladom na krasne zdobene dno alebo rotor. a limitku 25ks s tou istou etou su aj ovela drahsie kusky akurat renomovanejsie mena ktore si to mozu dovolit. 1
B.F.G. Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 myslim ze to totalne zabija ten cifernik.. tych nul je tam jak v parlamente, brr btw, panerai ambassadori vedia pobavit.. vsetko je fejk len mlieko je voda (a stalloneho svaly ocel) btw2, z uspechu PAM pochopitelne tazi, ako tisic inych, ale naco sa tu nad tym vzrusovat? Héj počkej, a co jako Chuck Norris? Protože Chuck Norris měl Panerai na ruce když se potápěl na dno mariánského příkopu. Hodinky to v cca ve 300 metrech vzdaly, tak se s nima Chuck potopil až na dno, tam je přetěsnil na 15000m až potom se vynořil. 1 1
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Héj počkej, a co jako Chuck Norris? Protože Chuck Norris měl Panerai na ruce když se potápěl na dno mariánského příkopu. Hodinky to v cca ve 300 metrech vzdaly, tak se s nima Chuck potopil až na dno, tam je přetěsnil na 15000m až potom se vynořil. no ale Čak hodinky nepotřebuje, protože on určuje čas - tak nevím jestli tvoje teze není fáma 1 1
skalis Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Héj počkej, a co jako Chuck Norris? Protože Chuck Norris měl Panerai na ruce když se potápěl na dno mariánského příkopu. Hodinky to v cca ve 300 metrech vzdaly, tak se s nima Chuck potopil až na dno, tam je přetěsnil na 15000m až potom se vynořil. Marijanskej prikop? To je tam, jak Chuck prekopl ten podmorskej kabel... od WIFI?
instant Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Odesláno 29. července 2010 Héj počkej, a co jako Chuck Norris? Protože Chuck Norris měl Panerai na ruce když se potápěl na dno mariánského příkopu. Hodinky to v cca ve 300 metrech vzdaly, tak se s nima Chuck potopil až na dno, tam je přetěsnil na 15000m až potom se vynořil. nepotreboval ich pretesnovat - voda sa dozvedela ze je v nej Chuck Norris...
levistrauss Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Odesláno 29. července 2010 Vodotěsnost u tohoto modelu asi není prioritní, podle všeho se Magrette připravuje na edici divers. Škoda jen té Miyoty... jinak moc pěkný. No a tato limitka (a koneckonců ani cena za fakt, že můžete vlastit jeden z 25 kusů) taky není špatná. NZ se mi líbí a kdo tam byl, asi poznal, že jsou velmi pyšní na svůj maorský původ a tak není divu, že se to promítlo i do dekorace NZ hodinek. Na jejich webu jsou i další povedené kousky. Co se týče inspirace, to je, jako by někdo řekl, že existuje pouze jedna (nebo pět) značka, která si může nárokovat (nebo jí ho přisuzují ostatní) design B-Uhr... Zpět k Magrette, viz jejich připravovaný divers (zdroj: web Magrette): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se