PetrK Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Nevíte, kde se dají Stowy ošahat a koupi v ČR? Je zde nějaký of. dovozce. Na netu jsem nic nenašel. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Žádný dovozce není - normálně si je můžeš objednat z jejich e-shopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Jinými slovy - ošahat si je tu nemůžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Si zajeď do Engelsbrandu, tam mají celou kolekci a navíc pár historických kousků v nádherném muzeu přímo ve fabrice. Navíc je za rohem fabrika Archimede, tak to můžeš vzít jedním vrzem.Nebo sem hoď konkrétní kousek, který tě zajímá ? třeba ho tady někdo bude mít (např. salamína má Antea KS). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 31. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 Díky za tipy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 Pokud jseš z Prahy,tak ti můžu ukázat naživo Antey,tedy až mi v snad nejbližší době dojdou.Vidím to tak konec srpna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 (upraveno) Nevíte, kde se dají Stowy ošahat a koupi v ČR? Je zde nějaký of. dovozce. Na netu jsem nic nenašel. Dík. za kafe ve Starbucks si najdu chvíli času a přinesu Antea KS - pouze centrum Prahy. Upraveno 1. srpna 2010 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bose Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Nevíte, kde se dají Stowy ošahat a koupi v ČR? Je zde nějaký of. dovozce. Na netu jsem nic nenašel. Dík. TAky jsem se chtěl podívat Live na Antey ale bohužel.. prostě se člověk musí hecnout..) www.stowa.cz je registrovaná na chronoshop.cz... ale asi dodací doby jsou tak dlouhé, že se nedá obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 TAky jsem se chtěl podívat Live na Antey ale bohužel.. prostě se člověk musí hecnout..) www.stowa.cz je registrovaná na chronoshop.cz... ale asi dodací doby jsou tak dlouhé, že se nedá obchodovat. byly časy kdy to vypadalo na distribuci, ale momentálně to už ani nevypadá, tak proto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Věčná škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bose Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 byly časy kdy to vypadalo na distribuci, ale momentálně to už ani nevypadá, tak proto? Jsem si právě říkal že asi nebudou moc pružní. Čekací doby jsou hrozný.. Myslím, že by se jich v ČR pár prodalo jsou neokoukatelný. Jinak zdravím mám od Vás už druhým rokem Steinharty Nav-B Chrono a šlapou super...NO.083 Mějte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se