tombed Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Díky za info od majitele těchto opravdu nekompromisních diveru, osahat bych si je určitě chtěl, o PO live představu už mám právě z OV.Zitra končí jedny Doxy na ebay, čekám na to už týden, tak proto to dnes tak hrotím, abych v tom měl do zítra jasno, pokud to je vůbec možné tak držím palec, ať se správně rozhodneš, já bych do nich šel...
jiriskopal68 Odesláno 31. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2010 tak držím palec, ať se správně rozhodneš, já bych do nich šel... Však Já vím, Ty už jsi do NICH šel
Návštěvník Kamil Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Pro mě je to jasné. Pokud jedny hodinky, tak PO, jinak Doxy. A nemohl by ses naučit ty citace? Kdo to má po tobě číst. To je snad ještě horší, když nevím, co je citace a co už píšeš ty, než jak si někdo stěžoval na zbytečné citace. Když někoho cituješ, musíš na konci nechat EDIT: aha, už se polepšil.
spiderer Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Jako Kamil, pokud to maji byt jediny poradny hodinky urcite bych volil PO a do vody bych se s nima nebal, stejne jako treba s Aquatimery od IWC - konecne uz jsem se naucil kancldajvry presunout do vody a nemit z toho vrasky a je to dobrej pocit.. Ty PO jsou nadherny hodinky, s novym "bezbarvym" antireflexem jsou jeste o tridu vys nez starsi s modrym, maji krasne jednoduchy design, super tah i sponu, je to znamej solidni brand, vetsine majitelu jdou velmi presne atd atd atd.. Pokud vsak mas i jiny hodinky a chces neco nekompromisniho, legendarniho do vody nebo na aktivnejsi traveni volneho casu, sel bych do Doxy, nikde je neuvidis, jsou originalni a legendarni a tak
JDenver Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Rozhodně DOXY. Je to neodiskutovatelná klasika do vodního živlu a všude tam kde zrovna nenosíš oblek.
IWCmann Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Za sebe se rozhodně přimlouvám za PO, jsou to super hodinky legendární značky, univerzálního použití. S 600 m vodotěsností se vody rozhodně nebojí, vydrží určitě více, než jejich majitel. (Tedy alespoň v mém případě). Ten stroj uvnitř je prostě třída, nechci a ani nemohu hodnotit Doxu, ale myslím, že na Omegy nemá. Takže pokud nechceš hodinky nosit pouze k neoprenu, tak vol určitě Omega PO.
Kalifx Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 (upraveno) Já se samozřejmě přimlouvám za PO, ale jinak je to těžká volba. Omega má z konzumního hlediska mnohem lepší renomé, z hlediska hodinkovýho fandy je to vyrovnanější. Doxy mají podle mě větší "koule", Omega zase jednoznačně luxusnější vzhled. Jak už tady padlo - Omega velmi často skončí jako kancldajvry, přičemž Doxy mají pocitově k vodě tak nějak blíž. No, kup si PO, užívej si je protože to jde u PO opravdu samo a v noci, až budeš ležet v posteli, v domě bude úplný ticho a ty budeš pamalounku usínat, si prostě představuj, jaký by to asi bylo mít Doxy. Upraveno 31. července 2010 uživatelem Kalifx
jiriskopal68 Odesláno 31. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Za sebe se rozhodně přimlouvám za PO, jsou to super hodinky legendární značky, univerzálního použití. S 600 m vodotěsností se vody rozhodně nebojí, vydrží určitě více, než jejich majitel. (Tedy alespoň v mém případě). Ten stroj uvnitř je prostě třída, nechci a ani nemohu hodnotit Doxu, ale myslím, že na Omegy nemá. Takže pokud nechceš hodinky nosit pouze k neoprenu, tak vol určitě Omega PO. Takže už v tom mám jasno, kdo má Doxy, nedá na ně dopustit, a kdo má PO, tak platí to co u majitelů Doxa A pak se v tom má jeden.... U PO jsem na fóru pročítal martirium s chodem kalibru / nevhodné mazivo/, mám se toho obávat?
Kalifx Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Takže už v tom mám jasno, kdo má Doxy, nedá na ně dopustit, a kdo má PO, tak platí to co u majitelů Doxa A pak se v tom má jeden.... U PO jsem na fóru pročítal martirium s chodem kalibru / nevhodné mazivo/, mám se toho obávat? To už je pryč - jednalo se tuším pouze o jednu z prvních sérií s coaxem.
Jarett Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Takže už v tom mám jasno, kdo má Doxy, nedá na ně dopustit, a kdo má PO, tak platí to co u majitelů Doxa A pak se v tom má jeden.... Cos čekal U PO jsem na fóru pročítal martirium s chodem kalibru / nevhodné mazivo/, mám se toho obávat? Myslím, že to byla zanedbatelná chyba u pár kusů ze začátku produkce ... já bych se nebál, není proč
jiriskopal68 Odesláno 31. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2010 To už je pryč - jednalo se tuším pouze o jednu z prvních sérií s coaxem. Omega celou serii stáhla z prodeje, anebo se muže stát, že leží někde na prodejně a čeká na šťastného majitele?Jak tuto serii poznám?
Návštěvník Kamil Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 .. Někde bylo dokonce srovnání s Doxa....tady na SCWF
jiriskopal68 Odesláno 31. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Když už nekompromisní potápky typu Doxa, proč se ještě nepodívat na Seiko MM. Někde bylo dokonce srovnání s Doxa. MM tam měl dle uživatele trochu navrch díky perfektnímu do detailu dotaženému zpracování. A já bych řekl, že má i lepší kalibr. Na Seiko MM se dívám už tak rok v jednom kuse, četl jsem i pěkné recenze a srovnání Seiko MM vs. Orient Star 300m na WUS a nakonec se rozhodl pro OS, a jsem naprosto spokojený, ale jak to bývá, chronobundus, co budu povídat.
Kalifx Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Omega celou serii stáhla z prodeje, anebo se muže stát, že leží někde na prodejně a čeká na šťastného majitele?Jak tuto serii poznám? Myslím, že Omega to tenkrát vyřešila bezplatným servisním zásahem u dotčených modelů. A taky si nemyslím, že je velké riziko narazit na zmiňovanou šarži. No, jako pomůcka by mohl sloužit třeba čirý antireflex, kterej je až u novějších řad. Ale to samozřejmě neznamená, že ty s modrým nádechem musí mít nějaký problémy.
Jarett Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Omega celou serii stáhla z prodeje, anebo se muže stát, že leží někde na prodejně a čeká na šťastného majitele?Jak tuto serii poznám? To nevím, ale předpokládám, že věc vyřešili rychle a definitivně ...
Peta-Biker Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 (upraveno) Jirko, mám PO 42mm - s tombedem se často vidíme a v podstatě jeden druhému závidíme právě ty "jeho". Oboje jsou hezké a nedej na radu nikoho z nás - vyber si podle sebe. Jedno Ti řeknu, ať vybereš ty nebo ty druhé, vždy budeš chtít ty, které nemáš Upraveno 31. července 2010 uživatelem Peta-Biker
spiderer Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Ja nemam ani jsem nikdy zadne z nich nemel, ale jestli budu mit tak to budou spis PO nez Doxy..
tombed Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Jirko, mám PO 42mm - s tombedem se často vidíme a v podstatě jeden druhému závidíme právě ty "jeho". Oboje jsou hezké a nedej na radu nikoho z nás - vyber si podle sebe. Jedno Ti řeknu, ať vybereš ty nebo ty druhé, vždy budeš chtít ty, které nemáš Ja nemam ani jsem nikdy zadne z nich nemel, ale jestli budu mit tak to budou spis PO nez Doxy.. pro šampónky doxy nejsou
David_B Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Zdravím pánové, už týden nemám klidné spaní, měl jsem jasno - DOXA, ale teď se mi do toho připletly PO, tak teď babo raď Človíčku nešťastná, tos měl přijet minulý pátek do Ostravy na sraz a mohl sis je vyzkoušet a srovnat. Každopádně se z těchto dvou vybírá vítěz těžko. Za mne bych volil PO, ale ve velikosti 42mm, právě protože Doxy byly na mne už moc velké. Kdybych neřešil velikost, tak to taky vyhrají PO, protože jsou univerzálnější, decentnější a zkrátka se mi líbí o chloupek více než Doxy, i když ty modré Tomovy jsou super. Lehce bych parafrázoval Petu-Bikera...ať už si vybereš kterékoliv, tak bude nadšen a spokojen...dokud nezačneš pokukovat po těch druhých
jiriskopal68 Odesláno 31. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Človíčku nešťastná, tos měl přijet minulý pátek do Ostravy na sraz a mohl sis je vyzkoušet a srovnat. Každopádně se z těchto dvou vybírá vítěz těžko. Za mne bych volil PO, ale ve velikosti 42mm, právě protože Doxy byly na mne už moc velké. Kdybych neřešil velikost, tak to taky vyhrají PO, protože jsou univerzálnější, decentnější a zkrátka se mi líbí o chloupek více než Doxy, i když ty modré Tomovy jsou super. Lehce bych parafrázoval Petu-Bikera...ať už si vybereš kterékoliv, tak bude nadšen a spokojen...dokud nezačneš pokukovat po těch druhých že se chystá sraz v OV jsem věděl, ale bojím se, že bych si hlavu zamotal ještě více , určitě tam nebyly jen Doxy a PO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se