Přejít na obsah

ROLEX - Pro Hunter Daytona Bakelite PVD Black

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny nadšence a milovníky hodinek :king:

Konečně jsem se dočkala mého vytouženého kousku a mám radost, že se s ním můžu pochlubit. Jsou moje první a jsem z nich tak nadšená, že jsem je z ruky zatím nesundala (mám je taky teprve druhý den) ...vlastně jsem je sundala, abych mohla udělat tuhle fotku :)

Pro-Hunter

post-12664-1280667139,65.jpg

• Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

k tomu se asi nedá nic řící než gratulovat s přáním nevzít je hned někde o futra :)

je to docela zajímavá úprava, na mně poněkud drahá x milgauss green glass stojí o pěkných 200t víc než standardní verze :oneeyed02:

EDIT: Bakelite

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

k tomu se asi nedá nic řící než gratulovat s přáním nevzít je hned někde o futra :)

EDIT: Bakelite

Jak říká kolega YPO,hlavně nevzít o futro a podobné nástrahy co tak přihahují hodinky.Mám už hrůzu z PVD,nemám s tím dobré zkušenosti kvůli FORTIS,je to hodně choulostivé ale Rolex to třeba umí neodfláknout,jinak krásné hodinky a velká gratulace

Odkaz ke komentáři

Předně děkuju všem za pochvaly a gratulace, no a teď k odpovědím na otázky :smile_anim:

YPO, cubic -> z futer mám hrůzu a z mnichovský omítky, kterou mám všude doma taky, asi budu přes ně nosit potítko :o

brett -> kdybych byla ropný magnát tak do společnosti bych si pořídila něco jako Reverso Gyrotourbillon 2 z platiny, jsou to sice taky pánský hodiny, ale já na ty jemný dámský moc nejsem :angel:

Peta-Biker -> chtěla jsem celočerný kulatý hodiny s kovovým řemínkem :)

long -> jsem z Čech, logo dávám na svý fotky často, nakonec "badicoot" mě skvěle odhalil :P

badicoot -> BINGO! trošku se zabývám Photoshopem, ještě jsem na Flickru :eek:

post-12664-1280736369,47.jpg

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

mas tam link hned nad obrazkom: http://www.discoverprohunter.com/collection/daytona/

Parádní hodinky v úžasném provedení, bez problémů si je dokážu představit na muži i ženě. Zeptám se trochu neslušně, protože nemám vubec představu, a dost mě to zajímá, na kolik takové hodinky vyjdou?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...