yasmine Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 Zdravím všechny nadšence a milovníky hodinek Konečně jsem se dočkala mého vytouženého kousku a mám radost, že se s ním můžu pochlubit. Jsou moje první a jsem z nich tak nadšená, že jsem je z ruky zatím nesundala (mám je taky teprve druhý den) ...vlastně jsem je sundala, abych mohla udělat tuhle fotku Pro-Hunter 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 tomu vravim kvalitny prvy prispevok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 (upraveno) k tomu se asi nedá nic řící než gratulovat s přáním nevzít je hned někde o futra je to docela zajímavá úprava, na mně poněkud drahá x milgauss green glass stojí o pěkných 200t víc než standardní verze EDIT: Bakelite Upraveno 1. srpna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 k tomu se asi nedá nic řící než gratulovat s přáním nevzít je hned někde o futra EDIT: Bakelite Jak říká kolega YPO,hlavně nevzít o futro a podobné nástrahy co tak přihahují hodinky.Mám už hrůzu z PVD,nemám s tím dobré zkušenosti kvůli FORTIS,je to hodně choulostivé ale Rolex to třeba umí neodfláknout,jinak krásné hodinky a velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 Gratulace. Výborný začátek. A co to bude do společnosti? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 Gratuluju.Pocitam, ze uz na ten meteorit jsi to musela nasazovat velmi opatrne. Jak dlouho se ceka na takove Daytony ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 (upraveno) Asi bych si vybral raději troje jiné Rolexky v té ceně - fotka hezká. Co Tě vedlo zrovna k této PVD verzi? Upraveno 1. srpna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Hezké, dokonce moc. Odkud pak jsi YASMINE ? Trochu mi to vrtá hlavou. Máš zajímavé logo (ochrannou známku na fotkách. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Tak to je nástup s těžkou váhou caterpillaru z povrchového dolu - paráda. A tohle taky: http://yasmine-blog-tyden-cz.galerie-30-ostrych.tyden.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 To je paráda, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 to je tedy první nakročení do světa hodinařiny...gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasmine Odesláno 2. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Předně děkuju všem za pochvaly a gratulace, no a teď k odpovědím na otázky YPO, cubic -> z futer mám hrůzu a z mnichovský omítky, kterou mám všude doma taky, asi budu přes ně nosit potítko brett -> kdybych byla ropný magnát tak do společnosti bych si pořídila něco jako Reverso Gyrotourbillon 2 z platiny, jsou to sice taky pánský hodiny, ale já na ty jemný dámský moc nejsem Peta-Biker -> chtěla jsem celočerný kulatý hodiny s kovovým řemínkem long -> jsem z Čech, logo dávám na svý fotky často, nakonec "badicoot" mě skvěle odhalil badicoot -> BINGO! trošku se zabývám Photoshopem, ještě jsem na Flickru 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 ...teď jsem se dočetl, že to má AR na pouzdru.Yasmine: Jaký je výsledný efekt? Že je to lesklý, ale nehází to odlesky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 něco jako Reverso Gyrotourbillon 2 z platiny, jsou to sice taky pánský hodiny I ty největší art deco Reversa jsou nenositelně mrňavý (i přes velkou lítost mě tudíž musely opustit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 badicoot -> BINGO! trošku se zabývám Photoshopem, ještě jsem na Flickru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 no ale toto... http://yasmine-lefebvre.com/ tie fotky su vyborne vsetky mozne co som videl. ak mozem ako laik tak chvalim aj tie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burnfly Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Parádní hodinky v úžasném provedení, bez problémů si je dokážu představit na muži i ženě. Zeptám se trochu neslušně, protože nemám vubec představu, a dost mě to zajímá, na kolik takové hodinky vyjdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 mas tam link hned nad obrazkom: http://www.discoverprohunter.com/collection/daytona/ Parádní hodinky v úžasném provedení, bez problémů si je dokážu představit na muži i ženě. Zeptám se trochu neslušně, protože nemám vubec představu, a dost mě to zajímá, na kolik takové hodinky vyjdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Proc ma horni cast naramku matnou cernou, a dolni ma prostredni dilky leskly ??? Nema hunter byt cely cerny,ale ne matny??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 tomu rikam nastup dalsi rolex freak, vitej mezi nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se