Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 8:43, 'Cyber' napsal:

Proc ma horni cast naramku matnou cernou, a dolni ma prostredni dilky leskly ??? Nema hunter byt cely cerny,ale ne matny???

Prostřední část tahu by měla být lesklá. Není to špatně nafoceno nebo upraveno?
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 9:37, 'Kamil' napsal:

Prostřední část tahu by měla být lesklá. Není to špatně nafoceno nebo upraveno?

Prostřední část JE lesklá. Špatný odlesk na fotce. Stejně se je chystám přefotit s časem 10:08 :)

V 2. 8. 2010 v 9:38, 'Columbus' napsal:

Zajímalo by mě, jaká je čekací doba na tohle provedení Rolex.

Fotky jsou zajímavé, ale působí na mě silně depresivně. Na výstavu bych určitě nešel.

cca rok.

V 2. 8. 2010 v 8:08, 'bandicoot' napsal:

...teď jsem se dočetl, že to má AR na pouzdru.

Yasmine: Jaký je výsledný efekt? Že je to lesklý, ale nehází to odlesky?

Jj, nechází "prasátka".
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Přidávám se ke gratulaci :notworthy:  Nikdy jsem v reálu Pro Hunter úpravu neviděl, snad je někdy ukážeš někde na srazu... Mám na Zenithech PVD lunetu a mám hrůzu z toho, že s ní někde ťuknu, to potítko není špatný nápad :D

Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 11:19, 'volfda' napsal:

Mám na Zenithech PVD lunetu a mám hrůzu z toho, že s ní někde ťuknu

OT: já jsem stejnou lunetou na defíčkách ubral půl mm hliníku v délce 1 cm na futrech v práci - po utření hliníku z lunety byla zcela netknutá, a to jsem to futro vzal hranou lunety, nikoliv plochou - však jsou to tvrďácké DEFY, tak musí něco vydržet, počínaje zenithiem uvnitř a konče odolným povrchem
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 9:50, 'yasmine' napsal:

cca rok 

Zdá se mi, že je čekací doba vzhledem k tomu, že se jedná o Daytony v téhle úpravě snad ještě krátká. Neměla si štěstí ?

Odesláno (upraveno)

...no, YPO, taky jsem si říkal, jak někdo může mít tyhle kompozice v hlavě a přitom klidně spát...

ale to už topic unáším úplně mimo chronomag.

edit: Přimlouval bych se za víc autentických fotek.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Opět děkuju všem za gratulace, nos mám až u stropu :king:

Ta uklízečka zbytků těl je z mýho webu - zloději :smile_anim:

Fotky hodin určitě udělám, zítra ale letím na dovču, tak na to nemám teď moc čas (mám dilema vzít si je s sebou/nevzít si je s sebou).

Ještě k dotazu ohledně leštěný/matný úpravy: nepřipadá mi to neestetický, prostřední část tahu je lesklá, vnější boky (hrany) jsou lesklý, pouzdro a luneta jsou lesklý, mat je jenom na krajních částech článků tahu. Lesk není nijak vyzývavý nebo "kolotočářský".

Ohledně dodací doby jsem štěstí neměla - narozenininy jsem měla už v březnu :wine:

• Hlasovat proti 1
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 13:39, 'yasmine' napsal:

Ta uklízečka zbytků těl je z mýho webu - zloději :smile_anim:

no dyť jo - nikde nepíšu, že jsem to maloval já :) - a dávat odkaz na nefunkční web je trapné ne ? :smile_anim:
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 14:03, 'Peta-Biker' napsal:

nebude to příbuzná od místního fotografa :D?

jako, že by to byl stejnej džouk jako s panerai ferrari ? - hele tady je všechno možný :D - každopádně hodinky dobrý a fotky taky

*dál se s tím nebudu zavbývat a počkám na rozuzlení :) - možná z toho ještě vznikne review na seiko monster - he he

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...