bandicoot Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 4x2 je snad jen singlecab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 4x2 je snad jen singlecab Ono ejně čtyřkolka bez uzávěrek je jen dvoukolka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Jako všechny tyhle verky to byla zadokolka u které šlo permanentně připojit předek a pak to jezdilo a žralo jako čtyřkolka a nebo v terénu se to všechno uzamklo a projelo to snad vším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Máte někdo větší znalosti o Jeep Wrangler? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Máte někdo větší znalosti o Jeep Wrangler? Jezdil s nim macgyver .... (to snad staci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Máte někdo větší znalosti o Jeep Wrangler? Starej byl dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 Protože jsem stále student vysoké školy a moje výdělky stojí za... ...auto si půjčuju od rodičů. Jinak po Praze je to MHD. V létě Simson S53 nebo kolo Author Dexter (parádní hydraulické kotoučové brzdy) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 to utrejch: Nevím kdo je to "macgyver" to Tady: Ptal jsem se na Jeep Wrangler Unlimited.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Ještě v něm teda nejezdím, ale rozhodnutý jsem ... na 99,99999% .. na to léto, když krize vzala malý placatý bez střechy ze Stuttgartu .... a taky pro děti, aby se parchanti mohli hádat, kdo dřív ... ...ale bohužel se tím odsouvají vysněné BP divers :-( tak by to mělo být tohle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Já jezdím rychle jen občas, ale na předjížení je Mazda 3 MPS super (260k). Mám již páté auto od Mazdy a bez jediné opravy na všech autech (pouze benzín, voda, olej), takže na Mazdu nedám dopustit. Letos mě doufám za měsíc čeká nová verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Tak na víkend se mi dostal do ruky Cadillac SRX 4,5 Northstar AWD , 225 kw s tímhle expresem pro funebráky pracuje výborně, test který je na auto.cz to vystihuje dost přesně, jen je potřeba počítat ještě s větší potřebou navštěvování benzínek A jestli je na tomle autě něco super tak je to zvuk!!!! Dupnete na pedál plynu a po vteřinové pauze vám uši zaleje zvuk střemhlavého bombardéru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Brette jel si v něm bez střechy? Kroutí se to na silnici jako had. Za ty prachy si kup Mazdu MX 5, je sice dvoumístná, ale v tom renaultu se ve čtyřech jezdit taky nedá. Nebo malinko přihoď a kup BMW3 cabrio, tak z roku 2004 a se šestiválcem. To bude panečku jízda. Upraveno 7. března 2010 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 No, já jezdím ve Favoritu model93 ještě s karburátorem, ale mi to stačí, vlastně ani na jiné nemám. Asi nejhorší vůz na chronomagu ale co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Brette jel si v něm bez střechy? Kroutí se to na silnici jako had. Za ty prachy si kup Mazdu MX 5, je sice dvoumístná, ale v tom renaultu se ve čtyřech jezdit taky nedá. Nebo malinko přihoď a kup BMW3 cabrio, tak z roku 2004 a se šestiválcem. To bude panečku jízda. Já od toho moc neočekávám, proto to kupuju i s 1,6 a ne třeba 2,0. Na pořádnou jízdu mám A6. Tohle je jen párkrát o víkendu si užít otevřenou střechu a jinak v tom budou jezdit potomci. Ti mladší zatím nic silného nepotřebují, ten starší provětrává druhou A6. A stále je v záloze méně pužívané Volvo S6 2,4l, proto do toho cabria nechci cpát moc peněz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 brett: Koukám, že krize dolehla na všechny, ty už kromě starého vína a plesnivých sýrů, máš navíc ještě auto, kterému chybí střecha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Tak já se pochlubím novým broučkem...mám z něj velikou radost Upraveno 7. března 2010 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Je to tak! Je třeba zbrojit na léto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Tak já se pochlubím novým broučkem...mám z něj velikou radost Krasavec! Moc velká gratulace milovníkovi aut. Upraveno 7. března 2010 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Díky moc...momentálně me zabíjí čekání na značky, měl sem si koupit převozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Díky moc...momentálně me zabíjí čekání na značky, měl sem si koupit převozky Já měl z dojčlandu převozky, tuším s měsíční platností a mezi tím si v klidu vyřídil vše u nás na magistrátě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se