Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Ještě v něm teda nejezdím, ale rozhodnutý jsem ... na 99,99999%

.. na to léto, když krize vzala malý placatý bez střechy ze Stuttgartu

.... a taky pro děti, aby se parchanti mohli hádat, kdo dřív ...

...ale bohužel se tím odsouvají vysněné BP divers :-(

tak by to mělo být tohle :

post-5108-1267903823.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jezdím rychle jen občas, ale na předjížení je Mazda 3 MPS super (260k). Mám již páté auto od Mazdy a bez jediné opravy na všech autech (pouze benzín, voda, olej), takže na Mazdu nedám dopustit.

Letos mě doufám za měsíc čeká nová verze :)

01.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak na víkend se mi dostal do ruky Cadillac SRX 4,5 Northstar AWD , 225 kw s tímhle expresem pro funebráky pracuje výborně, test který je na auto.cz to vystihuje dost přesně, jen je potřeba počítat ještě s větší potřebou navštěvování benzínek :) A jestli je na tomle autě něco super tak je to zvuk!!!! Dupnete na pedál plynu a po vteřinové pauze vám uši zaleje zvuk střemhlavého bombardéru :D

post-142-1267952340.jpg

Odkaz ke komentáři

Brette jel si v něm bez střechy? Kroutí se to na silnici jako had. Za ty prachy si kup Mazdu MX 5, je sice dvoumístná, ale v tom renaultu se ve čtyřech jezdit taky nedá. Nebo malinko přihoď a kup BMW3 cabrio, tak z roku 2004 a se šestiválcem. To bude panečku jízda.

Upraveno uživatelem pavel23
Odkaz ke komentáři

Brette jel si v něm bez střechy? Kroutí se to na silnici jako had. Za ty prachy si kup Mazdu MX 5, je sice dvoumístná, ale v tom renaultu se ve čtyřech jezdit taky nedá. Nebo malinko přihoď a kup BMW3 cabrio, tak z roku 2004 a se šestiválcem. To bude panečku jízda.

Já od toho moc neočekávám, proto to kupuju i s 1,6 a ne třeba 2,0. Na pořádnou jízdu mám A6. Tohle je jen párkrát o víkendu si užít otevřenou střechu a jinak v tom budou jezdit potomci. Ti mladší zatím nic silného nepotřebují, ten starší provětrává druhou A6. A stále je v záloze méně pužívané Volvo S6 2,4l, proto do toho cabria nechci cpát moc peněz :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...