Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
4x2 je snad jen singlecab

Ono ejně čtyřkolka bez uzávěrek je jen dvoukolka.

Odesláno

Jako všechny tyhle verky to byla zadokolka u které šlo permanentně připojit předek a pak to jezdilo a žralo jako čtyřkolka a nebo v terénu se to všechno uzamklo a projelo to snad vším :)

Návštěvník Tada
Odesláno
Máte někdo větší znalosti o Jeep Wrangler?

Starej byl dobrej.

Odesláno

Protože jsem stále student vysoké školy a moje výdělky stojí za...

...auto si půjčuju od rodičů. Jinak po Praze je to MHD. V létě Simson S53 nebo kolo Author Dexter (parádní hydraulické kotoučové brzdy) :-)

Odesláno

Ještě v něm teda nejezdím, ale rozhodnutý jsem ... na 99,99999%

.. na to léto, když krize vzala malý placatý bez střechy ze Stuttgartu

.... a taky pro děti, aby se parchanti mohli hádat, kdo dřív ...

...ale bohužel se tím odsouvají vysněné BP divers :-(

tak by to mělo být tohle :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já jezdím rychle jen občas, ale na předjížení je Mazda 3 MPS super (260k). Mám již páté auto od Mazdy a bez jediné opravy na všech autech (pouze benzín, voda, olej), takže na Mazdu nedám dopustit.

Letos mě doufám za měsíc čeká nová verze :)

01.jpg

Odesláno

Tak na víkend se mi dostal do ruky Cadillac SRX 4,5 Northstar AWD , 225 kw s tímhle expresem pro funebráky pracuje výborně, test který je na auto.cz to vystihuje dost přesně, jen je potřeba počítat ještě s větší potřebou navštěvování benzínek :) A jestli je na tomle autě něco super tak je to zvuk!!!! Dupnete na pedál plynu a po vteřinové pauze vám uši zaleje zvuk střemhlavého bombardéru :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Brette jel si v něm bez střechy? Kroutí se to na silnici jako had. Za ty prachy si kup Mazdu MX 5, je sice dvoumístná, ale v tom renaultu se ve čtyřech jezdit taky nedá. Nebo malinko přihoď a kup BMW3 cabrio, tak z roku 2004 a se šestiválcem. To bude panečku jízda.

Upraveno uživatelem pavel23
Odesláno
Brette jel si v něm bez střechy? Kroutí se to na silnici jako had. Za ty prachy si kup Mazdu MX 5, je sice dvoumístná, ale v tom renaultu se ve čtyřech jezdit taky nedá. Nebo malinko přihoď a kup BMW3 cabrio, tak z roku 2004 a se šestiválcem. To bude panečku jízda.

Já od toho moc neočekávám, proto to kupuju i s 1,6 a ne třeba 2,0. Na pořádnou jízdu mám A6. Tohle je jen párkrát o víkendu si užít otevřenou střechu a jinak v tom budou jezdit potomci. Ti mladší zatím nic silného nepotřebují, ten starší provětrává druhou A6. A stále je v záloze méně pužívané Volvo S6 2,4l, proto do toho cabria nechci cpát moc peněz :-)

Návštěvník Tada
Odesláno

brett: Koukám, že krize dolehla na všechny, ty už kromě starého vína a plesnivých sýrů, máš navíc ještě auto, kterému chybí střecha :D

Odesláno
Díky moc...momentálně me zabíjí čekání na značky, měl sem si koupit převozky :suicide_anim:

Já měl z dojčlandu převozky, tuším s měsíční platností a mezi tím si v klidu vyřídil vše u nás na magistrátě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...