martin.L Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 No nevím. Pro některé z nás je auto srdcovka. Proto mi přijde hrubě neotesané označit něčí dream car za otřesný. Zvlášť auto, které je řidičsky fantastické. Kdybys napsal, že se ti nelíbí, je to ok. Ale tys to podal jako fakt. Takhle komunikuje primitiv.Napisal som to, čo to auto vo mne vzbudzuje a pohlad nanho, proste sa mi nepaci a to nie som sam a jediny urcite! Dokonca predajca porsche mi prezentoval svoj tiez jednoznačný postoj, ked porsche, nie cayman. Predali desiatky inych modelov- carrera,.. caymanov par. Preco asi? Na leto su su ine a krajsie auta pre mna. Viac k tomu nemam co dodat. Ano, rolexky okrem kolotocovych kvalit nerozoznam z foto určite (na zivo asi obdoba), tie ich "v6,v7,v8" a bez okolkov si to rovno priznavam, proste ma nezaujímajú. Pekny den vsetkym.
wave ceptor Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 @Michal83: ma smysl patlat keramiku na krevetu? jsem teda rozhodlej, ze zustane nafurt, spis se bude prikupovat, jestli mi schvali dalsi garaz, ale stejne nevim.. Nemá to smysl, kašli na keramiku.
hedonista Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) @ martin.L: Tady je řeč o Cayman gt4. Takovou pitchovinu by prodejce Porsche o gt 4 nikdy říct nemohl. Upraveno 4. února 2017 uživatelem hedonista
Návštěvník Jagman Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Sibir souhlas s wave kreveta je plastova nema to cenu Upraveno 4. února 2017 uživatelem Jagman
Michal83 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Sibir souhlas s wave kreveta je plastova nema to cenuMáte zkušenost?? ;-) nebo jen plácáte?
Návštěvník Jagman Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Michale je jasné že chceš kšeft to ty ses "nutil" na keramiku u Toho RWB? Několikrát mi auta ošetřoval Matej W(už teda dlouho ne protože je to nanic) a u veteránu co leží pod plachtou to cenu cca má(ne moc velkou) u krevety která je z plastu vzhledem k tomu že origo lak stojí za.............. a vzhledem k ceně toho sajrajtu je lepší jí za XX let nechat přeláknout třeba do ružové s puntíkama Ale to je jen muj ubohej názor stále mě ale překvapuje za co všechno sou lidi schopni vyhodit XX tisíc
radek123 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 v cem je problem u toho kdyz je kastle plastova ? v tom plastu nebo, ze ten lak nebyl kvalitni ? nebo lak neni kvalitni protoze je strikanej na plast ? je fakt, ze vsecky auta s plastovejma kastlema maj ty laky nicmoc, ale bral sem to spis ze to je vekem (maji 25-40let )
brownwld Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Moc chvalim GT4, su moc zvedavej na GT4 RS, pokud se nepletu, tak to melo dostat zelenou
Michal83 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Michale je jasné že chceš kšeft to ty ses "nutil" na keramiku u Toho RWB? Několikrát mi auta ošetřoval Matej W(už teda dlouho ne protože je to nanic) a u veteránu co leží pod plachtou to cenu cca má(ne moc velkou) u krevety která je z plastu vzhledem k tomu že origo lak stojí za.............. a vzhledem k ceně toho sajrajtu je lepší jí za XX let nechat přeláknout třeba do ružové s puntíkama Ale to je jen muj ubohej názor stále mě ale překvapuje za co všechno sou lidi schopni vyhodit XX tisíc Nemyslím si. Za A kvůli tomu, abych "nahnal" kšeft sem nepíšu. Za B je úplně fuk jestli je auto z plastu nebo carbonu, za C - čím míň vrstev na autě je, tím líp... Váš názor beru, na druhou stranu pochopte prosím, že se každý vyjadřuje k něčemu jinému ;-) nechci rýpat, ale to je jak kdybys napsal, že nemá cenu udržovat auto čistý, protože se stejně zašpiní... :-)) kdo chce, tak si cestu najde stejně jako 230 našich spokojených klientů.
Návštěvník Jagman Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Tak za A za Bé za Cé mi vykáš tykáš to je bordel to že je plastová je výhoda ne nevýhoda. A ne neni to jako napsat že nemá cenu auto mejt ale dát 20k za něakej sajrajt když 30k stojí celolak je hodně úsměvné stejně jako 230klientů neni žádnej zázrak když vemu kolik má Matěj W práce by mě zajímalo zda by jsi dokázal rozleštit to RWB tak jako on A vyjadřuji se k tomu na co se ptal Sibir zda to má nebo nemá cenu a NE podle mě nemá za 20k se dá koupit něco manželce(gratuluji) bude spokojená pak bude spokojenej i sibir a nejspíše mnohem víc než s čistou krevetou zaleží jaká bude odměna že Radku: Ne neni to problém jak jsem psal naopak a lak je nekvalitní protože to amící prostě neumí ale ono dnes kvalitní lak neumí skoro nikdo každej novej černej Mercedes má pomeranč
Pavelpu27 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Hoši nechte toho. Já to beru tak, že Michal vidí výsledky, které určitě vypadají skvěle. Pro mě je ale otázka, jestli má smysl dávat takovou ochranu na auto, na kterém bych spíš měl odstranit ťukance a šrámy, které za 12 let provozu schytalo? Zvlášť u auta, které provozuju jen v létě a které rád myju a voskuju. Nevyplatilo by se mi třeba spíš hodit na auto folii? Nevím.
Michal83 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Tak za A za Bé za Cé mi vykáš tykáš to je bordel to že je plastová je výhoda ne nevýhoda. A ne neni to jako napsat že nemá cenu auto mejt ale dát 20k za něakej sajrajt když 30k stojí celolak je hodně úsměvné stejně jako 230klientů neni žádnej zázrak když vemu kolik má Matěj W práce by mě zajímalo zda by jsi dokázal rozleštit to RWB tak jako on A vyjadřuji se k tomu na co se ptal Sibir zda to má nebo nemá cenu a NE podle mě nemá za 20k se dá koupit něco manželce(gratuluji) bude spokojená pak bude spokojenej i sibir a nejspíše mnohem víc než s čistou krevetou zaleží jaká bude odměna že Radku: Ne neni to problém jak jsem psal naopak a lak je nekvalitní protože to amící prostě neumí ale ono dnes kvalitní lak neumí skoro nikdo každej novej černej Mercedes má pomerančDodám k tomu jediné. Měl bysis o tom něco zjistit, když máš potřebu se vyjadřovat ;-) asi tak...
tmoris Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 kdyz jsem vcera u nakupaku prisel k autu, oslovila me pani, ze me naborilo cizi auto a zapsala si spz. nic dramatickeho, ale je z toho prasknuty zadni blatnik. ridicka pachatelka proste odjela, neresila, udajne to ale byla docela pecka, takze to nemohla neslyset. byl jsem tam s detma, tak jsem si opsal od pani spz, vzal si na ni jmeno a cislo a s detmi odjel. ohlasil jsem to pak z domova a o cca 6h pozdeji dorazila policie, ze to prijeli omrknout. nejdriv jsem dostal prednasku na tema, ze jsem tam mel zustat, pry kdybych rekl, ze mam deti, prijeli by driv nez za 6h. supr.. zavolali svedkyni, ta jim rekla to co me, tedy ridicka plus spolujezdkyne, odhadla jednu na 40let druhou na 50 let, znacku auta si nepamatovala, bylo tmave. kdyz zavolali majitelce, tak te bylo neco pres 30 let a ten den opravdu byla u toho nakupaku jeste s jednou pani, akorat tvrdi, ze tam byla o 30-60minut pozdeji, nez kdyz se to stalo me. policajt mi v tu chvili zopakoval, ze se rozchazi udaje, 40+50 let vs 30let ridicka (podle me 30 nebo 40 u zenske nabalene v zimnich hadrech clovek tipne jednou tak podruhe jinak) a ze se rozchazi cas (baba muze rict cokoliv, a co jako..). Nicmene u nakupaku na tomto miste kamery nemaji a kdyz policajt dojel za majitelkou, tak na jejim aute zadne poskozeni nenasel. Tak mi volal, ze to sepise a zacatkem tydne si me pozve a ze z jeho pohledu neni co vysetrovat. V podstate celou dobu jsem mel dojem, ze se me snazi presvedcit, at se na to vyseru, ze to je asi jen nahodna shoda okolnosti a pachatelka to vlastne vubec nemusi byt. na jednu stranu ho chapu, kamerovy zaznam neni a na aute pachatelky neni poskozeni (aspon to tvrdi policajt, nicmene tezko posoudit, zda to v 9h vecer videl nekde na ulici dobre nebo ne). na druhou stranu overit, kdy od nakupaku odjela by asi slo i z dopravnich kamer na nejblizsim semaforu s kamerama. je to od pachatelky docela prasarna, ji by se nic nestalo se k tomu priznat, z povinneho ji neubude. spz se shoduje, cas plus minus par minut taky, svedkyne videla dve zenske, coz ona taky nepopira. Ale pry nic nenaborila. vysrali byste se na to nebo ne? pokud ne, tak jaky postup navrhujete, az si me tam pan policajt pozve?
Návštěvník Jagman Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Michal: A co prosimtě? Já neřek že to nefunguje že to nevydrží ty dva roky že to neochrání lak apod tomu všemu já věřím věřím že to funguje ale prostě to nemá žádnej smysl vzhledem k ceně toho "povlaku". Navíc se mi moc líbí jak to patláš na kožené sedačky třeba to musí bejt za pár let super až ta kůže začne praskat nebo u toho Spykeru nastříkat uplně všude na brzdy kotouče pružiny chladič apod vono to snad nic nikde neudělá . Dál asi nemá cenu se vyjadřovat shodnem se že se neshodnem a to je fajn a furt si to neber tak osobně
sibirnaya Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 jak moc to mas tukly? asi bych se na to vysral..
tmx Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Uz z principu se na to nevyser. Jestli pani je ochotna svedcit (rozpoznani auta a lidi), tak nahlasit na pojistovnu (zaznam nehody vc. udaju svedkyne + protokol od fizlu) a oni uz si to vysetri. Pokud by se nekdo vztekal, at si treba polibi prdel. To je jako kdyz dojdes na fizlarnu neco nahlasit, a oni ti to rozmlouvaji, protoze a, b, c. A pak se jim hezky vylepsuji statistiky. Jen at pracujou.
Pavelpu27 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Michal: A co prosimtě? Já neřek že to nefunguje že to nevydrží ty dva roky že to neochrání lak apod tomu všemu já věřím věřím že to funguje ale prostě to nemá žádnej smysl vzhledem k ceně toho "povlaku". Navíc se mi moc líbí jak to patláš na kožené sedačky třeba to musí bejt za pár let super až ta kůže začne praskat nebo u toho Spykeru nastříkat uplně všude na brzdy kotouče pružiny chladič apod vono to snad nic nikde neudělá . Dál asi nemá cenu se vyjadřovat shodnem se že se neshodnem a to je fajn a furt si to neber tak osobněProč to takhle hrotíš? Každej má přece možnost to na auto nedat, ne?
radek123 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Tak za A za Bé za Cé mi vykáš tykáš to je bordel to že je plastová je výhoda ne nevýhoda. A ne neni to jako napsat že nemá cenu auto mejt ale dát 20k za něakej sajrajt když 30k stojí celolak je hodně úsměvné stejně jako 230klientů neni žádnej zázrak když vemu kolik má Matěj W práce by mě zajímalo zda by jsi dokázal rozleštit to RWB tak jako on A vyjadřuji se k tomu na co se ptal Sibir zda to má nebo nemá cenu a NE podle mě nemá za 20k se dá koupit něco manželce(gratuluji) bude spokojená pak bude spokojenej i sibir a nejspíše mnohem víc než s čistou krevetou zaleží jaká bude odměna že Radku: Ne neni to problém jak jsem psal naopak a lak je nekvalitní protože to amící prostě neumí ale ono dnes kvalitní lak neumí skoro nikdo každej novej černej Mercedes má pomeranč tak ja uz se ptal spis jen ze zvedavosti ... hlavne proto, ze ta cena neni 20, ale 30 + dph...
Návštěvník qoyi Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 kdyz jsem vcera u nakupaku prisel k autu, oslovila me pani, ze me naborilo cizi auto a zapsala si spz. nic dramatickeho, ale je z toho prasknuty zadni blatnik. ridicka pachatelka proste odjela, neresila, udajne to ale byla docela pecka, takze to nemohla neslyset. byl jsem tam s detma, tak jsem si opsal od pani spz, vzal si na ni jmeno a cislo a s detmi odjel. ohlasil jsem to pak z domova a o cca 6h pozdeji dorazila policie, ze to prijeli omrknout. nejdriv jsem dostal prednasku na tema, ze jsem tam mel zustat, pry kdybych rekl, ze mam deti, prijeli by driv nez za 6h. supr.. zavolali svedkyni, ta jim rekla to co me, tedy ridicka plus spolujezdkyne, odhadla jednu na 40let druhou na 50 let, znacku auta si nepamatovala, bylo tmave. kdyz zavolali majitelce, tak te bylo neco pres 30 let a ten den opravdu byla u toho nakupaku jeste s jednou pani, akorat tvrdi, ze tam byla o 30-60minut pozdeji, nez kdyz se to stalo me. policajt mi v tu chvili zopakoval, ze se rozchazi udaje, 40+50 let vs 30let ridicka (podle me 30 nebo 40 u zenske nabalene v zimnich hadrech clovek tipne jednou tak podruhe jinak) a ze se rozchazi cas (baba muze rict cokoliv, a co jako..). Nicmene u nakupaku na tomto miste kamery nemaji a kdyz policajt dojel za majitelkou, tak na jejim aute zadne poskozeni nenasel. Tak mi volal, ze to sepise a zacatkem tydne si me pozve a ze z jeho pohledu neni co vysetrovat. V podstate celou dobu jsem mel dojem, ze se me snazi presvedcit, at se na to vyseru, ze to je asi jen nahodna shoda okolnosti a pachatelka to vlastne vubec nemusi byt. na jednu stranu ho chapu, kamerovy zaznam neni a na aute pachatelky neni poskozeni (aspon to tvrdi policajt, nicmene tezko posoudit, zda to v 9h vecer videl nekde na ulici dobre nebo ne). na druhou stranu overit, kdy od nakupaku odjela by asi slo i z dopravnich kamer na nejblizsim semaforu s kamerama. je to od pachatelky docela prasarna, ji by se nic nestalo se k tomu priznat, z povinneho ji neubude. spz se shoduje, cas plus minus par minut taky, svedkyne videla dve zenske, coz ona taky nepopira. Ale pry nic nenaborila. vysrali byste se na to nebo ne? pokud ne, tak jaky postup navrhujete, az si me tam pan policajt pozve? Určitě bych se na to nevysral, pokud je to zadní nárazník a paní řekla že to byla docela rána tak s tim určitě zajeď do servisu a možná se budeš ceně opravy divit. Stůj si za svým, oni to sepíšou (ikdyž se jim nechce, proč asi, že?), potom na pojišťovně vytvoř pojistnou událost s RZ viníka, fotkama a ideálně vyjádřením ze servisu + svědka a pojišťovna vyzve protistranu k nahlášení škody. Ještě bych doporučil si nahrát celé podání výpovědi a hned ten den poslat na fízly stížnost s nahrávkou (protože s tim že nic řešit nechtěl ale zato je vidim zevlovat v místě kde nikdo neni mě fakt vytáčí). Ale co mě sere ještě víc, je nekorektnost tý ženský že něco udělá a pak odjede. Neříkám, že měla hned volat fízly, on by stačil lístek za oknem a následné pojistné plnění (tedy bez pčr a pokuty).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se