DavidC3 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Jinak na Grossglocner sem byl 3x a jen ted sem tam měl škaredé počasí. Je to tam super a za 30 euro to stojí. Minule sem tam potkal skupinku čechů (KSA) jak jeli na Passo Stelvio.
Návštěvník Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 jsou všechny značky lepší (vyjma francouzských, ale to nejsou auta, že?:-) .... nevím, čemu se říká závist, ale vím, čemu se říká omezenost
Mike-72 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 tohle jsem myslel a on někdo ne a ne mě pochopit Sorry, ale neustále zdůrazňovat něco o velkých autech a jak si s nima někdo něco dokazuje, je co??? To je myšlenka, že chce někdo automat s určitou výbavou a v určité ceně? Jak to s tím souvisí? .... nevím, čemu se říká závist, ale vím, čemu se říká omezenost Oooh, já zapomněl, Renault rules
gas Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 vůbec mě nechápeš, nepodsouvej mě svoje myšlenkové asociace, nemá smysl si odírat prsty o klávesnici ...
wave ceptor Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 DavidC3: moc hezká fábka, a jsem překvapený že to při dvoustovce točí "jen" 4000ot/min. To je automat 6 nebo dokonce více stupňový?
Návštěvník Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Sorry, ale neustále zdůrazňovat něco o velkých autech a jak si s nima někdo něco dokazuje, je co??? To je myšlenka, že chce někdo automat s určitou výbavou a v určité ceně? Jak to s tím souvisí? Oooh, já zapomněl, Renault rules vlažnou vodu a froté ručník, to se spraví, neboj
DavidC3 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Je to 7st DSG. Na fotce je vidět i zařazena rychlost. 200 to jede v pohodě a žádný náznak trápení. 1.2 TSI fakt dobry motor.
baza Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Tak já se teď hezky svezl až ze Slovenska
baza Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Měnit převodovku půl roku po záruce fakt není co závidět
panedge Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Manželka má taky Fabii jako auto do práce s podobnou výbavou jako ta nahoře,akorát že krátkou,Ten motor 1,2 TSI jede fakt dobře a DSG taky paráda,bez daně jsme platili něco kolem 400,Octavia by v tý výběvě stála 560.A bylo to jako druhý auto do rodiny,takže není potřeba větší.A k tomu zajíždění-nám řekli,že stačí krotit se do 1000km,pak už tomu můžem dávat kouř.Docela by mě zajímalo jak jede RS.
Mike-72 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 vlažnou vodu a froté ručník, to se spraví, neboj Poděkoval bych za radu , ale místo Renaulta a ručníku zůstanu raději u MB a hezký holky. Aneb každý podle svých možností a každému podle jeho potřeb
Návštěvník ?po Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 jo jo, MB bylo moje první auto ........ a souložil jsem v něm taky s láskou
Mike-72 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 jo jo, MB bylo moje první auto ........ a souložil jsem v něm taky s láskou No v téhle barvě by souložil každej, škoda, že naživo vypadala jinak
Návštěvník ?po Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 No v téhle barvě by souložil každej, škoda, že naživo vypadala jinak jasně mistře - všiml jsem si, že tomu rozumíš - he he
Mike-72 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 jasně mistře - všiml jsem si, že tomu rozumíš - he he Jen říkám, že ta nádherná barva na fotce na živo nikdy takhle nevypadala a to je škoda. ostatně k tomuhle MB má nějakou tu sentimentální vzpomínku aso hodně z nás
DavidC3 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 400 bez dph stojí RS. Moje kombi 390 s dph a uvažoval sem jeste nad Ibizou ST
Cyril Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Tak já se teď hezky svezl až ze Slovenska Tak to ti fakt nezávidím....Jsem na tom líp. Mám auto ještě v záruce. Dneska jsem zjistil, že olej na dlažbě není od lanďáků veteránů, u kterých je to normální, ale od tekoucího serva z Discovery 4. Naštěstí si pro to přijela asistenční služba a nemusím s tím nikde laborovat. Jestli je to překousaný od kuny, což se mi už jednou stalo u Nitra, asi mě picne a začnu vymýšlet pomstu!!! Jóó, to jsou ty Land Rovery.... : Ty si kupujou lidi, kteří mají rádi dobrodružství....
Návštěvník Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) babička říkávala, čím víc se v howně matláš, tím víc sm.dí. Takže milý Mike-72 radši nic Upraveno 9. července 2011 uživatelem Roman I.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se