Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nic mi to neukazuje :(

Tak takhle? Netěšte se je to jen marketingová prdelka:-)

Dobrý je to video zatím, jak roztáhne ve sněhu kamion.

Upraveno uživatelem Mike-72
Odesláno

Já zase, podobně jako někteří zde prožívají návraty k hodinkám které jim prošly rukama, začínám mít strach, že nutně musím vyměnit Wranglera za MB G-500 ... ach jo.... Má někdo nějaký rozumný argument, který by mne vyléčil?

Nemám! A moc dobře víš, že žádnej takovej argument není. Tak nebuď pokrytec a to géčkový pětikilo si kup :-)

Odesláno

Nemám! A moc dobře víš, že žádnej takovej argument není. Tak nebuď pokrytec a to géčkový pětikilo si kup :-)

Ve vás je dobroty jak v pr.deli medu.... Vaše rady mně uvrhnou do nákupu jako do Král Šumavy do bažin....
Odesláno

Gčko je něco co roky funguje, bohužel se jedná stále o velice drahý vůz. Já osobně mám strašnou slabost pro tyhle kultovní Mercedesy, jezdím W124 a jsem velice spokojen, 80/90léta to bejvali auta a slovo kvalita nebylo jen na papíře.....

Odesláno (upraveno)

Jste podlý a nechcete šetřit mojí kapsu ... :)

Tak to nekupuj v AMG úpravě:-))

Edit: Aha, tak už padlo, že kupuj v AMGčku ..takže se taky přikláním na AMG verzi. V podstatě bez AMG úprav je to šrot:-))))

Upraveno uživatelem Mike-72
Odesláno

Kup si rovnou Géčko v ÁeMGéčku, ať se na těch silnicích i pobavíš :)

Tam mi ten nárůst ceny přijde neadekvátní... To 500 je tak akorát :)
Odesláno

Tak to vem v nejslabším dieselu, bez klímy a bez kůže, a ušetříš hromadu penízku a přesto budeš mít svoje Géčko

Myslíš verzi "professional" co právě vyprodává Německá armáda? To né, to bych si od Wranglera jenom pohoršil...
Odesláno (upraveno)

Je tak velky rozdil v uzitne hodnote Focus kombi vs C-max? Kamos ma C-maxe, ja mel Octu II kombi a nabalili jsme toho stejne, jen ja mel mensi spotrebu a lepsi polohu za volantem. U S-maxe je mi to jasne.

Kombi ma snad kufr vetsi, c-max vyssi, kocarek v poho, sedi se vejs a pohodlnejs a to je navykovka - ovsem samozrejme S max je daleko lepsi proti temto dvema...

Zapomnel jsem jednu pro sebe zcela zasadni vec - v C-maxu narozdil od 2 a 3kovyho Focusu te NESERE tunel na pravym koleni ridice - levym spolujezdce. To bych neskous a je to neco neskutecne vy.ebanyho!!!

Upraveno uživatelem paolous
Odesláno

Chápu, je perfektní, jenom prostě nutně potřebuješ Géčko :worried_anim: . Oj jak já ti rozumím ... :wheelchair:

Ty jsi lékař? Protože diagnozu si popsal přesně :)
Odesláno

Zkuste pls někdo napsat důvody, proč tohle nechtít jako služební auto: Phaeton W12

Protože to vypadá nenápadně, na rozdíl od toho co to umí? :) :)
Odesláno

Ty jsi lékař? Protože diagnozu si popsal přesně :)

protoze VW ... jeste porad se u toho musi vytahovat celej motor pri kazde vymene oleje? ;)

Odesláno

Protože to vypadá nenápadně, na rozdíl od toho co to umí? :) :)

Echm, tak tohle je přesně jeden z důvodů, proč ANO. Ale jak tak vidím Tvoje smajlíky, je mi jasné, že i pro Tebe by to bylo plus.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...