adamo Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 2 Adam: diky, taky se mi líbí, a i když teď na sněhu to není tak jistý, jako v létě na suchu na pořádnejch gumách, ale řekl bych že elektronika VW pokročila, protože před tím sem měl Octavii RS a na tomhle klouzala mnohem víc, GTi má tuším nějakej systém, kteréj při smyku přesouvá sílu z levý na pravou stranu a naopak, jak je potřeba Máš tam DSG nebo manuál? Až budeš prodávat, dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Ja sem mel auto uz tak spinavy,ze jsem vcera zajel na vapku,bylo -7,hned pri myti to zamrzlo,no ale dojel jsem do teply garaze a dobry,ale docela sem se zhrozil,kdyz sem videl jak to zamrza,no jak pako no,ale je to cisty:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 To jsi to myl rucne jo? Zajedu normalne na kartace az bude kolem nuly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 (upraveno) DSG s pádlama, zvyknul jsme si na něj natolik, že už nechci auto bez automatu, fakt Jo a kdyby tohle VW udělalo, tak s mojím mototrem z GTI to bude jasná volba na další auto:smile_anim: Edit: Kurník, to bude mít lepší motor než já v GTI a s luxusní spotřebou Maximální celkový výkon soustavy složené ze spalovacího motoru a dvou elektromotorů činí 195 kW. S palivovou nádrží o objemu 55 litrů vychází dojezd v hybridním režimu na 815 km. Upraveno 9. února 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 pekny GTI MOty, musi se nechat. Ja miluju vw, kdyz sme v tomto tematu tak mam take GTI jen o par let starsi. Co se tyka toho myti, v zadnem pripade NE a jeste jednou NE do mycky! budes mit na laku na slunicku viditelny kolca od kartacu. Jediny myti, dva kyble nebo + wapka a hlavne, dukladne konzervovat, kvalitnima pripravkama a radne navoskovat (doporucuju DODO juice), pak staci jen oplachnout na wapce lehce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Ja to tak nezeru. Uz tam ty skrabance mam (v mycce jsem byl uz tak 15x )... Kdyby bylo nejhur lakyrnik mi to rozlesti. Ale chapu , ze nekomu to muze vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 (upraveno) Lukáši s Tvým obrovským NE souhlasím, s autama do kartáčů nikdy nejezdím, to ho i v zimě meju sám, nicméně raději jezdím do ručního mytí, maj nějakou aktivní pěnu a ta ty sračky pěkně předrozpustí a pak to berou wapkoua jinak mám na nárazníkách, zp. zrcátkách a haubně folii edit: 2 Dan - ano je to trochu úchylné Upraveno 9. února 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Dantechno: jasny, ale lak nema zas takovou tloustku, ze se to da porad rozlestovat a dnesnim trendem v lakovani, je co nejtenci vrstva laku zejo Moty: pena je dobry nastroj pro rychle zbaveni se necistot, ale mela by byt pH neutralni, aby neposkodila konzervanty (vosk nebo seal na karoserii, pokud sve milacky teda chranite pripravky). Jinak plati to, ze aktivni pena sezere vsechno az na lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 2 Adam: diky, taky se mi líbí, a i když teď na sněhu to není tak jistý, jako v létě na suchu na pořádnejch gumách, ale řekl bych že elektronika VW pokročila, protože před tím sem měl Octavii RS a na tomhle klouzala mnohem víc, GTi má tuším nějakej systém, kteréj při smyku přesouvá sílu z levý na pravou stranu a naopak, jak je potřeba Moc hezkej Golfik, ty zadni LEDky uz tam byly,nebo jsi je tam daval Ty? Jinak je jasne, ze Octa klouzala vic, ono tech par cm za zadni napravou na Goflu, proste to,ze je to hatchback je strasne znat, na celkovem chovani v zatackach..A o tom systemu jak mluvis,je to tusim neco jako elektronickej samosvor, ma to i Fabia RS...Ubira to vykon na odlehcenym kole a presouva na zatizeny tusim..Ale proste porad to neni klasickej samosvor no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 ty LEDky byl můj tunnig ala AUDI, ani origo zadní ledky se mi tolik nelibejskočil jsem je vyfotit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Vypada to pekne, od koho to je, Hella?Maloktery neorigo ledky autum slusi..Na tomhle se mi libi, jak jsou jednoduchy, tmavy a pasne to cele kombinaci auta cervena/cerna..Hezke, hezke..Koukam ze i blinkry jsou ledkovy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Ja jezdim taky na rucni myti,ale chlapek tam vcera nebyl,tak sem se na to vrhnul sam,no jak blb no.A dneska uz je to stejne zaflakany:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Jsou to tyhle světla a víc už Ti toho nevyfotím:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Pěkné, pěkné. Jak jsi spokojený s DSG při normální pomalé jízdě po městě? Občas se u některých aut píše, že trochu škubou, tak by mě zajímalo jak je to u gti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Pěkné, pěkné. Jak jsi spokojený s DSG při normální pomalé jízdě po městě? Občas se u některých aut píše, že trochu škubou, tak by mě zajímalo jak je to u gti.. ..mám třetí DSG v řadě a při popojíždění škube každé..je to hold dané konstrukcí..má to hold spojku..vlastně dvě.. Moty: chci koupit Vku..to mě stačí..bude to druhé a nesmyslné auto před barákem..do VIky by šlo moc peněz a to by ohrozilo chronomanii.. ..mám jedinou podmínku...DSG.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Safra musím to DSG někdy vyzkoušet. Zatím jsem se svezl jenom s SMG v e46 M3 CSL a byla to pecka. Principiálně je DSG parádní... a to řazení pod volantem je jako v Need for Speed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 K tomu mytí.... Co sledovat index mytí auta? http://pocasi.ihned.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 K tomu mytí.... Co sledovat index mytí auta? http://pocasi.ihned.cz/ na co všechno dneska není index Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 My na vysočině máme muj oblíbenej rádiovej index škrabání skel, dneska 3ka:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Me teda DSG neskube, vubec, nekecam, se lidi co se mnou jedou ptaj co to mam za razeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se