Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

2 Adam: diky, taky se mi líbí, a i když teď na sněhu to není tak jistý, jako v létě na suchu na pořádnejch gumách, ale řekl bych že elektronika VW pokročila, protože před tím sem měl Octavii RS a na tomhle klouzala mnohem víc, GTi má tuším nějakej systém, kteréj při smyku přesouvá sílu z levý na pravou stranu a naopak, jak je potřeba

Máš tam DSG nebo manuál? Až budeš prodávat, dej vědět ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DSG s pádlama, zvyknul jsme si na něj natolik, že už nechci auto bez automatu, fakt

Jo a kdyby tohle VW udělalo, tak s mojím mototrem z GTI to bude jasná volba na další auto:smile_anim: :tank:

Edit: Kurník, to bude mít lepší motor než já v GTI a s luxusní spotřebou

Maximální celkový výkon soustavy složené ze spalovacího motoru a dvou elektromotorů činí 195 kW.

S palivovou nádrží o objemu 55 litrů vychází dojezd v hybridním režimu na 815 km.

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři

pekny GTI MOty, musi se nechat. Ja miluju vw, kdyz sme v tomto tematu tak mam take GTI ;) jen o par let starsi. Co se tyka toho myti, v zadnem pripade NE a jeste jednou NE do mycky! budes mit na laku na slunicku viditelny kolca od kartacu. Jediny myti, dva kyble nebo + wapka :) a hlavne, dukladne konzervovat, kvalitnima pripravkama a radne navoskovat (doporucuju DODO juice), pak staci jen oplachnout na wapce lehce.

Odkaz ke komentáři

Lukáši s Tvým obrovským NE souhlasím, s autama do kartáčů nikdy nejezdím, to ho i v zimě meju sám, nicméně raději jezdím do ručního mytí, maj nějakou aktivní pěnu a ta ty sračky pěkně předrozpustí a pak to berou wapkou

a jinak mám na nárazníkách, zp. zrcátkách a haubně folii

edit: 2 Dan - ano je to trochu úchylné:goof:

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři

Dantechno: jasny, ale lak nema zas takovou tloustku, ze se to da porad rozlestovat ;) a dnesnim trendem v lakovani, je co nejtenci vrstva laku :D zejo

Moty: pena je dobry nastroj pro rychle zbaveni se necistot, ale mela by byt pH neutralni, aby neposkodila konzervanty (vosk nebo seal na karoserii, pokud sve milacky teda chranite pripravky). Jinak plati to, ze aktivni pena sezere vsechno az na lak :)

Odkaz ke komentáři

2 Adam: diky, taky se mi líbí, a i když teď na sněhu to není tak jistý, jako v létě na suchu na pořádnejch gumách, ale řekl bych že elektronika VW pokročila, protože před tím sem měl Octavii RS a na tomhle klouzala mnohem víc, GTi má tuším nějakej systém, kteréj při smyku přesouvá sílu z levý na pravou stranu a naopak, jak je potřeba

Moc hezkej Golfik, ty zadni LEDky uz tam byly,nebo jsi je tam daval Ty?

Jinak je jasne, ze Octa klouzala vic, ono tech par cm za zadni napravou na Goflu, proste to,ze je to hatchback je strasne znat, na celkovem chovani v zatackach..A o tom systemu jak mluvis,je to tusim neco jako elektronickej samosvor, ma to i Fabia RS...Ubira to vykon na odlehcenym kole a presouva na zatizeny tusim..Ale proste porad to neni klasickej samosvor no.. :(

Odkaz ke komentáři

Vypada to pekne, od koho to je, Hella?Maloktery neorigo ledky autum slusi..Na tomhle se mi libi, jak jsou jednoduchy, tmavy a pasne to cele kombinaci auta cervena/cerna..Hezke, hezke..Koukam ze i blinkry jsou ledkovy.. :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Pěkné, pěkné. Jak jsi spokojený s DSG při normální pomalé jízdě po městě? Občas se u některých aut píše, že trochu škubou, tak by mě zajímalo jak je to u gti..

..mám třetí DSG v řadě a při popojíždění škube každé..je to hold dané konstrukcí..má to hold spojku..vlastně dvě.. :)

Moty: chci koupit Vku..to mě stačí..bude to druhé a nesmyslné auto před barákem..do VIky by šlo moc peněz a to by ohrozilo chronomanii.. :D

..mám jedinou podmínku...DSG....:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...