Návštěvník Radius Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 ..hmm krásná je ona.. já mám 280ku 4-MATIC..a aktuálně mám 8,4l... Avantgarde se sportpaketem, NÁDHERA!
bedja Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Avantgarde se sportpaketem, NÁDHERA! jj originál model SPORT....s pádlama.. (ikdyž mě to k tomu traktůrku moc nejde..)
pavel23 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Jen několik málo bodů, proč nedávat 3.0 TDI do Octavie: 1) Ten motor se tam nevejde2) To auto by s ním nezatáčelo..bylo by velmi nedotáčivé3) Komponenty předního zavěšení by se měnily dvakrát do roka, to samé brzdy4) Auto by s tímto motorem bylo tak drahé (ještě dražší než normálně), že by se jej nevyplatilo pro tento motor upravovat a nabízet5) Výkon tohoto motoru je pro auto typu Octavie naprosto zbytečný 3.0 TDI by mohlo mít smysl třeba v Superbu Combi..ale v Octavii je to nesmysl. A už končím s blbejma moudrama, už stokrát jsem se zařekl, že do diskusí o autech nebudu psát Nebudu se tady dohadovat o tom zda to jde nebo ne, ale ten 3.0 TDi je dnes lehčí než staré 1.9 Tdi a otázka vměstnání do motorového prostoro je jen věcí techniků od škody. Ten motor by tam šel a vše by šlo doladit, jen by se muselo chtít ve vedení VW. Jinak v OI jsem viděl 2.8 V6 benzín a úplně v poho. Jen malá a poslední reakce na tvých 5 otázek shrnuto.
Trojan Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 eště taky golfisti, typicky starší tdi bývají hodnotní. Osobně si myslím že ten jev nebude ani tak projevem statistiky jako spíš výběru. Prostě určití lidi si vybírají určitá auta. Což samozřejmě neplatí stoprocentně, nechytejte mě za slovíčko. Když jsem ještě jezdil starým pekáčem tak jsem opravdu měl chvílema pocit že oktávisti a golfisti mají asi nějaký problém když mají nezřízené nutkání to nandat podměrečnému taliánovi. Což v jejich podání neznamená předjet někde v kopci nebo na maximálce ale ve městě na křižovatce se vybatolit z vedlejší, těsně před auto pokud možno tak abych musel na brzdy a pak předvést ten hustokrutej zátah vodspoda. Čili metání sazí a žádný zrychlení. Nevím jak moc se kdo z vás setkává s "normálníma" lidma, tím myslím lidi pro který je většina aut z téhle diskuse nedosažitelným snem. Ujišťuju vás že ty všecky klišé o oktávistech ropných jehovistech opravdu existují. A je to o to horší že ty oktávie co ještě před pár lety byly nedosažitelným nadautem jsou v bazarech jako krásný zachovalý auto za pár korun co má po 11 letech najeto jen 97 tisíc. Hurá, rezavou felicii pryč a do garáže nadauto. Proč si někdo na jezdění 5 km do práce koupí 11 let starou oktávii tdi? na tý trase pořádně neohřeju ani maličkýho benziňáka natož ten ingot. Najeto to má nejspíš tak na Měsíc a zpátky, motor má zvuk jako když popelnice padá po schodech do sklepa, na displej se zásadně nedává spotřeba protože by se tam mohly ukázat úplně jiný čísla než o jakých se povídá ale je to NADAUTO! Tyhle lidi neohromíte Mkovým bavorákem, Subaru určitě moc žere a jsou na to drahý díly, Mini Cooper nemá žádnej kufr, kdybyste přijeli v Aston Martinu tak se nikdo ani neohlídne, Lambo určitě taky nejede tak jak o něm říkají ale taková šedivá, teda vlastně stříbrná oktávka tdi, vočipovaná, to jste pak pán světa. Ale jezděte si čím chcete, oktávie by byla docela fajn auto jenže si z ní pitomci udělali modlu a často jí dělají špatný jméno. Ty se rozhoduješ podle toho, jaké má auto "jméno" a kdo v něm jezdí? Já už se tu nehodlám hádat, ale idea, že si vůl koupí oktávku, protože má pocit jaká je rychlá a cool, to mi přijde trochu z cesty.
Josef01 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Druhý kolega řekl, že prodá Volvo V70 kvůli spotřebě a koupí levnou Octávku s malou spotřebou, zatím se ale Volva nedokáže vzdát. Tak už tohle není pravda, ode dneška jezdí v Mecedes B model 2010 s automatem za pěkný peníze, holt je to nakažlivý
laskajefajn Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Dotaz pro znalce: je možné že nové BMW1 stoji dva miliony-přesněji řečeno nakonfigurovat na dva miliony? To je nesmysl,co?
Josef01 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/m-coupe-novy-vuz-skladem-17721057.html
Hasič Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 p..ovina,klasická trojka bávo a na srandu sem tehdy měl tuto..........i když,u vás v p...lákově by to dělalo parádu eště dneska.....fotka je z netu,kvuli tobě vlastní hledat hehodlam..votroubku To je ten Wartburg se 4taktem, nebo to má ještě ten litrovej třívál? I Dan má toyotu a to taky bydlí v KV!
sibirnaya Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Já si právě myslím.Díky!vzal jsem 125d petidvirko na bmw.de konfiguratoru a nalozil ho do plnejch. base 36kE v automatu, full 56kE..
obchodnik-o3 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 (upraveno) M135 ixDrive 5d som vyskladal na 66802eciek na 1-ku dost Upraveno 5. února 2013 uživatelem obchodnik-o3
sibirnaya Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 tak to je M, to uz je jina liga. kdyz sem mel trojku kombajna 330xd, tak jsem mel cenikovku 1.720.000 a to zdaleka jeste nebyl full
Josef01 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Jenom aby to nebylo tohle http://www.topcarrating.com/1978-bmw-m1.php
obchodnik-o3 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 jozef,to by mi urcite v garazi nezavadzalo
Josef01 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 to je moc pěkná záležitost, pravda....
montemar Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 nazivo NEW OCTAVIA - exterier fakt nic moc, kabanovi se nepoved.. z dalky si to kazdy splete se socialnim rapidem.. ale mozna mela jen blbou barvu (tmave modra) jinak, k otazce oblibenosti skody v ceskych zemich. podle me je to stejne, jako kdyz ve svedsku je znacna prevaha znacky volvo, v nemecku ze sta aut, co clovek potka na dalnici, jsou dve nenemecka, japonsko, francie, to samy... proste lidi maji prirozenou duveru v domaci produkty. nic vic bych v tom nehledal.
dieegoo Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Se zaměnitelností oktávky a rapida je to bohužel pravda. Včera jsem míjel jednu při testovací jízdě a do poslední chvíle jsem nebyl schopen poznat, jestli to byl rapid nebo octa. Na druhou stranu - v autosalonu se mi moc líbila, vypadá naživo skutečně lépe, než na fotkách. Jinak vrátím diskuzi trochu "na zem" a optám se - koukám po nějakém jetém ultra levném (kolem 150k) přibližovadle. Využití hlavně město, víkendové cesty na chatu. Radši bych benzín (hádám, že s plánovaným využitím se nafta nevyplatí), kombi (musim do kufru nacpat kolo bez toho, aniž bych ho rozkládal na prvočinitele). Koukám po Focusu, Astře (tak 2007 a novější), případně z větších a pravděpodobně i o nějaký rok starších Mondeo, Avensis. Někdo nějaké zkušenosti, tipy, rady? Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se