Josef01 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Nemusíš udat nikoho a zaplatíš pouze pokutu.
tmoris Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Nemusíš udat nikoho a zaplatíš pouze pokutu. to byla reakce na osobu blizkou v predchozich postech. ze toto reseni nezavedli proto, ze to lidi svadeli na osobu blizkou, protoze na osobu blizkou, uz to svadet nejde, resp kdyz se to na ni svede, tak se musi zaplatit.. toto reseni je spis zjednodusenim procesu vybirani penez nez nejake protiopatreni proti vymluvam lidi..
pavel23 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 To je reálný, asi 3 roky zpět jsem se dal do řeči na jedné pumpě s příslušníky sboru národní bezpečnosti, co tam přijeli v R36 a říkali, že mají už nakroucíno 270tkm. Tak proč ne, na tom autě bude vyměněno už všechno desetkrát, když to platí daňoví poplatníci a servis bude honit faktury čím se dá, ty auta budou jako nový.To se pleteš, mění se jen nutné věci, nejsou na nic peníze. Já když jsem s nimi bavil tak říkali, že mají na R36 od dubna 2013 najeto 104 tis. Nemají prý žádný problém gutt auto.
Josef01 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Je zajímavé, jak stát veřejně prohlásí, že mu nejde o eliminaci silničních "pirátů", ale o peníze a klid po pěšině?. ...ale v Plzni s přestupky za parkování. ?Ty se dříve od vlastníků vozidel vymáhaly velmi obtížně právě kvůli tvrzení, že parkovala osoba blízká. Teď nám ji odmítá zaplatit tak jeden z deseti řidičů,? pochvaluje si. Například odbor dopravy pražského magistrátu rozesílá majitelům vozidel, které radary zachytily při překročení rychlostního limitu, dopis s údaji, kdy a kde se přestupek stal a jak rychle auto jelo. Do 15 dnů pak majitel musí zaplatit 500 korun, čímž je věc vyřízena jako správní delikt. Zdroj Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem Josef01
tmoris Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 krasna ukazka toho, ze kdyz se mira zdaneni / buzerace / byrokracie primerene snizi, tak se zvysi efektivita / mnozstvi vybranych penez.. kez by to pochopili pri nastavovani vyse dani..
Josef01 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Ano, klasická cesta odpustků, která ovšem vede do pekel. Možná se časem dočkáme, že odpuštění 1 roku vězení bude stát 100 tisíc?.
Lion Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 To se pleteš, mění se jen nutné věci, nejsou na nic peníze. Já když jsem s nimi bavil tak říkali, že mají na R36 od dubna 2013 najeto 104 tis. Nemají prý žádný problém gutt auto. tak ono i garančky 4x do roka,spotřeba kolem 12+ na sto... to neni jak oktávka někde na obvodu... ale passaty poměrně sypou, tak si myslím, že budou mít při přiklepnutí peněz nejvyšší prioritu
Jeremy Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Teď jsem někde čet, že budou mít i Superby. Potěš pánbů.. To aby se člověk bál vyjet na ulici..Snad tam zase daj ty měřáky, co svítěj kilometr na všechny strany, aby to chytil antiradar..
B.F.G. Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Nikde není psáno, ze se to přidá k hrubému, naopak plátky 1% z porizovacky je ti odečítáno. Jinak koukni na google a najdi si to.Sluzebaky má jezdím 10let a takové terno jak si mnozí mysli to neni http://m.finexpert.e15.cz/sluzebni-automobil-jako-zamestnanecky-benefit/?textart=1Úplně jsi mě dojal. Proboha, která firma ti dá služebáka? Pro ilustraci reality - Octavia kombi měsíční náklady na půjčení nebo na operativní leasing cca 15.000, měsíční náklady na palivo min 5000. To je opravdu děsně nevýhodné. Raději bych si to auto koupil za 600.000, platil opravy, pojistku, palivo a dostával od zaměstnavatele o 3000 víc... Takže přijít o tři čtyři litry z výplaty, nebo platit měsíčně min. dvacet litrů za auto. Fakt nevím, co bych vybral.
pavel23 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) Teď jsem někde čet, že budou mít i Superby. Potěš pánbů.. To aby se člověk bál vyjet na ulici..Snad tam zase daj ty měřáky, co svítěj kilometr na všechny strany, aby to chytil antiradar..Bude tam radar RAMER AD-9C s tím antiradarem to bude čím dál horší. Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem pavel23
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 hlavne narozdil vod pasiku muzou merit aji z mista, takze to bude dost vo hubu..
African Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Ty nový auta mě docela dosávají, u nového Mondea nám praskla žárovka a musely jsme s tím do Forda A tam se s tím pán, kterej to dělá denně dvacet minut babral. Musí se vyšroubovat celé světlo, povolit přední masku, pak tam strčit speciální nastavce, vycvaknout asi šest plastovejch paciček, no prostě strašný.. Nevím, proč jsou povinný žárovky v autě, když si je člověk sám už ani nevymění"
m.n. Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 hlavne narozdil vod pasiku muzou merit aji z mista, takze to bude dost vo hubu.. Nebude, protože na ně bude aspoň platit antiradar, kdežto se starýma R36kama byl člověk v řiti, když nedával pozor.
Návštěvník Radius Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) pavel23: Šlo o tu první generaci Passat R36 (po Mondeech ST), konkrétně o světle modrou, jejíž revír byl D1 tuším Praha-Mirošovice, která měla ty dva tři roky zpět najeto k 300tkm. Ty aktuální generace jsem asi ani neviděl, nebo spíš nepoznal. Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem Radius
pavel23 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 pavel23: Šlo o tu první generaci Passat R36 (po Mondeech ST), konkrétně o světle modrou, jejíž revír byl D1 tuším Praha-Mirošovice, která měla ty dva tři roky zpět najeto k 300tkm. Ty aktuální generace jsem asi ani neviděl, nebo spíš nepoznal.Já psal o nové generaci R36 od nás z Č.B. Mondeo s prohání po D3 kolem Tábora a je v civilním provedení, už tam chytli střelce, který jel 221km/h. Slušný ne.
Návštěvník Radius Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Tak ono se tam jede moc hezky a každej je nadrženej když se plazí od Benešova za kamionem, jak se pak najede na hájvej, tak to každej praská no... ještě, když se chystá na Alpy nebo do Hrvatska...
Speedster Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Nové R36 neexistuje, Nové passaty už jsou klasické kombíky jen z motorem 3.6fsi. Ohledně toho kde jezdí tak je to jednoduché. Ty co mají pouze kameru a bude to platit i pro superby jezdí jen dálnice. Ty co mají Ramer tak jezdí okresky. Ano jsou vyjímky jako například Pražský a Brněnský okruh kde řádí taky. Ale jinak jsou hlavně na vedlejších silnicich protože můžou měřit i protisměr(na dálnici to nejde) a těch 110 na okresce jede každé druhé auto. Takže na dálnicicích zůstavají sedany R36 ty oblé úprvně první(aktualně co jsem slyšel něco okolo 400k najeto se 4 převodovkou). K nim se připojí údajně 6 superbů jen z kamerou. A na okreskách zůstanou hranaté "nové" passaty a nějaký ten superb
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 prvni pasici byli urceni na dalnice, druhy pasici na rychlostni silnice a vsude jinde a superby na dalnice na doplneni a nahrazeni prvnich pasiku..
laskajefajn Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Pokud mám dobré informace od zdroje tak antiradary na to nebudou reagovat.Bude tam poměrové měření neboli ocejchovaný polic.tachometr takže docela smůla...takhle mě vzali v létě mezi Pardubkama a Hradcem Králové...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se