misoo Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 misoo: jsme na tom podobně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 ...mě potěšil můj VWeterán T4, odvezl nás s hromadou snb harampádí do Itálie a zpět jako lusk (...při cestě tam - na Brenneru, se pro nedostatek koníčků trochu trápil, no).Jeden Ford Smax (poslední model) celý týden pobytu opravovali (něco s baterkou a imobilizérem) a Renault Espace (taky poslední generace) vůbec do IT nedorazil a zůstal u Melku v AUT, pak odtah do ČR (motor).Šmarjá, a já ten S-Max prostě musím mít kua do ničeho jinýho se nevejdem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 (upraveno) :-) Upraveno 15. března 2014 uživatelem schrapnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 misoo: jsme na tom podobně:Supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Otec se chysta do ostravskeho bazaru pro 7lete Kia Rio 1.4 za kilo. Asi lepsi nez 1.2 HTP, ale nejak z toho nemam dobry pocit. Mate s Riem zkusenosti nebo byste brali cosi jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 ..hele, ráno přes kabely nastartoval, ale hlásilo mu to chybu imob..pak mu to někdo místní asi opravili. Vím, že tam musel dát novou baterku...můžu zjistit podrobnosti.No, víc vědomostí se rozhodně hodí!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Otec se chysta do ostravskeho bazaru pro 7lete Kia Rio 1.4 za kilo. Asi lepsi nez 1.2 HTP, ale nejak z toho nemam dobry pocit. Mate s Riem zkusenosti nebo byste brali cosi jineho?Kamoska to mela. Udelala na tom od nova pres 200k km bez jedineho problemu. Ted to jeste dodelava jeji dcera, ktera na tom kazdy tyden jezdi Zilina - Brno - Zilina do skoly a i kdyz se k tomu nechova zrovna hezky, tak to kupodivu porad slouzi bez problemu. Jsem z toho auta sam prekvapeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Straspol - klidně S-Max kup, má ho kamarád soused, já mám Mondeo se stejným motorem a v pohodě. Nedávno jsem měl taky sice problém s baterkou a imobilizérem, najednou se začala vybíjet během dvou dnů, vyměnil jsem ji ale zbytečně, nakonec se ukázalo, že příčinou byla závada rádia s navigací FX, o které jsem věděl ale neřešil. Nakonec mi spravili rádio a je po problémech. Tohle je jedna z častějších závad, ale zase nijak masová, Mondeo i S-Max jsou skvělá auta. Jestli někam nějaké moderní auto nedojelo a "veterán" ano, je nicneříkající informace.Hergot, musím se taky vyfotit s logem Ford a Fortis Mars 500 na ruce:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Uff, asi jediné na čo som alergický je ford - dlhodobé skúsenosti v práci.. Tak mi tu pekne dávate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Straspol - klidně S-Max kup, má ho kamarád soused, já mám Mondeo se stejným motorem a v pohodě. Nedávno jsem měl taky sice problém s baterkou a imobilizérem, najednou se začala vybíjet během dvou dnů, vyměnil jsem ji ale zbytečně, nakonec se ukázalo, že příčinou byla závada rádia s navigací FX, o které jsem věděl ale neřešil. Nakonec mi spravili rádio a je po problémech. Tohle je jedna z častějších závad, ale zase nijak masová, Mondeo i S-Max jsou skvělá auta. Jestli někam nějaké moderní auto nedojelo a "veterán" ano, je nicneříkající informace.Hergot, musím se taky vyfotit s logem Ford a Fortis Mars 500 na ruce:-).Mondea mám od roku 97, a chtěl jsem znova Mondeo- ale je na nás už malé. Jako druhé auto už pár let slouží Focus. I přes žabožroutský motor je s ním jen velmi málo problémů a týkají se pouze toho motoru. Jo- mám s Fordy už skoro 20 let jen ty nejlepší zkušenosti. Vím že do toho půjdu znova, jen sbírám podněty a zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Chlapi, nemáte někdo zkušenost s novou octavií RS (ideál 2,0tsi automat)? Moje drahá połovička o tom uvažuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Otec se chysta do ostravskeho bazaru pro 7lete Kia Rio 1.4 za kilo. Asi lepsi nez 1.2 HTP, ale nejak z toho nemam dobry pocit. Mate s Riem zkusenosti nebo byste brali cosi jineho?Kámoš koupil na přímo 1.2 HTP Fabii 3 roky starou s 34tkm, 17" poměrně vybavenou za kilo třicet. Měla to mladá borka a auto jezdí i vypadá jako nový. Sedmiletý Rio mi za kilo přijde jako pěkná blbost... (17ky bych neřešil nemaj na tom co dělat a ještě je buchnul za 14 litrů, takže ho to auto vlastně stálo kilo patnáct, byly k tomu ještě druhý kola) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Toto je on? http://www.sauto.cz/osobni/detail/kia/rio/15098115?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ty blaho, asi jo! Rikal cerne rio 2007, dal jsem moc nepatral. Ty o tom autu neco vis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ty blaho, asi jo! Rikal cerne rio 2007, dal jsem moc nepatral. Ty o tom autu neco vis? Nevím o něm nic jen jsem objevil v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Otec se chysta do ostravskeho bazaru pro 7lete Kia Rio 1.4 za kilo. Asi lepsi nez 1.2 HTP, ale nejak z toho nemam dobry pocit. Mate s Riem zkusenosti nebo byste brali cosi jineho? Kámoš koupil na přímo 1.2 HTP Fabii 3 roky starou s 34tkm, 17" poměrně vybavenou za kilo třicet. Měla to mladá borka a auto jezdí i vypadá jako nový. Sedmiletý Rio mi za kilo přijde jako pěkná blbost... (17ky bych neřešil nemaj na tom co dělat a ještě je buchnul za 14 litrů, takže ho to auto vlastně stálo kilo patnáct, byly k tomu ještě druhý kola) Hatapka 1.2 je naprostej nesmysl. S jednou sluzebni jsem pred lety najezdil cca 100tis a znova bych to odjizdet nechtel. Auto nebylo nijak zvlast poruchove, nicmene vykon nula, do kopce to couvalo a kdyz k tomu clovek jeste zapnul klimatizaci, tak veskerej vykon sel uplne do kytek. A spotreba o litr nahoru. Za mne rozhodne tu kiu. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Diky za info. Ono stejne pro tatu bude vse jako rolls, protoze preseda z favorita:) Bedjo, zjistovat nejake podrobnosti nemusis. Ale dikes. Jo a na Pstruzi to mate hezke. Nedavno jsme tam merili. Akorat jsme natrefili na trosku hystericke lidi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Co říkáte na nový typ radaru? Jen zatím nevím kde bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 http://www.hoax.cz/hoax/nove-radary-ve-svodidlech/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se