Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

RS4.... V8, 4,2FSI....

napada nekoho volba ? atmosfericky benzin, V6, V8, do trech let stari, radeji do dvou, at jde doplatit zaruka, cena do mega bez DPH, resim auto pro zenu ... 

Odesláno (upraveno)

subaru vse super, ale ... mel jsem to pujcene, nalozil jsem rodinku, veci do kufru na vikend a vono ta 2,5 proste nejede ... 3,6 uz neni, takze hledam dal, MB, BMW, Lexus, atd, ne koncern, audi dobry tip, ale nemam tu znacku rad, vubec :)

4 dvere a vetsi kufr podminka

Upraveno uživatelem gas
Odesláno (upraveno)

gas: Mercedes E500? 

Ještě k tomu BMW e46. Měl jsme postupně 330ci m-paket (coupe) a 330xd (touring) a je neuvěřitelné jak rozdílná auta to jsou. Nicméně do dnes lituji, že jsem 330ci prodal. Z dnešního pohledu mi to skoro přijde, že by to byla i dobrá investice vzhledem k tomu jak si hezké kusy drží cenu. A není se čemu divit. Kromě pofidérní image jsou to perfektní auta.

Upraveno uživatelem adamo
Odesláno

e46 je nadherna brambora. jedna z nejkrasnejsich. na stary bmw a mercedesy jsem vysazenej, jen me hrozne mrzi toto http://euroncap.blob.core.windows.net/media/9824/euroncap_bmw_3_series_2001_4stars.pdf . proc? protoze to nebylo auto za 250,- nove. ze realna bouracka muze dopadnout uplne uplne jinak? to prijimam beze zbytku, ale musim si pripocitat (sam sobe, druhym do toho nekecam), ze nektery stroje brazdej silnice 17 let.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ecko resim, ale bude na jare nove, tak nevim, no ...

ja som mal teraz 2x CLS ( 350 a 250 CDI ) a myslim, ze s dobrym motorom by to zensku potesilo - pekne auto, prijemny interier a slusne image

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

CLS by slo, 350 by nemela mit turbo, mozna bych trochu priplatil a vzal i SB, to se ji líbi a male tam nalozi i kolo :)

budes prekvapeny, ale SB su levnejsi

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

CLS by slo, 350 by nemela mit turbo, mozna bych trochu priplatil a vzal i SB, to se ji líbi a male tam nalozi i kolo :)

ja som tiez to druhe planoval SB, ale moja vtedajsia priatelka robila cirkus.... mne sa to strasne paci, ked ma drevom vylozeny kufor ( ala jachta),ale tych je malo ako second hand.

su to krasne auta este aj teraz.... v 2012 to bola uplna bomba a pritom prijemna aj cena...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

mobile.de

zanovny kus - 2o14 s malo kilometrami, SB, krasny kus 350 benzin, audio Harman Kardon, pamete na sedacky, ILS svetla,....

bez dane cena cca milion a nieco, ale je to v podstate nove auto. Ked pozries 2o13, tak je to este ovela menej.

Mercedes-Benz CLS 350 SB Sportpaket COMAND Memory ILS

Anzahl der Fahrzeughalter: 1 HU/AU: Neu Herstellerfarbbezeichnung: Diamantweiß metallic Farbe: Weiß metallic Innenausstattung: Vollleder Farbe der Innenausstattung: Schwarz

Kombi, Gebrauchtfahrzeug 
Verfügbarkeit: Sofort 

Fahrzeugnummer: 05248GW820

EZ 07/2014

13.987 km

Benzin (E10-geeignet)

225 kW (306 PS)

Automatik

40.176 EUR (Netto)

Odesláno

to by slo, moji babe se SB prave libi, nevis, kdy ma byt new model ? uz se to chvilku dela ... vzal bych 2014 a doplatil zaruku, pak to necham klidne 3-4 roky v baraku, najede rocne mene nez 20t km.

Odesláno

maly ... ale hlavne zacina zlobit filtr pevnych castic, najeto 80t, jede rano kilak do skoly, a pak pojizdky po kilometru, to auto za cely den ani nezahreje, diesel ani videt

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

to mas pravdu, diesel potrebuje vyvetrat a tak radsej benz.

ked s tym chces pomoct, tak mi napis spravu.

mam tam nejake moznosti....

Odesláno

Ja mam od MB tento model. som nadmieru spokojny. motor 200cdi a najazdenych 300000km bez akejkolvek poruchy. Auto vrci prakticky nonstop. co sa tyka komfortu asi najlepsie auto ake som doposiel mal. Ecko mi uz prislo velke. Cize ja mozem iba odporucit

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...