mischa Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Velká gratulace, i kdyby se japonci posrali, tak takhle dokonalý a složitý hodinky nikdy nevyrobí a tys to zvládnul po chvilce přemýšlení za chvilku.....Přeji Ti, ať co nejméně využívá funkci buzení.....Tak se běž ožrat, ať je vše, jak má být.
Horhe Odesláno 6. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Velká gratulace, i kdyby se japonci posrali, tak takhle dokonalý a složitý hodinky nikdy nevyrobí a tys to zvládnul po chvilce přemýšlení za chvilku.....Přeji Ti, ať co nejméně využívá funkci buzení.....Tak se běž ožrat, ať je vše, jak má být. Tak jo, jdu, snad už se comrades vrátili z rachoty. Všem gratulantům děkuji.
Pixelator Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 grratulujem. takejto radosti sa zrejme ziadne hodinky nikdy nemozu rovnat ...
long Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Moc gratuluji. Již jsi ji vybral hodinky ???
mmoobbyy Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 (upraveno) Všimněte si pls čísla toho mimina, 1010 je jasně 10:10, ideální nastavení ruček pro focení většiny hodinek. Holka je krasavice po mamince, Horhe je právem pyšný otec. Po návratu z oslavy vím, o čem mluvím Skoro teda spíš RUM. Edit: tu hrupku tam nechám Upraveno 6. srpna 2010 uživatelem mmoobbyy
Návštěvník salamio Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 2700 g, to sou mi teda informace na houno... Jaký má průměr zápěstí?
Návštěvník salamio Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 2700 g, to sou mi teda informace na houno... Jaký má průměr zápěstí? Obvod jsem chtěl napsat, ta okena mi nedělá dobře.
1Lachtan Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Gratulace - ať roste do krásy a zdraví
Horhe Odesláno 7. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Ufff, právě jsem se probral, a že by mi bylo nějak extra fajn, to se opravdu říct nedá...
pato31681 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Graatulácia k dcéerke, hlavne nech je zdravá
Diamondking Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 GRATULUJI ať jsou prcek i mamča zdraví
Horhe Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Když už jsme na tom hodinkovym fóru, tak přihodim ještě jednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 6. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 (upraveno) Mno, za pár minut to bude přesně rok, co se pinďa narodila. Letí to jak voda. Chudinka nemá ještě ani vlastní hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. srpna 2011 uživatelem Horhe
Diamondking Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Můžu se taky pochlubit? Můj dvouměsíční vnouček roste jako z vody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Jeee, máte skoro stejný vlasy! :-) ještě, že ne vousy :-)
Marhys Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 Také se přidávám a gratuluji. Ať ti dělá samou radost, je zdravá a nejen ona ale i mamča. Jo a bacha na otravu alkoholem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se