saida Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 (upraveno) Gratulace i ode mne!! Přeju zdraví a mnoho radosti!Taky mám doma 4 kousky a zejména ty noci jsou tůůůze zábavné Upraveno 6. srpna 2010 uživatelem saida
Adam99 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Velká gratulace, hodně štěstíčka a hlavně zdraví celé rodince!
Horhe Odesláno 6. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Gratulace i ode mne!! Přeju zdraví a mnoho radosti!Taky mám doma 4 kousky a zejména ty noci jsou tůůůze zábavné Hmm 4 kousky, to už je celkem nálož. Šikula...
lolohh Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Hmm 4 kousky, to už je celkem nálož. Šikula... Nebo nešika
bandicoot Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Nebo nešika ty máš jedno jedno celkem čerstvý, počkej až pomine období kojení, hormony manželky se ustálí to se pak taky neudržíš a bude to raz dva... jen pro info, víme jako tady s fotkama je: fotka je moje vlastní, z pražský ZOO, asi 2 měsíce stará
Chumpus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Velká gratulace Hlavně ať slouží zdraví.
Ruda Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 (upraveno) Gratuluju k dcerce. Ať ve zdraví roste. edit: Ty noci nemusí být až tak hrozný. My v noci ani nevíme, že máme dceru V 10 večer usne a spí s jednou přestávkou min. do 7 do rána. Upraveno 6. srpna 2010 uživatelem Ruda
lolohh Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 ty máš jedno jedno celkem čerstvý, počkej až pomine období kojení, hormony manželky se ustálí to se pak taky neudržíš a bude to raz dva... jen pro info, víme jako tady s fotkama je: fotka je moje vlastní, z pražský ZOO, asi 2 měsíce stará No jo, další nešika promluvil
Horhe Odesláno 6. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 21. century digital girl - dostala hezký číslo 1010
Columbus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Jestli není lepší být úplně sám, noci jsou tak klidné . Jinak přijmi gratulaci, i když jsem si podle nadpisu myslel, že už máš Glyciny .
Horhe Odesláno 6. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Jestli není lepší být úplně sám, noci jsou tak klidné . Jinak přijmi gratulaci, i když jsem si podle nadpisu myslel, že už máš Glyciny . Za gratulaci dík, Glycine ještě nemám, jelikož stále nemaj skladem ty co chci, ale včera večer už jsem měl nutkání koupit nějaký jiný, abych to stihl než se holky vrátěj z porodnice a nezavřou kohoutek.
vraby Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Velká gratulace,nesrovnatelná z gratulací k hodinkám.Pořádně zapít!!! Zravíčko celé rodině.
Columbus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 (upraveno) včera večer už jsem měl nutkání koupit nějaký jiný, abych to stihl než se holky vrátěj z porodnice a nezavřou kohoutek. Impulsivní nákupy jsou nejlepší. Kohoutek se na začátku asi nezavře, hádám, že manželka bude mít úplně jiné starosti, ale obávám, že by si je mohl mít také . Pardon, mně se to chechtá třicátník, svobodný, nezadaný. Upraveno 6. srpna 2010 uživatelem Columbus
fobus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Veľká gratulácia...dobrá práca...oslavuj
Pavel K. Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Gratuluju A hodně zdraví a štěstí do života malé Ester.
Luky Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Jako většina zde se taky přikláním ke gratulaci, vydařený kousek , přeju hodně zdraví a radosti....pořádně ji oslav .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se