Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gratulace i ode mne!! Přeju zdraví a mnoho radosti!Taky mám doma 4 kousky a zejména ty noci jsou tůůůze zábavné :suicide_anim:

Upraveno uživatelem saida
  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace i ode mne!! Přeju zdraví a mnoho radosti!Taky mám doma 4 kousky a zejména ty noci jsou tůůůze zábavné :suicide_anim:

Hmm 4 kousky, to už je celkem nálož. Šikula...:)

Odesláno

Nebo nešika :D

ty máš jedno jedno celkem čerstvý, počkej až pomine období kojení, hormony manželky se ustálí to se pak taky neudržíš a bude to raz dva...

jen pro info, víme jako tady s fotkama je: fotka je moje vlastní, z pražský ZOO, asi 2 měsíce stará

Odesláno (upraveno)

Gratuluju k dcerce. :cheers:

Ať ve zdraví roste. :baby:

edit: Ty noci nemusí být až tak hrozný. My v noci ani nevíme, že máme dceru ;) V 10 večer usne a spí s jednou přestávkou min. do 7 do rána.

Upraveno uživatelem Ruda
Odesláno

ty máš jedno jedno celkem čerstvý, počkej až pomine období kojení, hormony manželky se ustálí to se pak taky neudržíš a bude to raz dva...

jen pro info, víme jako tady s fotkama je: fotka je moje vlastní, z pražský ZOO, asi 2 měsíce stará

No jo, další nešika promluvil :D
Odesláno

Jestli není lepší být úplně sám, noci jsou tak klidné :lol2:.

Jinak přijmi gratulaci, i když jsem si podle nadpisu myslel, že už máš Glyciny :lol:.

Za gratulaci dík, Glycine ještě nemám, jelikož stále nemaj skladem ty co chci, ale včera večer už jsem měl nutkání koupit nějaký jiný, abych to stihl než se holky vrátěj z porodnice a nezavřou kohoutek.

Odesláno (upraveno)

včera večer už jsem měl nutkání koupit nějaký jiný, abych to stihl než se holky vrátěj z porodnice a nezavřou kohoutek.

Impulsivní nákupy jsou nejlepší. Kohoutek se na začátku asi nezavře, hádám, že manželka bude mít úplně jiné starosti, ale obávám, že by si je mohl mít také   :lol2:

Pardon, mně se to chechtá třicátník, svobodný, nezadaný.  

Upraveno uživatelem Columbus
Odesláno

Jako většina zde se taky přikláním ke gratulaci, vydařený kousek :D , přeju hodně zdraví a radosti....pořádně ji oslav :wine: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...