Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pohoda. Jo s těmi hráči / fanoušky je to jasné. I když ti skalní (nebo "skalní"?) klub vlastně spoluvlastní, takže je to takové trpké. Jak říká váš trenér - asi to jsou fanoušci stadionu a ne klubu. Popravdě, dost mě tohle zklamalo.

Odesláno

No a ke "klokanům" asi tolik. Psal jsem, že hrajou srdcem. Tzn., že jsem mluvil o hráčích. Fanoušky nechápu. Asi nejsou tak skalní, jak to o sobě tvrdí.

Spousta skalních Bohemáků na fotbal nechodí už pár let. A je to pochopitelný, při tý slavný obnově se na klub nabalilo hodně módních fanoušků bez vztahu ke klubu a tehdejší věrní to nevydýchali. Pak to dopadá tak, že pískají na Šenkeříka, kterému před X lety naopak děkovali, že prodloužil a nešel za lepším. A na otázku "To jste rádi, že se vrací Hartig, co?" přijde odpověď: "Cože, kdo?" .... smutná věc.

Přitom nebýt jedný prasácký právní kličky Doležala, tak dneska žádná B1905 není. Ale stejně to k tomu pod vedením populisty Přibyla dojde, takže co. No stress.

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

protože jsem při vybalování po stěhování narazil na ten katalog Breitling 2010/2011 (francouzský), co ho ještě nikdo nevyhrál a mě tu překáží :) , tak jsem tu zas s tipovačkou.

Zadání je jasný, pravidla stejný jako u minulých tipovaček, tak kdo má náladu, může zkusit štěstí. ;)

EDIT: Sloučil jsem příspěvky, jedná se o tipování výsledku.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
TO Kamil : No jak myslíš, ale tohle vlákno je tu dlouho, tak na něj IMHO už moc lidí nezareaguje a mě katalog zase zůstane doma. :crying_anim:
Odesláno

Ahoj,

protože jsem při vybalování po stěhování narazil na ten katalog Breitling 2010/2011 (francouzský), co ho ještě nikdo nevyhrál a mě tu překáží :) , tak jsem tu zas s tipovačkou.

Zadání je jasný, pravidla stejný jako u minulých tipovaček, tak kdo má náladu, může zkusit štěstí. ;)

EDIT: Sloučil jsem příspěvky, jedná se o tipování výsledku.

ja skusim 1:1

Odesláno (upraveno)

Tak zatim pro me celkem prekvapive pekny fotbal.

Edit: smazal sem tip, uz se dvanact minut hraje :)

Upraveno uživatelem Stephan
Odesláno

Tak nevím, koho to ten Blažek chválil, když řval při odchodu do šaten na Řepku: "woe...do pi*i...ču*áci...". Z těch sedmi slov jsem pochytil jen tohle... :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...