Hugo14 Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Pohoda. Jo s těmi hráči / fanoušky je to jasné. I když ti skalní (nebo "skalní"?) klub vlastně spoluvlastní, takže je to takové trpké. Jak říká váš trenér - asi to jsou fanoušci stadionu a ne klubu. Popravdě, dost mě tohle zklamalo.
Chumpus Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 No a ke "klokanům" asi tolik. Psal jsem, že hrajou srdcem. Tzn., že jsem mluvil o hráčích. Fanoušky nechápu. Asi nejsou tak skalní, jak to o sobě tvrdí. Spousta skalních Bohemáků na fotbal nechodí už pár let. A je to pochopitelný, při tý slavný obnově se na klub nabalilo hodně módních fanoušků bez vztahu ke klubu a tehdejší věrní to nevydýchali. Pak to dopadá tak, že pískají na Šenkeříka, kterému před X lety naopak děkovali, že prodloužil a nešel za lepším. A na otázku "To jste rádi, že se vrací Hartig, co?" přijde odpověď: "Cože, kdo?" .... smutná věc. Přitom nebýt jedný prasácký právní kličky Doležala, tak dneska žádná B1905 není. Ale stejně to k tomu pod vedením populisty Přibyla dojde, takže co. No stress.
shag Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Tak vraj su listky na zapas vypredane. Chystate sa niekto?
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Tak dneska Break Point pro mou Spartičku... Věřím ji, zvládne to.Šošoni nejsou špatní, ale o stupínek níže, než S.
Dantechno Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Ja jsem na to zvedavy - Myslim , ze to bude hodne vyrovnane diky absencim Sparty....
Alessio Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Kanceláře dělají ze Sparty velkého favorita, skoro jako by se žilinou hrál nějaký anglický velkoklub...přišel čas věřit žilině
honza71 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Ahoj, protože jsem při vybalování po stěhování narazil na ten katalog Breitling 2010/2011 (francouzský), co ho ještě nikdo nevyhrál a mě tu překáží , tak jsem tu zas s tipovačkou. Zadání je jasný, pravidla stejný jako u minulých tipovaček, tak kdo má náladu, může zkusit štěstí. EDIT: Sloučil jsem příspěvky, jedná se o tipování výsledku. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem honza71
ricous Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Ač sešívaný, tak těm rudejm věřím - 2:0.
honza71 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 TO Kamil : No jak myslíš, ale tohle vlákno je tu dlouho, tak na něj IMHO už moc lidí nezareaguje a mě katalog zase zůstane doma.
Maker Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Ahoj, protože jsem při vybalování po stěhování narazil na ten katalog Breitling 2010/2011 (francouzský), co ho ještě nikdo nevyhrál a mě tu překáží , tak jsem tu zas s tipovačkou. Zadání je jasný, pravidla stejný jako u minulých tipovaček, tak kdo má náladu, může zkusit štěstí. EDIT: Sloučil jsem příspěvky, jedná se o tipování výsledku. ja skusim 1:1
Stephan Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Tak zatim pro me celkem prekvapive pekny fotbal. Edit: smazal sem tip, uz se dvanact minut hraje Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem Stephan
long Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 4 : 1 Možná plichta, když se bude Řepka chovat jako člověk. Tedy O : O
ricous Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Tak nevím, koho to ten Blažek chválil, když řval při odchodu do šaten na Řepku: "woe...do pi*i...ču*áci...". Z těch sedmi slov jsem pochytil jen tohle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se