Přejít na obsah

Houby, hřiby, muchomůrky

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Kazdej tejden jich vyhodim tak 10 ks (pac je neznam) :D.

to se ani nedivím ... to zelený na tom by mně lehce znervózňovalo, ale třeba to tak má bejt jako na nivě

edit: takže cajk :D

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

právě ty zelený ďubky a jasně oranžový mlíko říkaj: " Ypouši, na máslo s náma, na máslo.... A nezapomeň na kmín, vole!"

pochopil sem .... já to nežeru ani nesbírám .... já je totiž ani v tom lese nevidím kromě těch barevnejch, který se mi zase líběj na pohled

Odkaz ke komentáři

pochopil sem .... já to nežeru ani nesbírám .... já je totiž ani v tom lese nevidím kromě těch barevnejch, který se mi zase líběj na pohled

To musej báby s roštím koukat, jak si pyšně vykračuješ z lesa, s košíčkem a sojčím pírkem za kloboučkem. 

post-1551-0-41000800-1414506514_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • Po roku...

Jestli tu zelenou, tak utěš moji ženu a dědíš grand seiko. Kdepak... Holubinka namodralá je výtečná, bedla jedlá taktéž a mochomurku ružovku vyďoubnu i s podhoubím. Když jaem v mládí dělal na hradě Svojanov, manžel kastelánky mi dal několik semestrů vysoké školy houbařské. Z dneška mě bude max. bolet žlučník z řízků

b217a563ef0ee5a116e703c4a6ac07f6.jpg

17a7e55e96fa17112878f77d43e30b13.jpg

Odkaz ke komentáři

Tys byl na tajemnem hŕade Svojanov za páže? Cetl jsem skvelou knihu v mladi...

Za paze zrovna ne. Ale v kvetnu jsem nasekal zkousky za dve za tri a valil na hrad delat pruvodce nez zacala skola v zari. Prakticky kazdej rok. Krasny leta. A Brezovskeho Tajemny hrad Svojanov býa povinna jizda

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...