Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 (upraveno) Kazdej tejden jich vyhodim tak 10 ks (pac je neznam) .to se ani nedivím ... to zelený na tom by mně lehce znervózňovalo, ale třeba to tak má bejt jako na nivě edit: takže cajk Upraveno 28. října 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 právě ty zelený ďubky a jasně oranžový mlíko říkaj: " Ypouši, na máslo s náma, na máslo.... A nezapomeň na kmín, vole!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 právě ty zelený ďubky a jasně oranžový mlíko říkaj: " Ypouši, na máslo s náma, na máslo.... A nezapomeň na kmín, vole!"pochopil sem .... já to nežeru ani nesbírám .... já je totiž ani v tom lese nevidím kromě těch barevnejch, který se mi zase líběj na pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 To je právě to slůvko: ..podobný...Na to bacha! Ale pošli foto, třeba bude průkazné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 pochopil sem .... já to nežeru ani nesbírám .... já je totiž ani v tom lese nevidím kromě těch barevnejch, který se mi zase líběj na pohled To musej báby s roštím koukat, jak si pyšně vykračuješ z lesa, s košíčkem a sojčím pírkem za kloboučkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 to je nádhera ... to bych chtěl mít na zahrátce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 b To musej báby s roštím koukat, jak si pyšně vykračuješ z lesa, s košíčkem a sojčím pírkem za kloboučkem. Barevný je to hezky, ale žrát se to nedá. No tedy dá ale většinou jen jednou................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Tak po týdnu se mají plodnice Hnojníku obecného i po dnešním ranním mrazíku stále čile k světu. Foto z dnešního odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Čekám kdo je kdy sebere jako že bedly :-)P.S.: Cca 20 let "nazad" jsem to udělal (dopadlo to dobře, soused mi je určil vyhodit...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 No jako bedle vypadají, ale stejně tak jako bedle jsou jedlé. Jen pouze v mládí. Potom jak začnou ze spodu černat, tak už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Ještě pořád rostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Příprava na sezónu - spusťte aplikaci a klikejte na slovo houba. Zvuk nutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 že já taky skočím ne fšechno................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Zatím rostou růžovky, holubinky a marathonky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Tvl nemás tam taky mochomurku? Upraveno 3. července 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Jestli tu zelenou, tak utěš moji ženu a dědíš grand seiko. Kdepak... Holubinka namodralá je výtečná, bedla jedlá taktéž a mochomurku ružovku vyďoubnu i s podhoubím. Když jaem v mládí dělal na hradě Svojanov, manžel kastelánky mi dal několik semestrů vysoké školy houbařské. Z dneška mě bude max. bolet žlučník z řízků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Sakra já nic, že sem vůbec lezu. Ty bedle, ach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Tys byl na tajemnem hŕade Svojanov za páže? Cetl jsem skvelou knihu v mladi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Tys byl na tajemnem hŕade Svojanov za páže? Cetl jsem skvelou knihu v mladi...Za paze zrovna ne. Ale v kvetnu jsem nasekal zkousky za dve za tri a valil na hrad delat pruvodce nez zacala skola v zari. Prakticky kazdej rok. Krasny leta. A Brezovskeho Tajemny hrad Svojanov býa povinna jizda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 A videls Hadrabu a Mezulány? Ta kniha je fakt fajn. Mel jsem ji mezi mayovkama a foglarem. Hezky prazdniny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se