tommas4 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 A bedly, co moje oblíbené bedly? Rostou
OndraPod Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 (upraveno) Na to ze nerostou to docela jde Dnesni ulovek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2016 uživatelem OndraPod
tommas4 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 No tak to je paráda. Já dnes vběhl odpoledne do lesa a zase vyběhl. Vůbec nic, tady na horách je do 5 stupňů tak snad se v listopadu trochu oteplí.
tano Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Krasny ulovek, ja se chystam take do lesa, tak snad neco najdu.
tommas4 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Většina lidí na mě kouká jako na magora když beru košík a oznámím že jsu na houby. Šak je únor, vole ne? Šak jo. Využil jsem dnešní návštěvy nížiny kde je teplá zima a komplet zimní trojka v košíku. Hlíva ústřičná nebyla moc fotogenická, tak zbylé dvě: penízovka sametonohá a ucho jidášovo
tommas4 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 V podstatě jen tři věci, nejradši je mám nasekaný do teplý zeleniny, toho bych se mohl snad přežrat, jakožto zimní houbu je dávám do bramboračky, a nebo sushi, maki plněné houbama, ale musí se nechat marinovat.Do zeleninyna do sushi je 20 minut vařím, do polivky ne, provaří se v tom a celý hrnec od nich chytne fajn chuť. Tahle bezová odrůda je prakticky chuťové stejná jako její přímá příbuzná shiitake, takže se dá použít v orientální kuchyni, tomu ale já moc neholduju.
Návštěvník Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jseš démon. Smotlacha Jr. To chtel umet, sbirat mimo sezonu
tommas4 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jo tak to byl Pán houbař, tomu nesahám po kotníky Sezóna je, akorát že rostou snad jen tyhle tři druhy.
matobp Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 sezona zacina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matobp Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 áno smrže po česky a po slovensky smrčky.
tommas4 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Nechci dělat chytrého, ale na fotce jsou ucháče - https://www.google.cz/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung&source=android-browser&q=uch%C3%A1%C4%8D&gfe_rd=cr&ei=KYjeWPf6LMLi8Af2w4u4BA smrže vypadají takto:
SCIFI Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 hoši na podzim jsem vysipal kůru a ted tam je 5 smržů. mám radost jak na vánoce. myslíte že když tam jednu nechám zdechnout že se vysemení a zas za rok porostou? a jak dlouho je mám nechat růst než je utrhnu? díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Tenhle uřízni, začíná zasychat. Zítra má pršet tak ti ještě tak 2 až tři týdny porostou další Příští rok tam být nemusí, jestli je tam necháš nebo ne na to nemá vliv.
JaRooN Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Přesně tak. Minulý rok jsme na kůře v práci měli desítky smržů. Bohužel jsem je objevil až už byly nepoživatelné. Tak tam zůstaly až do úplné smrti. A letos ani jeden...
tommas4 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Čas vyrazit do lesů, medvědí česnek a smrže jedou po deštích jak o život.Pravda, na ucháče a kačenky jsem byl už 3x a ani ťuk . . .
Juraj11 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Tome,kam na smrže-myslím tip lesa.Dnes jsem se byl podívat v lese a nic Smrže bych strašně rad okusil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se