Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Na to ze nerostou to docela jde :)

Dnesni ulovek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem OndraPod
Odesláno

Krasny ulovek, ja se chystam take do lesa, tak snad neco najdu.

• po měsících...
Odesláno

Většina lidí na mě kouká jako na magora když beru košík a oznámím že jsu na houby. Šak je únor, vole ne?

Šak jo. Využil jsem dnešní návštěvy nížiny kde je teplá zima a komplet zimní trojka v košíku. Hlíva ústřičná nebyla moc fotogenická, tak zbylé dvě:

penízovka sametonohá

a ucho jidášovo

Odesláno

V podstatě jen tři věci, nejradši je mám nasekaný do teplý zeleniny, toho bych se mohl snad přežrat, jakožto zimní houbu je dávám do bramboračky, a nebo sushi, maki plněné houbama, ale musí se nechat marinovat.

Do zeleninyna do sushi je 20 minut vařím, do polivky ne, provaří se v tom a celý hrnec od nich chytne fajn chuť.

Tahle bezová odrůda je prakticky chuťové stejná jako její přímá příbuzná shiitake, takže se dá použít v orientální kuchyni, tomu ale já moc neholduju.

• po měsíci...
Odesláno

Tenhle uřízni, začíná zasychat. Zítra má pršet tak ti ještě tak 2 až tři týdny porostou další :)

Příští rok tam být nemusí, jestli je tam necháš nebo ne na to nemá vliv.

Odesláno

Přesně tak. Minulý rok jsme na kůře v práci měli desítky smržů. Bohužel jsem je objevil až už byly nepoživatelné. Tak tam zůstaly až do úplné smrti. A letos ani jeden...

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...