Dee Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Před půl hodinou jsem je vybalil Vím, špatně postavené ručičky, ale nastavil jsem je, natáhl, dal na ruku a už se mi nechce je sundavat Tisíceré díky chronoshopu, doufám, že se při denním nošení osvědčí!
jankoxxx Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Před půl hodinou jsem je vybalil Vím, špatně postavené ručičky, ale nastavil jsem je, natáhl, dal na ruku a už se mi nechce je sundavat Tisíceré díky chronoshopu, doufám, že se při denním nošení osvědčí! gratulujem. je to pekny zaciatok. a teraz sup pohladat poriadny remen http://www.watch-band-center.com/watchstrap-h72-Military-Aviator.html
eskimak Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Gratulujem, sem s fotkami, hadam nas nenechas pozerat sa na tu jednu.Mna by ale ten remen asi trochu stval, skusil by som najst nejaky "svalnatejsi" .
Dee Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Myslím že na mojí ruce bych svalnatější řemen nesnesl, už ten originální mám na poslední dírku...
Diamondking Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Já Ti negratuluju bo Ti závidím ....hezké..taky bych je chtěl
Petrson Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Rozhodně gratulace!!! Archimede jsou super hodinky, mám sice Arcadia, ale i tak super. Strojek ETA 2824-2, zpočátku odchýlka cca +6-7 s, nyní + 2-3 s !!! Takže si je užij a ať slouží
fobus Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Pridávam sa k ostatným...a gratulujem...
Dee Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Tak, za prvních 24 hodin udělaly +3 vteřiny, asi sem měl štěstí
stando Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Velmi vydarene pilotky za super cenu. Gratulacia, nech sluzia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se