Přejít na obsah

Co je a není fake?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz se to necha plavat (a zaroven se budou tvrde potirat genuine fake watches :)), tak si stejne kazdy majitel MM, Parnis a podobnych nadher zacne drive ci pozdeji pripadat jako debil a hodinky posle do sveta. Takze se prostredi bude samovolne kultivovat a sragory postupne samy odpluji na smetiste dejin.

Myslím že tohle jsi napsal dobře.Přiznám se že tohle je přesně můj začátek na Chronomagu.Koupil jsem tu Military Mark,pro kolegu Marina Militare a ještě jsem tu vzal Alphy a všechno už je pryč.Začínal jsem a prostě experimentoval,peníze hned na dražší hodinky nebyly tak proč ne.Časem a zkušenostma jsem od těchto strojoven upustil.Nepřipadal jsem si jako debil,ale po tom skoro roce zde na Chronomagu jsem se něco naučil a hlavně pochopil.(snad)
  • Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno

Myslím že tohle jsi napsal dobře.Přiznám se že tohle je přesně můj začátek na Chronomagu.Koupil jsem tu Military Mark,pro kolegu Marina Militare a ještě jsem tu vzal Alphy a všechno už je pryč.Začínal jsem a prostě experimentoval,peníze hned na dražší hodinky nebyly tak proč ne.Časem a zkušenostma jsem od těchto strojoven upustil.Nepřipadal jsem si jako debil,ale po tom skoro roce zde na Chronomagu jsem se něco naučil a hlavně pochopil.(snad)

to zní úplně jako hodinková autoškola - hlavně, že to splnilo účel he he :)
Odesláno

to zní úplně jako hodinková autoškola - hlavně, že to splnilo účel he he :)

Že já blbec sem vůbec něco píšu,mohlo mě hned napadnout že TY všemi uznávaný a nedevše nejchytřejší si z toho budeš dělat p...l.
Odesláno

Rad bych, aby nekdo ocenil, ze jsem se v teto debatě neangažoval a angažovat nebudu. Já jenom, abyste to věděli Posted Image

Já už jsem z toho totiž vyrostl!!

Návštěvník salamio
Odesláno

Rad bych, aby nekdo ocenil, ze jsem se v teto debatě neangažoval a angažovat nebudu. Já jenom, abyste to věděli Posted Image

Já už jsem z toho totiž vyrostl!!

Ses vyčerpal psaním v jiném vlákně, co?

Edit: překlep.

Odesláno

A používalo je i Original Galshutte. Hlavně nezakazujte hodinky co mají Breguet ručky. To by bylo fakt už hodně v kopru. :D

Navíc kopíruje i Vacheron... Co pak s tím?

post-1975-099313300 1281972005.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

Že já blbec sem vůbec něco píšu,mohlo mě hned napadnout že TY všemi uznávaný a nedevše nejchytřejší si z toho budeš dělat p...l.

správně Vraby moje civilní jméno je Chuck Norris "Chuck Norris je prvním historicky doloženým exemplářem nadčlověka, kterého předpověděl známý německý filosof Friedrich Nietzsche."

chápu tvoje trable - já taky nemůžu mít všechno na co si vzpomenu (bohužel), ale než si koupit MM a podobné, tak si rači koupím kukačky ve vetešnictví a budu z nich mít větší radost

Chuck F*u*c*k nazdar :)

Odesláno

Me osobne nevadi az tak fakt, ze tady nekdo prodaval tyhle sracky, jako spis to, ze je tu prodaval zavedenej, uznavanej clen fora, moderator a pak jeste delal divadlo s anketou okolo. Omluvil se, tak bych to vzal. Pak me ale nasralo, ze najednou se to kvuli nejakymu prispevku obratilo proti jinymu clenovi fora, ne za to, co prodaval, ale jen za to, co napsal, a volalo se po verejnem lyncovani. Takze bud je sejmete voba, nebo ani jednoho, a hlavne modum vysvetlete, ze by meli mit trochu soudnosti. pokud mu az tak de vo ty tri litry, at si zalozi jinej nick, proda to jako diskuter2 a ja tam max napisu velebnosti chce se mi blejt.

HOWGH

Odesláno

Me osobne nevadi az tak fakt, ze tady nekdo prodaval tyhle sracky, jako spis to, ze je tu prodaval zavedenej, uznavanej clen fora, moderator a pak jeste delal divadlo s anketou okolo. Omluvil se, tak bych to vzal. Pak me ale nasralo, ze najednou se to kvuli nejakymu prispevku obratilo proti jinymu clenovi fora, ne za to, co prodaval, ale jen za to, co napsal, a volalo se po verejnem lyncovani. Takze bud je sejmete voba, nebo ani jednoho, a hlavne modum vysvetlete, ze by meli mit trochu soudnosti. pokud mu az tak de vo ty tri litry, at si zalozi jinej nick, proda to jako diskuter2 a ja tam max napisu velebnosti chce se mi blejt.

HOWGH

Myslim, ze to jeste napises tak 17x a pak uz se ti ulevi a bude to v pohode :D Ale chapu, ze staci aby na prodavanych hodinkach bylo nejake logo a ono se to okeca.. viz foto dole.. (ale treba je to tim, ze pro pritelkyni se podobne veci snesou) :) Jinak uz muzes byt v pohode, mod uz nejsem, takze muzu psat bez ohledu na to co si podle tebe muze moderator dovolit, kazdopadne pokud by jsi se zase chtel prihlasit muzes to zkusit, mas o kousek vetsi sanci uspet :D

Posted Image

Odesláno

Fotku nevidim spajdy. Napis moderatorum at to daji do poradku. dik :D

Je dost mozny ze uz si Dzejar napsal aby mu to nekdo smazal, ono po SZ nebo posilanim reportu se to vsechno diriguje lip :D Ale ja to jeste vidim a i kdyz nektery fotky uz tam taky nevidim tak ta jedna jo, je to tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31075-edox/page__p__460989&do=findComment&comment=460989 - ale tohle Rolexu Datejust podobny neni vubec vcetne dle popisu Jubilee tahu.. Ale to nema smysl pitvat, Dzejar neni moderator i kdyz se o to chvilku snazil, takze by se to mozna mohlo prehlidnout. Precejen, sice je to obslehnutej DJ, ale aspon neni z Ciny :D
Odesláno

ze se me nekdy zastane JR, tak to jsem tedy necekal, resp spis jsem cekal, ze driv zamrzne peklo, nez by se neco takoveho stalo. tak k tomu rovnou pripojim i text ve stylu teto nepravdepodobnosti

Odesláno

Dnes na TimeZone příspěvek v tradičním vláknu "Co máte na začátku týdne na ruce"

Posted Image

Nikoho to tam moc nebere, nikdo mu nenadává do kokotů, tak by to mělo být, IMHO. I když je to čistá kopie s jiným logem. Mně tyhle hodinky nevaděj, i když dnes už bych je nenosil (kdysi jsem jedny takový Invicty měl i když s jinou lunetou - ta byla oprásknutá z bondovek :D, no fuj, je mi stydno).

Odesláno

Nikoho to tam moc nebere, nikdo mu nenadává do kokotů, tak by to mělo být, IMHO. I když je to čistá kopie s jiným logem. Mně tyhle hodinky nevaděj, i když dnes už bych je nenosil (kdysi jsem jedny takový Invicty měl i když s jinou lunetou - ta byla oprásknutá z bondovek :D, no fuj, je mi stydno).

To je prima, doufejme, ze az tady Kamil trosku poupravi ty pravidla tak tu bude zase chvilku klid a/nebo nebude duvod ty vykriky brat vazne ;)
Odesláno

chápu tvoje trable - já taky nemůžu mít všechno na co si vzpomenu (bohužel), ale než si koupit MM a podobné, tak si rači koupím kukačky ve vetešnictví a budu z nich mít větší radost

"**** Norrisi" virtualní chronomag hrdino ty neumíš číst? Nemám žádné trable,jen jsem zareagoval na skalisovo příspěvek.Já se za to nestydím.Řekl bych že asi máš trochu problém sám se sebou,jinak by jsi nemohl psát takové kraviny a to není jediná zde na chronomagu.Drž se raději hodinek v tom si asi machr,ale to bude asi jediné.Měj se. :wheelchair:
Návštěvník YPO
Odesláno

"**** Norrisi" virtualní chronomag hrdino ty neumíš číst? Nemám žádné trable,jen jsem zareagoval na skalisovo příspěvek.Já se za to nestydím.Řekl bych že asi máš trochu problém sám se sebou,jinak by jsi nemohl psát takové kraviny a to není jediná zde na chronomagu.Drž se raději hodinek v tom si asi machr,ale to bude asi jediné.Měj se. :wheelchair:

člověk kterej si kupuje MM a podobné záležitosti a ono to vůbec nemusí souviset s hodinkami trable má - možná ne finanční ale něco v pořádku rozhodně není - tak to vnímám já BIG YPO - he he - chápu, že to nemužeš pochopit - prostě to nejde - rozumím :D
Odesláno

Mně je jenom divný, že firma Panerai nechává boj proti nekalé konkurenci a plagiátorům vlastního zboží sdružených např. pod značkou Dievas na zdejší postavičce YPO :) přitim by pro Panerai bylo tak jednoduché si na Dievas došlápnout....

Návštěvník YPO
Odesláno

Mně je jenom divný, že firma Panerai nechává boj proti nekalé konkurenci a plagiátorům vlastního zboží sdružených např. pod značkou Dievas na zdejší postavičce YPO :) přitim by pro Panerai bylo tak jednoduché si na Dievas došlápnout....

Velevážený kolego Onione :), kdyby jste jako bývalý moderátor nemazal moje argumety k věci,které byli v několika inkriminovaných vláknech MM x Panerai tak by jste to věděl :D - opakovat se nebudu je to zbytečné

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...