ggrand Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 ???? Řešení šroubkem mají Mudmany a třeba i Risemany. Až to uvidíš na vlastní oči, tak jim budeš děkovat, že tam nenacpali ocelovou stěžejku o průměru méně jak 1mm(ta část, co zajíždí do pouzdra), která drží v plastu asi 1mm na každé straně. To je průser na vymačkání. Ne šroubky. Za další, kolikrát to budeš rozdělávat? Zatím jsem viděl tak možná 3 géčka, kam opticky pasuje adaptér na nato, jinak je to jako pěst na oko, že bych si to tam nedal. Osobně jsem přesvědčen, že šroubky naopak mají větší životnost, protože ještě jsem nezažil géčka, kde by šly rozumně vytáhnout stěžejky, že jsem dycky nechal otisk na pouzdru. Nesmíš být holt necita a cpát tam šroubky přes závit.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 No možná jsem to s tou kritikou trochu přehnal, uvidím, co s tím udělá čas...já jak vidím šroubek, který se zakusuje do plastu, připadá mi to divný. Přece jen kdyby byly ty šroubky zašroubovaný do sebe navzájem jako u Pro Treků, bylo by to podle mě o hodně lepší řešení. Rozdělávat to doufám nebudu muset vůbec, snad jen teoreticky kvůli vyčištění, protože když mají solár, neměl by být normálně důvod je otevírat...a nato řemínek nechci, takže tenhle důvod taky odpadá. Jde spíš o princip..klidně by ty šroubky mohly být zašroubovaný do sebe navzájem a nebylo by co řešit, tak nechápu, proč to tak neudělají?
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Tak už mi přišly ty moje a musím říct, že jakkoli jsem čekal, že budou velký, stejně jsou ještě daleko větší, než jsem čekal. Je to asi tím, že jsou i hodně vysoký, což ještě víc zvyšuje dojem robustnosti a velikosti. Jsou fakt drsný a kvalita zpracování vypadá výborně. Nedokážu si představit, když si je prohlížím, co bych s rukou musel udělat, aby jim to ublížilo..i ty šroubky vypadají nakonec hodně spolehlivě, tak beru tu kritiku zpátky a rozhodně si je nechám. Ta velikost je brutální, ale nevypadá to směšně, spíš drsně odolně. Jak bych to popsal...pokud bych je položil vedle jakýchkoli G-shocků, které jsem kdy měl, tak by to vypadalo jako velký táta s malým synkem nebo tak něco. Nepochybuju o tom, že až je poprvý vezmu mezi lidi, každý si všimne, že mám nový hodinky - jsou nepřehlédnutelné. Popravdě, mám chuť jít teď třeba štípat pařezy, abych je aspoň trochu využil v praxi - tak na mě působí Ten žlutý display je přesně takový, jak jsem si to představoval..vypadá to v kontrastu s černými číslicemi velice dobře a hlavně čitelně. Jsem rád, že jsem objednal právě tuhle verzi. Plast taky vypadá o moc líp než na obrázcích - bál jsem se těch "lego čudlíků", jak je tu někdo popsal..ve skutečnosti vypadají dobře a zvyšují dojem nezranitelnosti. Modul je klasický, sparťanský, ale k těmto hodinkám se výborně hodí. Tlačítka jdou ztuha asi jako u klasických Mudmanů, ale díky jejich velikosti to není problém a mně osobně to ani u těch Mudmanů nikdy nevadilo. Pásek je dost dlouhý i na mě (mívám problémy, 22cm zápěstí), zapnu ho na čtvrtou dirku od konce, takže konec zůstává pořád dostatečně dlouhý..i na druhou dirku by to bylo dobré, tak mám i dostatečnou rezervu. Pásek je dost robustní, dvojitá přeska jim výborně sedne, jednoduchá by byla v tomhle případě divná. Takže nakonec samá spokojenost. G-SHOCKY, které sice kvůli svojí velikosti nejsou pro každého, ale když už se rozhodnete, že vám sednou, nemusíte se s jejich odolností chlubit, protože je na nich vidět na první pohled, že by měly něco vydržet Upraveno 21. února 2012 uživatelem Chilliluk
Dantechno Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Pro me to je nenositelny.... Ja se tak dlouho tesil na Frogmany a pak mi postupne zacaly pripadat velky az jsem je musel prodat... Tohle je jeste horsi.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Jasně, docela to chápu, pro každého to není, pod manžetu se to taky nevejde ani náhodou...ale když půjdu do vězení a budu smět mít hodinky, vezmu si právě tyhle Taky si zahrály ve filmu Mission Impossible 4: Ghost Protocol...nosí je tam Simon Pegg jako jeden z agentů. http://allhailstarscream.blogspot.com/2011/12/thoughts-on-mission-impossible-4-ghost.html Upraveno 21. února 2012 uživatelem Chilliluk
lub Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 (upraveno) velikost daleko za hranou, vypadají jak narvaný bobulema = taková kulturistická karikatura g-shocků. každopádně by mě zajímalo, jak by vypadaly na mé ruce . zdroj e: ale na tvý tlapě vypadaj přirozeně, asi jako 5600 na mojí, takže chápu tvé nadšení . navíc tvarově a barevně se povedly. Upraveno 22. února 2012 uživatelem lub
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Tak už mám doma druhý žlutý obludy..teda ty původní jsem dal pryč, protože modul se mi zdál uvnitř trošku nakřivo. Co mě ale překvapilo a potěšilo a všiml jsem si toho až dneska je, že tyhle druhý jsou made in Japan. Ty původní byly myslím Thailand, určitě ne Japan. Vím, že se původně vyráběly jen v Japonsku a pak výrobu přesunuli i jinam, ale nečekal jsem, že by se mi poštěstilo dostat Japan verzi. Já sice věřil vždycky tomu, že na místě výroby tak nezáleží, ale když ono je to přece jen takový příjemný zjištění...No a u těchto je už modul dokonale rovně a všechno jak má být, takže to jakoby potvrzuje, že na tom nápisu Japan možná něco bude
Trasermaniak Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Zajímavé, teď jsem se na to díval a na Frogmanech mám japan k a na GX-56 mám jak píšeš Thailand. Ale v tomto jsem skeptický. Jelikož vím jak to chodí u nás. Všude made in Belgium. A Belgii to nevidělo. Vše vyrobeno v ČR. Myslím že i to Japan tam mohli vyrazit i na Thailandu.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Možné je všechno...jsem právě četl někde na Watchuseek foru, že se původně dělaly v Japonsku a pak výrobu přesunuli do Thajska. Ono je to nakonec jedno, hlavně, když budou fungovat tak jak mají. Zatím mi dělají jen samou radost, kvalita provedení je opravdu o úroveň výš než u "obyčejných" Géček, hlavně se mi líbí místo stěžejek všude šroubky (i na přezce řemenu), žlutý pozadí displaje a klasický rovný font číslic. Lépe ty číslice podle mě vypadat nemůžou, je radost na ně koukat, čitelnost výborná (lepší i než třeba u dw-5600, kde mi číslice připadají méně kontrastní, jako by jim chyběla šťáva nebo jak to popsat). Podobně výborný kontrast mají například i GW-9010, tam taky číslice na člověka přímo vyskakují z displaje.Ještě k těm šroubkům - původně jsem se toho bál, ale po tom, co jsem zkoušel vyměnit řemen u géček se stěžejkami, musím uznat, že šroubky jsou opravdu o hodně pohodlnější a lepší.
Petr_P Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Odkaz na to, co vydrží Casio G-Shock a jak byl testován model GX-56 je v tomto vlákně.
Trasermaniak Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Možné je všechno...jsem právě četl někde na Watchuseek foru, že se původně dělaly v Japonsku a pak výrobu přesunuli do Thajska. Ono je to nakonec jedno, hlavně, když budou fungovat tak jak mají. Zatím mi dělají jen samou radost, kvalita provedení je opravdu o úroveň výš než u "obyčejných" Géček, hlavně se mi líbí místo stěžejek všude šroubky (i na přezce řemenu), žlutý pozadí displaje a klasický rovný font číslic. Lépe ty číslice podle mě vypadat nemůžou, je radost na ně koukat, čitelnost výborná (lepší i než třeba u dw-5600, kde mi číslice připadají méně kontrastní, jako by jim chyběla šťáva nebo jak to popsat). Podobně výborný kontrast mají například i GW-9010, tam taky číslice na člověka přímo vyskakují z displaje. Ještě k těm šroubkům - původně jsem se toho bál, ale po tom, co jsem zkoušel vyměnit řemen u géček se stěžejkami, musím uznat, že šroubky jsou opravdu o hodně pohodlnější a lepší. Tak o tom žádná, čitelnost fakt perfektní například oproti modelu 1A. proto jsem taky volit tyto. To je jak u frogu model military, všichni nadšeni kupovali military potom zjišťovali že ta čitelnost je tam mizerná a vraceli se ke klasice.
Trasermaniak Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Možné je všechno...jsem právě četl někde na Watchuseek foru, že se původně dělaly v Japonsku a pak výrobu přesunuli do Thajska. Ono je to nakonec jedno, hlavně, když budou fungovat tak jak mají. Zatím mi dělají jen samou radost, kvalita provedení je opravdu o úroveň výš než u "obyčejných" Géček, hlavně se mi líbí místo stěžejek všude šroubky (i na přezce řemenu), žlutý pozadí displaje a klasický rovný font číslic. Lépe ty číslice podle mě vypadat nemůžou, je radost na ně koukat, čitelnost výborná (lepší i než třeba u dw-5600, kde mi číslice připadají méně kontrastní, jako by jim chyběla šťáva nebo jak to popsat). Podobně výborný kontrast mají například i GW-9010, tam taky číslice na člověka přímo vyskakují z displaje. Ještě k těm šroubkům - původně jsem se toho bál, ale po tom, co jsem zkoušel vyměnit řemen u géček se stěžejkami, musím uznat, že šroubky jsou opravdu o hodně pohodlnější a lepší. Tak o tom žádná, čitelnost fakt perfektní například oproti modelu 1A. proto jsem taky volit tyto. To je jak u frogu model military, všichni nadšeni kupovali military potom zjišťovali že ta čitelnost je tam mizerná a vraceli se ke klasice.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Po týdnu nošení jen GX-56 jsem teď zkusil na ruku jiné hodinky, ať vezmu jakékoli jiné, pořád mi připadají malé. Původně jsem se bál, jestli vůbec dokážu vylézt ven s takovou hroudou plastu na ruce, ale teď mi přijdou jen prostě takové trochu robustnější, nic super velkýho jako na začátku. Teď mi spíš malé hodinky připadají titěrné a spíš mám tendenci se stydět za moc malé. Všechno je to opravdu jen o zvyku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se