Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ideální letní hodinky? Zhruba před měsícem jsem je nasadil na tu oranžovou gumu, nejdřív jsem si tím nebyl úplně jistej, ale během pár dní si mě pohodlností (a vůní :D) naprosto získala. Barva je dost nezvyklá, ale zároveň mě neskutečně baví. Na tah ještě dlouho nepůjdou.

post-31146-0-43903200-1437946140_thumb.jpg

post-31146-0-93565200-1437946620_thumb.jpg

Odesláno

Velice povedena kombinace, palec nahoru chlape. Take mam slabost pro oranz gumu:).

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Barvičky...

dcjr5FX.jpg

uDzrBHC.jpg

Jsem po dlouhý době vytáhnul foťák, tak se pochlubim džínovým řemenem od Zrna. Imho jim sedne perfektně. Už teda bohužel nejsou unikáty, ale snad Horhe taky ukáže ty svoje. :)

edit: Ještě přidám jednu vzpomínku na léto.

obN9uyc.jpg

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odesláno

Zajimave, to mas jako dvoje, nebo jsi je pozmenil?

Odesláno

Ne, koupil jsem si je potřetí  :wheelchair:

Ty moje předchozí má Kluk jako buk, kterej je koupil od Sedlina a ty moje první má asi Luidis :D

Odesláno
  V 4. 12. 2015 v 17:19, Horhe napsal:

Ne, koupil jsem si je potřetí :wheelchair:

Ty moje předchozí má Kluk jako buk, kterej je koupil od Sedlina a ty moje první má asi Luidis :D

Aha, tak to je husty:).

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 4. 12. 2015 v 17:25, tano napsal:

Aha, tak to je husty:).

ja to chápu. ...X-Windy jsem si pořídil po šesté. Když je mám tak je nenosím a když je nemam tak je nutně potřebuju

Odesláno

ty pomerančový na tej gumě da best, co sem kdy měl na lítačku!

přitom je kopa hodinek, co se mě líbej víc, ale tyhle maj svý "čaro" a na žádný, co sem střelil nevzpomínám tak rád.

A já je, tvl, tehdy střelil, abych si moch koupit CH6, který sem měl na ruce 2x a za měsíc šly, protože na živo se mi vůbec nelíbili :-(

Odesláno
  V 4. 12. 2015 v 17:29, Horhe napsal:

A stejnej scénář, jak minule, koupil jsem pomeranče, pak sháněl černou lunetu, pak nechal prohodit. Akorát minule jsem ještě nechával dělat AR.

Týden zpátky to byl ještě pomeranč.

Doufám, že AR tě už přešlo. Kdyžtak ti klidně pošlu i to tvoje původní sklíčko. :D

Nějaký černooranžový byly tak rok zpátky v inzerci, nevim, jestli to byly přesně ty samý.

Já je loni bral víceméně z nutnosti a cestu jsem si k nim hledal trochu dýl. Nicméně teď na ně nedám dopustit a neumim si představit, že bych je měl pouštět. Přes léto skoro nešly z ruky. Akorát teda uvažuju o dokoupení ještě modrý gumy, abych umlčel těch pár hlasů, který říkaly, že ta oranžová není dost hetero. :D

Odesláno
  V 4. 12. 2015 v 17:58, CEGY napsal:

Mě se líbily Horhe ty černočerný, cos prodal..

Ty mam od nej ja a i pres to, ze jsem si nekolikrat rikal ze jsou zbytecnost, tak pro svoji neobvyklost se jich asi nezbavim.
Odesláno
  V 4. 12. 2015 v 18:18, Kluk jako buk napsal:

uvažuju o dokoupení ještě modrý gumy, abych umlčel těch pár hlasů, který říkaly, že ta oranžová není dost hetero. :D

jojo, oranžová guma budila vášně a podobný reakce jsem taky slýchával. Většinou jsem odpovídal, že mám koule na to to nosit a názor jinejch je mi volnej jak tepláky Růžičkový na kulturistovi z Dachau

Odesláno
  V 4. 12. 2015 v 18:18, milhauszn napsal:

Ty mam od nej ja a i pres to, ze jsem si nekolikrat rikal ze jsou zbytecnost, tak pro svoji neobvyklost se jich asi nezbavim.

Jj, prodávat se budou blbě :)

• po měsíci...
Odesláno

Tohle je příjemně reinkarnované vlákno. Já jsem ty svoje, (resp. Horheho) chtěl prodat, oranžová mě už začala nudit, ale nějak to nešlo. Tak jsem jim přehodil cifr, ručky a lunetu, nahodil AR a jedeme dál. Teda ne já, to se jenom tak říká, jakože já, dělali to pražáci. A právě tím jsou užiteční. AR ale combatům vážně chybí. Tak nějak si časem uvědomuji, že tohle asi budou hodinky nafurt. Ke košili, na hory i do vody. A to je na nich strašně fajn.

post-2667-0-89891900-1453126940_thumb.jpg

post-2667-0-78484400-1453126941_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...