Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  honza napsal:
Že se někomu nelíbí  tvar hodinek, ciferník, ručičky to chápu. Ale  jen proto,že jsou" made in USA" . Na to jsou snad jen BOHNICE.

Když navíc ještě "made in USA" ani nejsou... :-)

Odesláno

To honza a ctenar: unikli vam suvislosti.

"Ale jen proto,že jsou" made in USA" ." Jen proto????? Hovori sa tomu demagogia.Vyberies si tu cast,ktora sa ti hodi do kramu,ostatne odignorujes a posles ma do nejakeho ustavu?

Daj si aspon tu pracu a chod na stranky Hamilton,nabehni mysou na kolekciu khaki a tam ti vypisu comu sa ta kolekcia venuje,k comu sa hlasi.

Nechcem mat na ruke tieto hodinky,Jazzmaster by som si kludne kupil.Co sem pleties Bohnice len preto,ze nedokazes akceptovat nazor iny ako je tvoj.

Odesláno

Podobná diskuse už proběhla v sekci "Německé hodinky" ... Tam ti co nosí letecké hodinky jako je Azimuth Bombardier byli oynačeni minimálně za neofašisty... včetně mně :D

Odesláno

Ale ja som nikoho neoznacil(fasista,cistic etc.),nikoho nikam neposielam.Prave v tom je ten rozdiel.Jedina vec co tu stale musim opakovat a obhajovat je moj osobny OSOBNY nazor na seriu Hamilton khaki,ktora sa hrdo hlasi k urcitym hodnotam,ktore su mne OSOBNE proti srsti a preto si ja OSOBNE tie Khaki hodinky nekupim.To som tu niekde cital,ze som na fore gentlemanov.Vyjadrim svoj OSOBNY nazor na evidentne militantne zameranu kolekciu a spustia sa tu na mna utoky od sudruha,marxistu sa to dostala az k odporuceniu liecby v Bohniciach.Kde presne je to forum gentlemanov?

Odesláno

TO maxs piš sem k věci, a tu ideologickou omáčku si odpusť. Vždy se potom diskuse zvrhne jinam. A myslím si že nám všem je jedno jestli si Hamiltony koupíš nebo ne. Nikdo Ti je nenutí. Možná,to zamrzí firmu Hamilton,až se to dozví.

Odesláno

Tvoje dva prispevky boli vyslovene vecne. Tento posledny je v podstate vysoka hodinarina v skratke :) Prestan sa do mna navazat a nemusim sa branit.

Ani vo sne by ma nenapadlo,ze ked napisem svoj postoj spusti sa proti mne takato kampan :

Odesláno

Amerikáni, co se tenkrát dobrovolně brouzdali po plážích v Normandii, k těm se Hamilton Khaki vztahují a k tomu co tak různě v těch letech po Evropě prováděli. Šup s nima na ruku, to je historie. A taky "americký militarismus". Ztráta paměti a povědomí o tom, že jim za "něco málo" vděčíme nás stále provází.

Odesláno

maxsi maxsi, že je tohle fórum gentlemanů ještě neznamená, že se nikdo neohradí proti ptákovině. Tvoje hlášky typu made in usa, americký militarismus a podobně si fakt zaslouží, aby tě někdo jemně upozornil, že máš v hlavě guláš, kterej tady nechutná... Jak říkal Johnny Rotten - krávy sou tak vošklivý, že si zasloužej, aby je někdo sežral :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  decebal napsal:
tak já ještě jednou zopakuji otázku: co myslíš pojmem "americký militarismus"? v odkazu jsem se rozhodně nedozvěděl důvod, proč bych případně neměl dát hamiltony na ruku.

Má pravdu.:) To bych pak nesměl dát na ruku Seika, ale i třeba IWC a mnoho a mnoho dalších.

Odesláno

Jo a neoblékat si Hugo Boss, protože šil SSuniformy a zavrhovat značku BMW protože původně dělali letecké motory pro německou armádu, a v mercedesech se zase vozili němečtí důstojníci. Člověče, vždyť na každém najdeš nějaký ten škraloup.

Odesláno
  decebal napsal:
co myslíš pojmem "americký militarismus"?

Vietnam,Korea,Kambodza,Granada,Juhoslavia,Afganistan,Irak..............

decebal napsal:
v odkazu jsem se rozhodně nedozvěděl důvod, proč bych případně neměl dát hamiltony na ruku.

Tiez som v ziadnej svojej reakcii nenasiel ziadne nabadanie ani presvedcovanie aby si niekto tie hodinky nekupil.

Jedina vec co sa stala(a nejde mi do hlavy),ze som vyjadril svoj osobny nazor a od tej doby sa tu cas odcasu objavi niekto,kto chce presvedcit mna,ze som blazon a komunista.

Preberali sa tu hodinky Prim k XV zasadnutiu UVKSC,vsetci sa zhodli,ze tieto hodinky by si nekupili(urcite nie ako novu L.E.),lebo symbolizuju nieco co im nie je sympaticke.

Breitlingy to iste v pozmenenom vydani.

Este raz zopakujem svoju otazku:Co Vas motivuje na mna utocit,len pre to lebo si nekupim military hodinky Khaki,ked symbolizuju a ako dodavatel podporuju(podporovali) nieco co mi nie je sympaticke?

Odesláno

Co člověk, to názor. Já si zase naopak myslím, že americký militarismus je v zásadě dobrá věc. Nebýt US Army, tak by nám dneska vládnul nějaký diktátorský dědic Hitlera nebo Stalina.

Ale hodinky bych do toho netahal. I když Hamilton Khaki je velmi dobrá značka se slavnou tradicí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...