Gilius Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Tož tady pár rychlejch fotek(dostal jsem se domů až před chvilou) G-ček,kterýma jsem se podaroval k narozeninám. Mudman Men In Rescue Orange(MIRO) - a jeden "liveshot" : Řadu MIRO(Mudman,Gulfman a Riseman) bych si docela rád zkompletoval.......ta oranžová mne nějak bere
JanC Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 gratulace, opravdu nepřehlédnutelná barevná kombinace a hodinky totéž ! když jsem před rokem a půl vstupoval na tohle fórum, tak si mně lákal na g-shocky a dnes padlo rozhodnutí na 7710, takže až někde omylem rozbiju ironmany, tak je to jasný...
vraby Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 (upraveno) Pěkné,gratuluji.Komplet oranžové bych zkousnul klidně taky.Mudmany máme doma(inverz.disp.) a co kluk s nima vyváděl,jsou pořád OK. Upraveno 19. srpna 2010 uživatelem vraby
Gilius Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Plně oranžové jsou Gulfmany a Risemany. Mudman se takhle nedělá.
bandicoot Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Gratuluju moc, měl jsem tu čest mít taky jedny MIRO. Má to neskutečný grády ta oranžová.Mají na podsvitu taky nějakou srandu, jako gulfmany sekerku?
Gilius Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Taky sekerku(to mají všechny MIRO)......tuhle lajnu si fakt zkompletuju !!!!! Ta oranžová je prostě....jak to napsat......PARÁDA!!!!!!
bandicoot Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Úžasně sytá barva co? Výjimečně najdeš v běžným dni něco podobně svítivýho.
Gilius Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Přesně !!!! A jak to přitahuje pohledy!!!! MI je hodně vysoko
tomsoyer Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Gratuluji, také rád vzpomínám na miro risemany co jsem měl, byly parádní...Doteď mě mrzí že sem se jich na nátlak bývalé přítelkyně zbavil
Gilius Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Jo,pamatuju si je. Tos neměl !!!!
lub Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 gratulace, opravdu nepřehlédnutelná barevná kombinace a hodinky totéž ! když jsem před rokem a půl vstupoval na tohle fórum, tak si mně lákal na g-shocky a dnes padlo rozhodnutí na 7710, takže až někde omylem rozbiju ironmany, tak je to jasný... doporučuju tyhle: zaprvý je mám a zadruhý jsou nejhezčí sorry za plevel Gilie, mudmany máš taky pěkný
noviisek Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Váhám mezi tímto provedením a šedivou verzí. Nějak nevím, co mi bude víc vyhovovat. Na šedé bude krásně vidět bahno, což je plus pro šedou. Ale zase nevím, ach jo. To jsou problémy.
waldo Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Objednaj oboje, tie čo viac padnú do oka si nechaj a druhé pošli do sveta
noviisek Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 (upraveno) Nikde jsem nenašel jakou mají tyto Mudmany lumi a flash alarm, nevíte, zda je stejná jako u šedého modelu? Video s šedým modelem: Nebo má každá verze jiné barvy? A jak je to s tou sekyrkou na displayi, je všude, nebo jenom u MIRO? Upraveno 11. září 2010 uživatelem noviisek
waldo Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 Sekerka v podsvietení by mala byť iba u modelov Riseman, nie Mudman.
noviisek Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 Waldo: Tady jsou ty novější mudmany U MIRO je ta sekerka. Jak tak koukám, tak u modrých třeba není: Můj odkaz Takže asi nebude asi ani u černých a šedých.. Ale ještě mě zají barva toho flash alertu. U šedých je suepr.
gougy Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 Želva zdraví krtka (vloni jsem měl "oranžové období" a pořád mě to drží..) 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se