realcop Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Trpím Chronobundusem jako všichni ostatní tady. Každého teď chytám za ruku a čučím jak pup, co že to má za ťikadla. Při tom zjišťuju, že každé hodinky mají svůj zajímavý příběh Před třemi dny jsem se při zákroku potkal s lékařem rychlé záchranné služby a hned sem ho čapnul za ruku. Koukám a on má na ruce reklamní hodinky chronograf WEST (značka cigaret). tak jsem chvilku krafali o hodinkách. řekl mi, že jedno při nehodě pomohl řediteli výhradního zastoupení zn. WEST v ČR a od té doby jsou kamarádi. Když měl svátek dostal od něj karton cigaret a reklamní hodinky. Tak je nosil do práce protože do společnosti má hodinky zn. GROVANA, které si nechce zničit. Jedou mu po tlapě s WESTkama bacil nějaký schizofrenik a přestaly šlapat. Libily se mu a tak je dal do hodinářství. Čekal že oprava reklamních hodinek asi někde z číny bude stát pár drobných. Když si přišel hodinky vyzvednout, hodinář mu předal nějakou poničenou součástku strojku a účet na dva litry. O doktora se prý pokoušely mrákoty. Na vysvětlení mu hodinář řekl, že to jsou sice reklamní hodinky, ale bije v nich strojkové srdíčko za min 6500 Kč. A že oprava takové drahocenosti něco stojí. Přikládám foto. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem realcop
vraby Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Teď jestli s ním hodinář nezahrál nějakou habaďůru? U reklamních hodinek strojovna za 6500?Možné to třeba je,určitě se tu někdo k tomu vyjádří.Já bych pro jistotu zašel ještě k jinému hodináři.
Horhe Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) Kdyby tam byl např strojek Ronda a měnil ho celej, tak proč ne. Bavíme se samo o quartzu. orientační ceny strojků ZDE Blbě jsem si to přečetl, celej strojek za dvojku jo, za 6.5 je to blbost. Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem Horhe
Jakubisko Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Pokud vteřinovka skáče jak má, tak z druhé fotky to vypadá, že to jsou mechaniky. A jestli je to nějaký klon ETA, ač žlutožlutá Čína, tak je účet na dva tisíce reálný.Jen jsem nějak nepobral tu funkci chronografu - že by byl na subdialu na čísle devět?
Horhe Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Bych to spíš tipnul na quartz s tím, že vteřinovka skáče mimo indexy.
realcop Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Panové ten doktor vůbec netuší, co je uvnitř. A zase jako strhnout mu je z ruky a rvat se do nich nožem na to odvahu nemám. Takže prodávám jak sem nakoupil.
Kalifx Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 A jakou funkci má proboha ten sub na 12?
Mari Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Na 12 je ukazatel desetin sekundy. Ručička to oběhne jednou za 2s. Na 6 sekundy na 9 minuty.
Horhe Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Stejně si myslim, že je úplně zbytečný sem něco takovýho tahat. 1 2
realcop Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) Re Horhe a možná i jiným Myslím si, ale třeba se pletu, že toto je fórum o hodinkách. Jeho název není fórum o superdrahých hodinkách, nebo fórum hodinek, které si nemůže běžný smrtelník dovolit, nebo snad fórum o hodinkách pro snoby. Je to prostě fórum o hodinkách. Dneska jsem třeba na slečně lékárnici nalezl úžasné hodinky Michele v hodnotě 10 000 dolarů, (dar od tatínka) a jestli ji přesvědčím, tak je zejtra vyblejsknu a dám je sem. Jsem tady nováček a vím, že mně po tomto setřete jak malého haranta, ale teď si dovolím trochu ostřejší tón. S přistupem: "Tohle je šmejd, tohle je out,tohle hnus a tohle moc levné, proto to sem nepatří", se také může stát, že na toto známé a všemi uctívané fórum přestanou chodit uživatelé, kteří budou mít plné zuby snobáren. Nakonec by tu mohla zůstat skutečně jen parta snobáků, co se budou trumfovat, kdo si koupil dražší hodinky. Nesmirně si vážím lidí na tomto fóru, kteří dokáží uplatnit konstruktivní kritiku, na základě svých zkušeností. Jsou ale i tací, kteří jen papouškují, co někde slyšeli. A proklamují superdrahé značky, jen aby vypadali in. Toto je fotogalerie a mně prostě baví fotit hodinky. Obdivuju krásné hodinky ať už mají jakoukoliv cenu. Mám rád ťikot jejich srdíček, ať už jsou mechanická, quarzová nebo jiná. A myslím, že není nic špatného na tom fotit je a vyprávět jejich příběhy. Protože podle mně třeba příběh o Prim Orlíkách které doputovali do své vlasti po mnoha a mnoha letech je úžasný. Takové hodinky mají duši. Jsou lidé, pro které není problém koupit si třeba Rolexy a nosí je do práce. K úspěchu se hodí drahé hodinky. A lidé, kteří tvrdě pracují a umí vydělat peníze svými schopnostmi si takový luxus zaslouží. Ale Braitle co si někdo koupí za 2 míče, a čumí na ně doma do vytríny, aby se mu nepoškrábaly, to podle mně nemá cenu. Hodinky jsou krásné jen když je někdo nosí. Někdo jezdí ve Škodovce jiný v Bentleyi. Mně třeba zajímají zbraně. Na fóru o zbraních se poznají amatéři tak, že mluví v superlativech o pistoli Glock a jiné zbraně haní jako bezcenné a ztrátu peněz. Ve skutečnosti většinou tito lidé žádnou zbraň neměli. Nebo si prostě rovnou pořídili Glocka a jiné zbraně nevyzkoušeli. Mimochodem Glock je skvělá zbraň a užíval sem ji bezmála 10 let Zkušený člověk vám řekne, že zbraň je záležitostí vkusu. Někomu vyhovuje ta jinému tato. Jak se říká: Pokud ji miluješ není co řešit. Tady na fóru o hodinkách to bude asi to samé. A děkuji předem zdejším přispěvatelům, kteří nehaní fotky nebo příspěvky u levnější cenové kategorie. Protože každému co jeho jest. Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem realcop 3 2
farářskej Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 realcope, člověče... to se nesmíš hned vrhat na lidi a rekognoskovat jim hodinky - co si o nás jako zájmový skupině taková slečna lékárnice pomyslí
sureshot Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 komentar sa blizil skor k forum.britva.cz
realcop Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) To Farařskej: Než sem dostal Chronobundus tak sem se lidem na ruce nevrhal. To bys nevěřil jakou krásu lidi kolikrát na ruce nosi. Přitelkyně tvrdí, že sem zmagořil. Jdu do krámu a pronásleduju lidi dokud neuvidím co mají za hodinky. V práci jdu na obchůzku a strávim hodinu v hodinářstvi. Normálně mi hráblo. A na služebním opasku sem začal nosit kompaktní digital, abych hned mohl dělat obrázky hodinek. Pomóóóóóc. Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem realcop
sureshot Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 takych nas tu je V 21. 8. 2010 v 22:27, 'realcop' napsal: To Farařskej: Než sem dostal Chronobundus tak sem se lidem na ruce nevrhal. To bys nevěřil jakou krásu lidi kolikrát na ruce nosi. Přitelkyně tvrdí, že sem zmagořil. Jdu do krámu a pronásleduju lidi dokud neuvidím co mají za hodinky. V práci jdu na obchůzku a strávim hodinu v hodinářstvi. Normálně mi hráblo. A na služebním opasku sem začal nosit kompaktní digital, abych hned mohl dělat obrázky hodinek. Pomóóóóóc.
Kalifx Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) V 21. 8. 2010 v 22:18, 'farářskej' napsal: realcope, člověče... to se nesmíš hned vrhat na lidi a rekognoskovat jim hodinky - co si o nás jako zájmový skupině taková slečna lékárnice pomyslí A co teprve takovej mlíkař. Kam se vlastně poděl mlíkař? To Skutečnejpolicajt: Brajtle za dva míče, jak píšeš, není zase tak snadný koupit. Ledaže bych svařil pár BfB a dal je svýmu pejskovi jako apartní obojek. Hele v klidu. Tady jsme v podstatě všichni jako skřítci. A jací jsou skřítci? Klidný... Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem Kalifx
realcop Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 A jací jsou skřítci? Klidný.....! Miranda při přepadení kafé baru z Pulp Fiction Jo!!!!!!! můj oblíbený film
sureshot Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 vcera som sa zasmial 2x a dnes to vyzera rovnako az ked skutocnypolicajt odhalil tajomstvo mi to doslo
realcop Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 sureshot No vidíš a pak, že s policajtama není sranda. To říkají jenom ti co dostali pokutu.
Kalifx Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 V 21. 8. 2010 v 23:28, 'realcop' napsal: A jací jsou skřítci? Klidný.....! Miranda při přepadení kafé baru z Pulp Fiction Jo!!!!!!! můj oblíbený film No právě. Je to taky můj oblíbenej film.
sureshot Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 ja som trochu prismutnely lebo som ho videl min 50x a nedoslo mi V 21. 8. 2010 v 23:41, 'Kalifx' napsal: No právě. Je to taky můj oblíbenej film. nie nie je s vami sranda ale nejdem FLAMEovat vlakno V 21. 8. 2010 v 23:40, 'realcop' napsal: sureshot No vidíš a pak, že s policajtama není sranda. To říkají jenom ti co dostali pokutu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se