ToMa Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Bílá kráva je super, takový francouzský vesnický prostředí, fantastický majitel a je to kousek od Cestru.Díky za tip, vyzkouším. Hovězí já rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Tak vecera v SaSaZu vcelku klasicka - rolky a hanoj v pohode? , neregistrovali sme nejake negativne zmeny na jedle?.a ze to je drahe, to som uz pisal hore. Obsluhu neviem ohodnotit. seh1ToMa - dakujem za tip, urcite tam zajdeme! ...a ked este mate nejaku dobru skusenost, tak sem s tym! Mna este napadlo - Grosseto Pruhonice, velmi prijemna obsluha, vhodne aj pre deti ( pri peknom pocasi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Taky tam jezdí hodne borci s mercedesama, co rozumí vsemu.myslim, ze tymto si povedal o sebe viac ako si planoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 (upraveno) To maxigabrielg: myslím, že bývalá Tvrz v Průhonicích tu již byla zmíněna: http://www.podzamkempruhonice.cz/restaurace/menu.php, ale nikde jsem tu neviděl Svatýho Havla: http://www.chateauhotel.cz - tam je šéfkuchař mediálně známý Ondra Slanina Upraveno 5. října 2014 uživatelem ToMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Kluci, a jezdíte někdo k Vencovi do jeho restaurace Na pekárně v Čakovičkách ?Já bych tam mohl jíst každý den, jak moc mi ta jeho domácí jídla chutnají.....pro ty, co neznají, vřele doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ToMaTonda73sledujem,ze mam este vazne slabiny... vsetko prešetrim a zreferujem! pre velky vcerajsi uspech sme pre svokru zopakovali obed v SaSaZu foto - Hanoj krevety, SaSa rolky ( tunak+losos), a tatarak z Lososa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ToMaTonda73sledujem,ze mam este vazne slabiny... vsetko prešetrim a zreferujem!pre velky vcerajsi uspech sme pre svokru zopakovali obed v SaSaZu foto - Hanoj krevety, SaSa rolky ( tunak+losos), a tatarak z Lososa. image.jpgTak co si budeme povídat....vypadá to moc pěkně......ale ta lehká cola s citronem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Kluci, a jezdíte někdo k Vencovi do jeho restaurace Na pekárně v Čakovičkách ?Já bych tam mohl jíst každý den, jak moc mi ta jeho domácí jídla chutnají.....pro ty, co neznají, vřele doporučuji... Bajecna kuchyne, nikde nedostanes tak dobrou ceskou klasiku. Sice krapet z ruky, ale porad narvano. Chce to radsi vzdycky mit rezervacku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 (upraveno) Kolegové, nějaký tip v Bratislavě prosím?(UFO proběhlo, vracet se nebudu, celkem se mi líbí - a chutná Messina) Ideálně moderní pojetí, molekulární kuchyně apod., degustační menu atp..Předem děkuji Upraveno 5. října 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Jinak super jidlo zamerene na ceskou kuchyni let minulych je i v penzionu v Polich. Je to kousek od letiste Ruzyne obec Male Cicovice. Prostredi byvaleho jezuitskeho statku hezky zrekonstruovane, da si i dobre prespat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Kolegové, nějaký tip v Bratislavě prosím?(UFO proběhlo, vracet se nebudu, celkem se mi líbí - a chutná Messina) Ideálně moderní pojetí, molekulární kuchyně apod., degustační menu atp..Předem děkuji Kdyz jsme v Blave a mame zajem o kulinarsky zazitek, jedeme do Gyoru. Jinak je to asi jedno kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Kdyz jsme v Blave a mame zajem o kulinarsky zazitek, jedeme do Gyoru. Jinak je to asi jedno kde.spravne!a netreba az do Gyoru, hned za hranicou asi 14 km? je super zazitok - vhodne aj pre deti - voda, koniky, prijatelne jedlo a ceny, hovoria slovensky...http://www.saricsarda.hu/sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 (upraveno) spravne!a netreba az do Gyoru, hned za hranicou asi 14 km? je super zazitok - vhodne aj pre deti - voda, koniky, prijatelne jedlo a ceny, hovoria slovensky...http://www.saricsarda.hu/skTak to diky za tip, urcite skusime. Vivat halaszle a hortobagyi Upraveno 5. října 2014 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 pacal perkelt agyvelövelsültkacsaGundelufffff..... moja dietka je v ohrozeni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Nevim cim to je, ale Madarsko je jedina zeme z byvaleho vychodniho bloku kde se clovek dobre a kvalitne naji prakticky v kazde restauraci. V jine zemi je to bud nahoda nebo na referenci. A stejne to tam bylo i za totace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 oni to berú strasne vážne a tie porcie?!to clovek nechape!csirke paprikas tejfölös galuska!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ToMaTonda73sledujem,ze mam este vazne slabiny... vsetko prešetrim a zreferujem! pre velky vcerajsi uspech sme pre svokru zopakovali obed v SaSaZu foto - Hanoj krevety, SaSa rolky ( tunak+losos), a tatarak z Lososa. image.jpgAz budes priste v SaSaZu skus kure Bombay, je to opravdu delikatesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Byli jsme pred casem v Budapesti. Vybrali si na blint v centru restauraci, ktera co se tyce interieru byla uz davno za zenitem. Nastesti jsme to nevzdali a tak bajecny paprikas s haluskami nikdy predtim nejedli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Jako od babičky :-)csirke paprikas tejfölös galuska!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Kaldoun a posvícenská kachna u Hubálků. Neskutečně jsem se včera najedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se