Columbus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 V jednom japonském obchodě jsem našel otřesné modely nových limitovaných Fortisů. Něco tak šíleného jsem dlouho neviděl, příznivci značky prominou . Obrázky z http://www.isozaki-t....com/fortis.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Má to jednu výhodu, je to limitka, tak toho aspoň nebude moc Není někde pohled na dýnko? (že by modrý rotor ) Japonci to stejně koupí, ke žlutomodrému manga triku jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 11:54, 'gougy' napsal: Má to jednu výhodu, je to limitka, tak toho aspoň nebude moc To je fakt, alespoň to nebude hodně strašit i když tyhle Fortisy by asi moc neděsily. Nedokážu si představit, že by si je koupil třeba někdo od nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Ježíšmarjá!!! Já jsem měl dosud o této značce iluze a většina jejich hodinek se mi líbila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Kucí, zapomínáte na YPOuše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) do mesice budou tady doplnovat dalsi limitku Cargo edit: koukam, Harry, ze mame stejnou myslenku Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 2012 kusů? To má něco společnýho s koncem světa, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 12:56, 'farářskej' napsal: 2012 kusů? To má něco společnýho s koncem světa, ne? Přitom je všechno trochu jinak 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 13:00, 'gougy' napsal: Přitom je všechno trochu jinak to je uzasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Já bych kladl důraz na ten JAPONSKEJ obchod. Přeci jen je to lán světa, vkus a designový požadavky jsou tam někde jinde než v konzervativní Evropě, kde by tohle značka asi neměla odvahu nabízet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Já myslel, že skeletonizujou se jenom hezký stroje Mně by ani tak nevadily ty barvy, jako ten plechovej look motoru...to měli kucí nějak podizajnovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Né že bych byl znalec, ale totot?? Fakt ošklivé káčátko....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 matternova tvorba nie je úplný omyl, ale hodinke e-e. Silberstein podľa mňa z toho konceptu vyťažil maximum - s eleganciou jemu vlastnou. niektoré jeho výtvory sú naozaj nadčasové. na druhej strane, keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. myslím že ani v japonsku tieto fortis hit nebudú www.art-mattern.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 ale tak ... japani, ti maju vsetko inak ani len cd bez bonusov tam neuzrie svetlo sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) KRÁSA - NAŽIVO JEŠTĚ LEPŠÍ JINAK FORTIS MÁ NOVÝ WEB - http://www.fortis-watches.com/front_content.php Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 V 24. 8. 2010 v 14:42, 'sureshot' napsal: ale tak ... japani, ti maju vsetko inak To si můžeš koupit i u nás, v Koscomu to mají přímo ve výloze. Za mě jediný - nevypadá to jako hodinky za 30 klacků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Jo, dneska jsem ty "Japončíky" od Fortisu viděl a jsou hoodně divný. Jinak v Koscomu velkej výběr a řekl bych, jako bývalý majitel Fortisek, že se firma zvedá, tedy jak kvalitativně a imageově, tak bohužel i cenově, ale tak to asi má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Pěknej hnus. Se múžou stydět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 19:16, 'quartzik' napsal: Pěknej hnus. Se múžou stydět... v mŮžou se píše u s kroužkem, ne s čárkou. Jinak si zvykněte na to, že jsou na světě lidi, kteří si prostě koupí ulítlé hodinky za 30 tisíc a jsou rádi, že vypadaj jinak než ostatní hodinky. Stydět se může spíš firma, která je podělaná a dělá hodinky, který, když si je koupíš, nikdo si jich ani nevšimne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se