StanoBare Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 20:40, 'Darek73' napsal: Jinak si zvykněte na to, že jsou na světě lidi, kteří si prostě koupí ulítlé hodinky za 30 tisíc a jsou rádi, že vypadaj jinak než ostatní hodinky. Stydět se může spíš firma, která je podělaná a dělá hodinky, který, když si je koupíš, nikdo si jich ani nevšimne. s Prvou vetou suhlas, s Druhou ani tak nie, dovolim si nesuhlasit. Uz sa tu pisalo, ze vacsina ludi si aj tak nevsimne co mas na ruke, nie su tak v obraze ako mnohi tu na fore. Urobis si hlavne radost ty sam sebe! Casto je sperk vo vnutri puzdra, detail na ciferniku, odliatky indexov, rozlozenie subcifernikov, symetria alebo nejaka finesa, co to vtipne nabura. Ked si to vsimnu i druhi, je to plus navyse. Takisto je za tym historia, vyvoj znacky, ktora "zmrzne" na designe x rokov....a na co menit? Ked je charakteristicke? (myslene vseobecne). Fortis ma svoj styl a urcite sa najde rovnake mnozstvo nas, ktory tu - podla teba nevyraznost(?) - u niektorych modelov ocenia. alebo som to zle pochopil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 21:24, 'StanoBare' napsal: s Prvou vetou suhlas, s Druhou ani tak nie, dovolim si nesuhlasit. Uz sa tu pisalo, ze vacsina ludi si aj tak nevsimne co mas na ruke, nie su tak v obraze ako mnohi tu na fore. Urobis si hlavne radost ty sam sebe! Casto je sperk vo vnutri puzdra, detail na ciferniku, odliatky indexov, rozlozenie subcifernikov, symetria alebo nejaka finesa, co to vtipne nabura. Ked si to vsimnu i druhi, je to plus navyse. Takisto je za tym historia, vyvoj znacky, ktora "zmrzne" na designe x rokov....a na co menit? Ked je charakteristicke? (myslene vseobecne). Fortis ma svoj styl a urcite sa najde rovnake mnozstvo nas, ktory tu - podla teba nevyraznost(?) - u niektorych modelov ocenia. alebo som to zle pochopil? Zcela souhlasím! Ten nevýrazný styl se líbí třeba mně. Zvlášť, když nemám na to mít hodinek kupu. Proto mám B42 Flieger. Ale taky se mi prostě líbí, když se značka umí i odvázat. Kdybych měl dost peněz, určitě bych si i něco ulítlého koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondy Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 V 24. 8. 2010 v 11:38, 'Columbus' napsal: V jednom japonském obchodě jsem našel otřesné modely nových limitovaných Fortisů. Něco tak šíleného jsem dlouho neviděl, příznivci značky prominou . Obrázky z http://www.isozaki-t....com/fortis.htm Ty jo fakt úlet barevnosti možná na léto na pláž? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizzly Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Me se libi. Treba na party a volnej cas. Jen mi design nesedi k modelu ´spacematic´ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kexx Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Tuhle šílenost nesmí vidět kamarád, do konce mých dnů by si ze mne dělal srandu za moje Fortisky.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzedek Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 (upraveno) Za mě tedy nic moc, vlastně se mě nyní nelíběj vůbec,avšak třeba za pár let budou pro mě naprosto v pohodě a dokonce budou preferované před ostatními. Upraveno 25. prosince 2010 uživatelem dzedek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Asi jsem divnej, ale mně se líbí. Jako svoje první Fortisky bych si je nepořídil, ale podle mě jsou správně funky a k výraznějšímu tričku jsou dokonalé. Ani to nemusí být manga tričko, určitě by šly i ke spoustě věcí třeba od Vehicle, zrovna k mému modrému triku by sedly jak p...l na hrnec.A to jsem jinak na svůj věk dost konzervativní týpek Ale když se chce člověk odvázat, tak proč ne - a pořád má na ruce kvalitní hodinky. A to se přece počítá, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frayer Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 A pristi limitka bude ruzova pro holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 To je hnus, velebnosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.Vacík Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Třeba to bude jak s Olivama - musí se k tomu člověk "projíst"... ale pochybuji, že se mi časem začnou líbit, je to snad jediný modelFortisek, na který se nedá moc koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 U Fortisu nektere limitky nechapu , ale nekdy se zadari - B-42 ART EDITION ?PLANET? by WINNER. Tyhle jsem jeste tady v diskusi nevidel. Co vy na to? Lumi dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sennori Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 V 29. 3. 2011 v 12:01, 'libor2002' napsal: U Fortisu nektere limitky nechapu , ale nekdy se zadari - B-42 ART EDITION ?PLANET? by WINNER. Tyhle jsem jeste tady v diskusi nevidel. Co vy na to? Lumi dobry Opravdu hezke v lumi, jinak neprehledne, ale limitka jak se patri. B-42 jsou proste nadherny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 V 24. 8. 2010 v 15:37, 'YPO' napsal: KRÁSA - NAŽIVO JEŠTĚ LEPŠÍ JINAK FORTIS MÁ NOVÝ WEB - http://www.fortis-wa...ont_content.php na fotce divny nazivo bomba..........a obracene,platilo a platit bude! za mne............. jsou vyborny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 To je hnus. Celkově od Fortis se mě nelíbí ani jedny hodinky. Řekl bych, že je to hodně přeceňovaná značka hodinek a serou mě, že nedělají nic v quartz, to je asi jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 V 20. 5. 2011 v 18:29, 'quartzik' napsal: že nedělají nic v quartz, Ale to není pravda. Třeba Harry má doma Fortisky na baterku(ty parádní růžové pilotky )..... A když koukneš na ebay,jistě najdeš další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 V 20. 5. 2011 v 18:29, 'quartzik' napsal: To je hnus. Celkově od Fortis se mě nelíbí ani jedny hodinky. Řekl bych, že je to hodně přeceňovaná značka hodinek a serou mě, že nedělají nic v quartz, to je asi jasný. Proč chodíš diskutovat na vlákno v sekci Fortis, když se ti žádné hodinky od Fortis nelíbí? Prudit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Tohle a hnus?? Tak to "quartziku" ani NAHODOU!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Ta limitka je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 V 23. 5. 2011 v 18:38, 'Darek73' napsal: Proč chodíš diskutovat na vlákno v sekci Fortis, když se ti žádné hodinky od Fortis nelíbí? Prudit? Ze te to vubec prekvapuje, je potreba zaprudit a hodit jedovatou slinu, no ne? Jinak to ze Fortis nedela baterkovy hodinky je lehce dezinformacni. Pravda, v soucasnosti takovy model v nabidce neni, ale jeste pred nedavnem byl model Spacematic Eco (tedy soucasna modelova rada), ktere se daji bez problemu u prodejcu najit (nove). Prestali je vyrabet prave kvuli male prodejnosti. Starsich quartz modelu vyrabeli docela dost, vcetne modelu Flieger 40mm (mam dva), ktere se v automatu stale vyrabi. Jinych modelu bylo spousta, nekolik jich mam (vcetne NOS kusu). Jinak je jasny ze kazdymu se libi neco jinyho, coz ovsem neznamena ze budu nekam psat "tohle je hnus"... Trochu slusnosti kamarade..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 (upraveno) V 2. 9. 2010 v 15:58, 'Ondy' napsal: Ty jo fakt úlet barevnosti možná na léto na pláž? Zrovna dnes jsem se díval do výlohy Koscomu a viděl tam hodně podobné (mám pocit, že byly víc do žluta, ale na internetu jsem je nenašel). Říkal jsem si, že v té výloze jsou to asi jediné Fortis, které se mi docela líbí. A potom sednu k počítači a narazím na tohle vlákno :-) Upraveno 24. května 2011 uživatelem Tyg80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se