sauce Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) Jaký je váš smysl života? Proč žijete? Co vás naplňuje? Co dělá život snesitelnější?Já osobně teď na tuhle otázku nějak nedokážu odpovědět... Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem sauce
jankoxxx Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) Jaký je váš smysl života? Proč žijete? Co vás naplňuje? To je otazka ktoru som si po divokej mladosti a nasledujucich nasledkoch kladol dost casto a dospel som k tomu ze v prvom rade je to robit radost v zivote sebe ale aj svojmu okoliu v co najvyrovnanejsom pomere. Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem jankoxxx
Milis Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Smysl života je život sám o sobě, tzn. množit se jak krysy furt pryč, na to konto vidím kdesi v nedaleké budoucnosti skutečnost, že se taky jako krysy požereme navzájem. A bude po smyslu. Jinými slovy - život jako takovej žádnej hlubší smysl nemá a my ho dost přeceňujem - proto pátráme po nějakým tom jeho smyslu, abychom měli alibi.
sauce Odesláno 26. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 42 ? Teď ještě tu správnou otázku k téhle odpovědi...
Josef01 Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 sauce: smysl života je v hledání jeho naplnění a najít to lze pouze pozitivním myšlením. Život se prostě musí žít a ne protrpět. Každou nesmyslně prožitou hodinu ti nikdo nevrátí a člověk má udělat vždy to co cítí, že je správné, ne co mu ostatní namlouvají, že je správné. Pokud někdo hledá odpověď na otázku co dělá život snesitelnějším, je už samo o sobě tragedie....
dagou Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Teď ještě tu správnou otázku k téhle odpovědi... život, vesmír a vůbec?
sauce Odesláno 26. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Pokud někdo hledá odpověď na otázku co dělá život snesitelnějším, je už samo o sobě tragedie.... To nepopírám...
sureshot Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Teď ještě tu správnou otázku k téhle odpovědi...
Jarett Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Na tuto otázku vcelku trefně před lety odpověděl jeden z nejlepších českých filozofů prof.Machovec ... "celý život jsem pátral, abych došel k závěru, že život jako takový žádný objektivní smysl nemá, má ho jen v relaci, ve vztahu, k něčemu nebo někomu"
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) tohle Tak kvůli TOMUHLE rozhodně stojí za to žít A jinak bych řekl pragmaticky - zachování a rozvoj druhu. Nejen rozmnožování jako takové, ale především vytváření podmínek, poučení atp. pro další generace. Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem gougy
Viktor Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Myslel jsem, že na tyhle vlákna - sociologický sondy, jejichž smysl (života) na Chronomagu mi uniká , tady má licenci Onion aka Onisan/Onisau, a hele, sauce je taky umí 1
vanderB. Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 zlaty 18. století, člověk dřel na poli, chodil do kostela a všechno bylo tak jasný! taky mně to vrtá hlavou a proklínám za to všechny osvícence! vyvedli nás z platónovský jeskyně ven a nechali nás tam stát na slunci...a co mám jako dělat venku, ja si v jeskyni nestezoval! na pichu všechno pardon
jankoxxx Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 zlaty 18. století, člověk dřel na poli, chodil do kostela a všechno bylo tak jasný! taky mně to vrtá hlavou a proklínám za to všechny osvícence! vyvedli nás z platónovský jeskyně ven a nechali nás tam stát na slunci...a co mám jako dělat venku, ja si v jeskyni nestezoval! na pichu všechno pardon tak pokial si spominam mozu za to hlavne adam a eva ale to uz sme trochu OT
Koza_c Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Jaký je váš smysl života? Proč žijete? Co vás naplňuje? Co dělá život snesitelnější? Já osobně teď na tuhle otázku nějak nedokážu odpovědět... Jaky je muj smysl zivota - nevim. Proc ziju - nevim. Co mne naplnuje - nevim nebo nedokazi presne posoudit. Co dela zivot snesitelnejsim - nevim a sice tezko rici. Na vsechny otazky odpovezeno pravdive! Stejne kazdy jednou umre.
Diamondking Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Čím dýl žiju, tak tím míň vidím smysl života.......
Bullet Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 To je velmi subjektivni, kazdopadne pro mne je to uz par let moje dcera, ta me celkem naplnuje tim cemu se asi rika smysl zivota...Jinak ale vzhledem k tomu jak dnesni populace zije, si myslim, ze smyslem zivota je prezit(bohuzel jakkoli) a nezit v uplnych srackach...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se