Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Pochlubíš se, kde jsi je sehnal? Nedávno byly jedny na ebay, ale ta nabídka z Litvy mi byla moc podezřelá, abych se o to zajímal.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Po čase opět na ruce. Naprosto skvělý digi. Problém ale je, že se u mne na ruku moc nedostanou, takže se vždy jednou za čas objeví myšlenka, zda je neposlat dál, třeba by je někdo užil víc než já... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem lucid
Návštěvník YPO
Odesláno

jestli nejsou domrdaný tak se jich klidně ujmu, akorát nevím kolik to stojí a sem dost lakomej

Odesláno

Po čase opět na ruce. Naprosto skvělý digi. Problém ale je, že se u mne na ruku moc nedostanou, takže se vždy jednou za čas objeví myšlenka, zda je neposlat dál, třeba by je někdo užil víc než já... 

Musím konštatovať, že sa aj mne páčia, a možno by som o nich uvažoval, ale takisto nepoznám ich čistú hodnotu, navyše, predpokladám, že tie, čo mám teraz, majú podobnú hodnotu :)

• po měsících...
Odesláno

Leto je v plnem proudu, akumulator si dnes chrochtal blahem, dostal pekne napapat. Nejdrive na koupališti,

a pak na kole.

Hodinky maji bez par tydnu sest let. Vse funguje jak ma, pouze prave spodni tlacitko (Set -) ma tuzsi chod nez ostatni, jako by bylo necim zalepene, nebo tak neco.

Odesláno

Musím konštatovať, že sa aj mne páčia, a možno by som o nich uvažoval, ale takisto nepoznám ich čistú hodnotu, navyše, predpokladám, že tie, čo mám teraz, majú podobnú hodnotu :)

Myslím kemo, že tyhle Seiko mají několika násobně vyšší hodnotu..

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zrovna se jedny nové objevily na ebayi za 450 liber... uff, být o 100 liber levnější, tak asi neváhám, takhle už je to prostě moc...  :wallbash:

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Je třeba tyto hodinky odepsat, zavrhnout, prostě si na nich "něco" najít a dělat, že je nechci....však já na to přijdu... 

Odesláno

Pod 10 už na ně nekápneš, já je vyhlížím přes rok, snad mi to tentokrát už klapne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...