quattroRS Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Tie hodinky sú nádherné, hranaté, štvorcové, presne môj štýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Začalo sněžit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 provokatér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Dvě ze soboty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Pochlubíš se, kde jsi je sehnal? Nedávno byly jedny na ebay, ale ta nabídka z Litvy mi byla moc podezřelá, abych se o to zajímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Pochlubíš se, kde jsi je sehnal? Nedávno byly jedny na ebay, ale ta nabídka z Litvy mi byla moc podezřelá, abych se o to zajímal.Japonsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) Po čase opět na ruce. Naprosto skvělý digi. Problém ale je, že se u mne na ruku moc nedostanou, takže se vždy jednou za čas objeví myšlenka, zda je neposlat dál, třeba by je někdo užil víc než já... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 jestli nejsou domrdaný tak se jich klidně ujmu, akorát nevím kolik to stojí a sem dost lakomej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Po čase opět na ruce. Naprosto skvělý digi. Problém ale je, že se u mne na ruku moc nedostanou, takže se vždy jednou za čas objeví myšlenka, zda je neposlat dál, třeba by je někdo užil víc než já... Musím konštatovať, že sa aj mne páčia, a možno by som o nich uvažoval, ale takisto nepoznám ich čistú hodnotu, navyše, predpokladám, že tie, čo mám teraz, majú podobnú hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Leto je v plnem proudu, akumulator si dnes chrochtal blahem, dostal pekne napapat. Nejdrive na koupališti, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a pak na kole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodinky maji bez par tydnu sest let. Vse funguje jak ma, pouze prave spodni tlacitko (Set -) ma tuzsi chod nez ostatni, jako by bylo necim zalepene, nebo tak neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Nenávist! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ja to chapu, ta zelena konvicka je fakt bomba. Ale vis co? Jestli ji opravdu tak moc chces, domluvime se. I kdyz to nebude vubec lehke dcerku presvedcit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Konecne se da venku dychat, takze rychle otevrit okna a vetrat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Musím konštatovať, že sa aj mne páčia, a možno by som o nich uvažoval, ale takisto nepoznám ich čistú hodnotu, navyše, predpokladám, že tie, čo mám teraz, majú podobnú hodnotu Myslím kemo, že tyhle Seiko mají několika násobně vyšší hodnotu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Fajn odpoledne u vody, na kole, v hospode, na pouti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Zrovna se jedny nové objevily na ebayi za 450 liber... uff, být o 100 liber levnější, tak asi neváhám, takhle už je to prostě moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 ups... offer accepted... tak to bylo rychly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Je třeba tyto hodinky odepsat, zavrhnout, prostě si na nich "něco" najít a dělat, že je nechci....však já na to přijdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Pod 10 už na ně nekápneš, já je vyhlížím přes rok, snad mi to tentokrát už klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se