tombas Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Tak si myslím, že se to začíná zvrhávat. 9k už je hodně daleko od limitu 2,5k. Takových tipů už by mohlo být mnohem více, taky mám tajné favority, ale asi to nemá smysl.Nicméně mám docela špatnou zkušenost s levnými Casii, takže tam bych byl opatrný a raději volil jinou značku.V této cenové kategorii bych raději volil quartz, automaty jsou lákavé, ale velkou přesnost nelze očekávat, výrobní tolerance už jsou dost velké a přesné seřízení (pokud bude vůbec možné) bude taky u hodináře něco stát.
Adam99 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Ještě mě napadly Dugena 4167821 ale jsou to zase jen quartzky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 (upraveno) Tak za takové doporučování hodinek Casio,JL atd. jsem tu před rokem (můj začátek 1.9.09)dostal takovej sprdunk že nadlouho jsem si rozmyslel jako nováček někomu něco radit. Upraveno 2. září 2010 uživatelem vraby 1
ricous Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Tak si myslím, že se to začíná zvrhávat. 9k už je hodně daleko od limitu 2,5k. Já vím, že je to hodně přes limit a proto jsem to tam i psal. Chtěl jsem to hlavně postnout kvůli té podobnosti...
tombas Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Tak za takové doporučování hodinek Casio,JL atd. jsem tu před rokem (můj začátek 1.1.09)dostal takovej sprdunk že nadlouho jsem si rozmyslel jako nováček někomu něco radit. No a co chceš dělat s limitem 2,5k? Stejně to asi bude jen na chvíli a pak si klučina koupí něco pořádného. Tyhle mu zůstanou maximálně na práci a hrubé zacházení. PS. Já Casia nedoporučuji, já od nich odrazuji, ale za JL se stydím, to jo , ale vypadají slušně, průměr 44mm solidní no ne?
vraby Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 No a co chceš dělat s limitem 2,5k? Stejně to asi bude jen na chvíli a pak si klučina koupí něco pořádného. Tak ať ještě počká a něco málo došetří.
railmaster Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Za Casio Oceanus by som sa určite nehanbil.
Teatime Odesláno 2. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Přátelé, díky, sypte to sem dál a furt! V dané cenové kategorii se asi držme quartzu, jak píše tombas, možná sem měl už na začátku zmínit, že budoucí uživatel hodinek pracuje mj. s vibrační leštičkou Adam mne v SZ upozornil, že jako neregistrovaný neuvidí dotyčný fotky; já si to neuvědomil.A vidíte, už je náš, teď se zaregistruje a do roka a do dne vybíráme bižů v ceně se dvěma nulami navíc
tombas Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Tak ať ještě počká a něco málo došetří. Raději ať si něco koupí hned, smaže odkaz na Chronomag, zapomene heslo a už nikdy se sem nevrátí, jinak bude ztracen!
r.obot Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Tohle mi připomíná jednoho mého známého, který se mi nedávno chlubil, jak, dle svých slov "vydrbal" s drahými obchodníky, když sehnal 10 deka salámu za za sedm korun......Všechny věci mají svojí hodnotu a s tím vydrbat prostě nejde. On vydrbal akorát sám se sebou, že žral ovoněnej škrob s nápisem salám na obalu.Stejně tak je to i s hodinkami, auty, oblečením....atd.No, abych nebyl úplně OT: doporučoval bych jetej nebo i novej low-end mobilní telefon - tam jsou také hodiny, přesnost vcelku slušná, budík, odpočítávání.... A PO se podobá asi stejně jako všechny výše uvedené modely hodinek..... 1 1
tombas Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Je jasné, že PO se nejlépe podobají zase jen PO, všechno ostatní se ani nesnaží jim podobat. Jsem skoro pevně přesvědčen, že pokud se dotyčný zamiloval do PO, tak ho nic jiného nemůže uspokojit a bude kupovat a prodávat hodinky, které ho nikdy neuspokojí, bude ho to stát spoustu peněz, za které už by si PO mohl koupit a někde ve finále, za pár měsíců či let, stejně u PO skončí nebo projde metamorfózou a dospěje třeba k něčemu úplně jinému.
Doktor 1 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 (upraveno) ahojky - jsem ten zoufalec, co pro něj u vás poptal Teatime časy.Orient CEM65004B Men's 200M Automatic Diver Watchtyhle se mi zatím líbí nejvíc - jen nevím jak jsou velké. Ale jsou krááááásnéééééé Upraveno 2. září 2010 uživatelem Doktor 1
maama Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 tak když je všechno v tomto vlákně uvedené možné, tak proč nezvolit "malou" domů za 2070,-?http://prim-hodinky.cz/sortdetail1.php?id=143 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondy Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Heh, mě se líbí, že po prvních výsměšných příspěvcích se všichni osmělili a nápady maj.... tím pádem o jednoho fejkaře míň 2 3
realcop Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Doktore takže sem vyhrál takže Orient CEM65004B Men's 200M Automatic Diver Watch Takže vevnitř bije automatický strojek Seiko, který se natahuje pohybem ruky. Rezerva nátahu 40 hodinVelikost s korunkou 42 mm takže velikost ciferníku 39 mm. Ideální velikost pro chlapa.Páč to sou potápky iluminační indexy a ručičky jsou samozřejmost. tělíčko mají tyhle hodinky z nerezi jinak by to nešlo a voděodolnost 200M. Má to šroubovací dýnko, takže to nemusíš se strachem v oku otevírat nožem. Pásek je guma. Orient je alespoň podle mně co se týče poměru cena/výkon number 1. Kde jinde seženeš Diverky za 2 litry se kavlitním japonským mechanickým srdíčkem. Asi dostanu pořádný pojeb od kluku Fortisáků, Zenitháku, vyznavaču Breitlingů, Rolexáku atd, ale podle mně si s Orientama ostudu neutrhneš.
abbot Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Hele já ti nevim, ale nemá orient svoje inhouse strojky ? S tim Seikem se mi to nějak nezdá, ale třeba se pletu ...
abbot Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 tak když je všechno v tomto vlákně uvedené možné, tak proč nezvolit "malou" domů za 2070,-? Pokud neni kolega číňan, tak s tou "malou" domů nevim nevim ..
onney Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Já se přidám k Orientům. Konkrétně Blue Mako.Je to za pák kaček a myslím si, že už to jsou hodinky.Trocha videomateriálu: (ciferník vypadá dokonale)http://www.youtube.com/watch?v=i0YUxc3ky_4
tombas Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 No sláva, přece jen jsme se k něčemu přiblížili.Orienty jsou OK, jen bych asi volil variantu na tahu a silikon nebo strap dokoupil.(případně).Taky jsem přesvědčen, že orient má vlastní strojky a seiko nepoužívá, ale můžu se mýlit. Třeba tyhle s oranžovým ciferníkem jso fakt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 A co třeba něco takového? http://hodinky.insho...465a-haiti.html Nevypadají špatně..teda až na tu 3...to je hnus velebnosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se