vojt Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 No date s tritiem - perfektní volba někoho, kdo má jasno. Moc Ti je přeju. Stejně tato starší, nerozšířená pouzdra mají kouzlo, jak elegantně navazují na tah. Takže nakonec dobrá zpráva na závěr dne.
911 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 parada. tak co, lolohh? kdyz muze Kuba, tak proc nety?
Jakubisko Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2010 V 6. 9. 2010 v 19:07, 'lib' napsal: Gratulace! Mladší brácha srdečně zdraví! (S tou rukou to mám podobný; ach jo!) Ta druhá fotka je hustá, jak jsi toho optického efektu docílil? V 6. 9. 2010 v 19:08, 'skalis' napsal: Pekny kousek. Tritium bych videl jako vyhodu, protoze patinuje do krasneho nazloutleho odstinu (coz je ovsem individualni preference ). V 6. 9. 2010 v 19:42, 'FiXilVer' napsal: Gratulujem! len si davaj bacha na servis. pretoze ten "raritny tritiovy cifernik" ti bezopytania vymenia za moderny zo superluminovy. tritiove sa uz nesmu pouzivat, tie co su v obehu su stale predajne, no pri servise ich menia ( uz neviem kde som to cital, takze to nemozem potvrdit zdrojom, no len vravim, radsej sa spytaj predtym ako ich das do autorizovaneho servisu ) Ano, patina začíná - perla na lunetě má už náběh do žluta O tom vyměňování za nové jsem četl. Samozřejmě, že si tritium budu držet zuby, nehty! V 6. 9. 2010 v 19:11, 'sibirnaya' napsal: abyste se z tech rolexu nepo... ale jinak gratuluju No že to říkáš zrovna Ty V 6. 9. 2010 v 19:51, 'Peta-Biker' napsal: Už brzdi - gratulace, jsou parádní - kéž by na ně dali ještě nový tah, to by byly úplně dokonalý, Nový tah, no... To už by nebylo ono. Ten stávající je prověřený desítky let, a odolnost, pohodlnost i trvanlivost prostě má. Zase nedělejme z Rolexu Breitling V 6. 9. 2010 v 19:51, 'tmoris' napsal: k tomu tritiu bych mel otazecku: je to podobne jako tritiove trubice u treba traseru, tzn konstatni emitovani svetla po mnoho let, nebo tohle je nejaky jiny druh a prestane postupne v noci svitit stejne jako superluminova apod? Nasvítit se překvapivě dají. Ale vydrží to cca půl hodiny a potom se vrátí na svou stálou úroveň. která se s lety snižuje. V 6. 9. 2010 v 20:49, 'NIGHTinGALE' napsal: Akorát bys měl teď asi zvážit nějaké nové Blancpainy - chudinky jsou v početní nevýhodě 1:3 Vidím to naopak, až teprve teď se síly srovnaly V 6. 9. 2010 v 21:54, '911' napsal: parada. tak co, lolohh? kdyz muze Kuba, tak proc nety? Neboj, už z toho má těžkou hlavu. Uvidíš, že po návštěvě sklípku, nejen, že začne chlastat víno, ale i Rolexky oblékne
skalis Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 (upraveno) V 7. 9. 2010 v 6:46, 'Jakubisko' napsal: Nový tah, no... To už by nebylo ono. Ten stávající je prověřený desítky let, a odolnost, pohodlnost i trvanlivost prostě má. Zase nedělejme z Rolexu Breitling Ja bych mozna casem premyslel o naramku, co maji suby s datumkou (ne ty uplne nove). Spona je klasicka plecharna (viz dale), ale ma masivni koncovky, vypada dobre. Otazka je, jestli pujde pouzit pro tohle pouzdro a cena taky nebude ruzova... A jeste k te spone. Na TRF jsem cetl nazor, ze puvodni plechove spony fungovaly leta bez jedine vady, zatimco u novych (nevim presne jaky typ) se uz par problemu objevilo. EDIT: Tak ten SEL (solid end links) naramek nejde pouzit... Upraveno 7. září 2010 uživatelem skalis
Cyber Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 (upraveno) V 7. 9. 2010 v 7:09, 'skalis' napsal: Ja bych mozna casem premyslel o naramku, co maji suby s datumkou (ne ty uplne nove). Spona je klasicka plecharna (viz dale), ale ma masivni koncovky, vypada dobre. Otazka je, jestli pujde pouzit pro tohle pouzdro a cena taky nebude ruzova... A jeste k te spone. Na TRF jsem cetl nazor, ze puvodni plechove spony fungovaly leta bez jedine vady, zatimco u novych (nevim presne jaky typ) se uz par problemu objevilo. EDIT: Tak ten SEL (solid end links) naramek nejde pouzit... Gratuluju k výběru. 3000/tritium - super kombinace !!! To jsem tu psal už mockrát. Plechová spona nikdy nezradí, nepraskne, nezlomí se, zato u nových jsou některé části slepované, a mohou se snadněji poškodit. Neviděl jsem nikdy prasklou plechovou sponu, ale určitě tak dvacet fotografií se zničenou novou sponou, a jednu dokonce na vlastní oči. Doufám, že tenhle problém už v Rolexu nějak vyřešili, nebo alespoň řeší. Prostě opovrhovat plechovou sponou je nesmysl. Funguje už skoro šedesát let, a bez problémů. Upraveno 7. září 2010 uživatelem Cyber 2
lib Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 V 7. 9. 2010 v 6:46, 'Jakubisko' napsal: Ta druhá fotka je hustá, jak jsi toho optického efektu docílil? Je to sice spešl know-how dvojiho typu, ale klidne se podelim. Takovych mam v zasobe jeste dost. 1. Jestli myslis to zrcadleni mezi cifernikem a sklickem, tak to se vezme fotak, polozi se hodinky na cernej svetr a mackas a mackas a mackas (spoust). Kdyz to udelas skoro 100x, neni mozny, aby z toho neco nevyslo. 2. Jestli myslis ten cifernik v ciferniku, tak to je slozena fotka ze dvou vrstev
Jakubisko Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2010 V 7. 9. 2010 v 7:41, 'Cyber' napsal: Gratuluju k výběru. 3000/tritium - super kombinace !!! Dík! Však jsem také dal na Tvou radu V 7. 9. 2010 v 10:33, 'lib' napsal: Je to sice spešl know-how dvojiho typu, ale klidne se podelim. Takovych mam v zasobe jeste dost. 2. Jestli myslis ten cifernik v ciferniku, tak to je slozena fotka ze dvou vrstev Tohle jsem myslel. Já věděl, že to nemůže být přirozeným postupem. Přesto jsem si zkoušel asi deset minut různě hrát se zrcátkem, co kdyby No a mám tu přesnost po prvním dnu nošení: +4s. Ať mi nikdo neříká, že tenhle kalibr nezvládá COSC! 1
Jay Doll Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 V 7. 9. 2010 v 12:51, 'Jakubisko' napsal: No a mám tu přesnost po prvním dnu nošení: +4s. Ať mi nikdo neříká, že tenhle kalibr nezvládá COSC! Čtyři do plusu za den je docela v toleranci (COSC: -4/+6 za den)
Jakubisko Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Hodinky jsem prakticky krom focení nesundal z ruky. Dokonce v nich i spím, což se mi zatím u žádných jiných nestalo...Začínám chápat, proč je Submariner tak monster-masově oblíbený model. 2
sureshot Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 11:10, 'Jakubisko' napsal: Hodinky jsem prakticky krom focení nesundal z ruky. Dokonce v nich i spím, což se mi zatím u žádných jiných nestalo... Začínám chápat, proč je Submariner tak monster-masově oblíbený model.
Jakubisko Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 sureshot: tak nějak Jen na obrázku máš verzi s datem Ale jsem rád, že po delší době mám zase něco s otočnou lunetou. Vaření na tikající vejce mě už přestávalo bavit
stopa99 Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Prijmi gratulaciu aj odo mna... Musim za seba povedat ze mi tato znecka vela nehovorila ale mal som v ramci vymeny moznost vyskusat model SeaDweller a to pohodlie pri noseni ma fakt prekvapilo!!Zacinam mat pocit ze to nebude dlho trvat a budem mat nieco od Rolexu doma 1
tombed Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 7. 9. 2010 v 10:33, 'lib' napsal: Je to sice spešl know-how dvojiho typu, ale klidne se podelim. Takovych mam v zasobe jeste dost. 1. Jestli myslis to zrcadleni mezi cifernikem a sklickem, tak to se vezme fotak, polozi se hodinky na cernej svetr a mackas a mackas a mackas (spoust). Kdyz to udelas skoro 100x, neni mozny, aby z toho neco nevyslo. 2. Jestli myslis ten cifernik v ciferniku, tak to je slozena fotka ze dvou vrstev hele a kolik lahví vína k tomu spotřebuješ libe? jinak Kubo gratulace, co dodat ke klasice
v79 Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Dodatečná gratulace i odemne a inspirace pro ty, kteří se bez datumu neobejdou, tak jako já, můj nový přírustek od váženého člena zdejšího fóra, Submariner 16610 (calibr 3135). Původně jsem přemýšlel o Explorerech, ale nakonec zvítěžily Suby,výhodnou nabídkou a výměnou za mé "moony"(průvan v peněžence nebyl tak drastický). Nechci zakládat nové vlákno, doufám, že se na mě Jakubisko nebude zlobit, přikládám ještě jedno foto s českými Datejust.
Jakubisko Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Já a zlobit? Kdepak! Naopak, gratuluji Ti ke krásným hodinkám. Když bys chtěl vědět, jak jsou rozdílné od verze bez data, je to "]tu. Nicméně označit Sport II za Datejust je začátečnický omyl! Jsou odolné, s lunetou a bez lupy, tedy naše Sea-Dweller ;-)
Jakubisko Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Takový malý pokus. Když jsem naposledy viděl Submariner LV, měl jsem strašnou touhu je mít. Ale co s tou lupou, když jsem si už od ní odvykl?? Nyní mě sibirnaya přivedl na kacířskou myšlenku trochu poupravit moje No-Date Suby... Říkám jim "baby LV" Submariner
pusher... Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) Krasa. Bez datumu a lupy, to by taky byla moje idealni volba.ale to jen kdyby byl budget a nejak bych pozapomnel na omegy SMPO. Upraveno 8. března 2012 uživatelem pusher...
volfda Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 V 8. 3. 2012 v 11:29, 'Jakubisko' napsal: Říkám jim "baby LV" Submariner Za mě teda taky jooo, tohle bych hrdě nosil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se